İnternet tanışmaları

buluşma o zaman tamda aradığım kişi diyebilmen için en az 5-6 ay yüz yüze görüşmüş olman lazım

ben doğal karşılıyorum normal arkadaş olarak başlayıp zaman ile hoşlanmış olabilirsin.

Ama bire bir görmek başka kafe tarzı kalabalık yerde buluş. İyice ölç tart biç gerçekten uygun mu sana ? Ve mutlaka dikkat et evli çıkmasın hesap öder vs aa bu senmisin diye kimliğine atla. Yani fırsatı çıkınca :)

Internetten tanustigin icin tam sana gore. Cunku yalan girla ne de olsa. Ben inanmiuorum internette dogru insanin bulunacagina ha istisnalar vardir ama azdir..

Gunumuzde bir cok evlilik nette tanismayla oluyor ki cafede gorusmeyle bir farki yok bence.
Reelde gorus mutlaka daha ayrintili tanimaya calis.benm.kuzenim netten tanisti taa azerbaycandan gelin aldik cokta mutlular.

İnternette konuştuğun kişi tam da aradığın kiii oluyor çünkü hep güzel yanlardan, güzel huylardan söz edilir. Ayrıca çoğı şey de abartılır örneğin adam derede çimiyordur diyordur ki yüzme sporuyla ilgileniyorum iyi yüzücüyümdür. Hepi topu iki kulaç atıyordur belki :)

Bu yüzden hayal kırıklığına uğraman olası. Ama bunu tanışmadan bilemezsin. Hoşlandıysan kafede buluşup konuşun. Reele taşımadan evlenmeye karar verme sakın.

Arkadaslarimin bir kismi nette tanistigi biri ile evlendi. Hatta iki yakin arkadasim farkli ulkelere tasindilar ve mutlular. Bu sende de boyle olacagi anlamina gelmez. Sonucta evlimi degil mi bilemezsin. 7 ay yazismak yerine keske daha once bulussaydin. Enazindan gercekten tanimaya harcardin zamanini. Hayirlisi olsun

Pek cok acidan tehlikeli.

Anlattığı gibi biri olmayabilir, sakladigi seyler olabilir vs vs

Cok dikkatli olmak lazim. Gorusme yerini kalabalik sec, epey zamanda boyle yuz yuze gorusup tanimaya calis.

Internetten tanıştiginizi ilan etmek zorunda degilsiniz kimseye. Bu sizin ozeliniz.

Is ciddiye binerse ailenize arkadas vasitasi ile tanistiginizi soylersiniz, yalan olmaz hem. Interneti arkadas olarak goruyoruz degil mi?

Ben seni cok iyi anliyorum.benimde belki 4-5 aydir internetten tanisip(oyundan) yakinlastigim biri var daha hic gorusmedik.Sadece bir resmini gordum hergun konusuyorum ve bi insanin kalbine asik oldugumu hissettim.Aileme nasil anlatabilirim su an dusunmek bile istemiyorum.Onu gectim dün en yakin arkadasima watsapp uzerinden itiraf edebildim.Sevgilim diyorki benim butun cevrem seni biliyor sen niye sakliyorsun o erkek olunca beni ve ortamimi pek anlamiyor.Insanlarin ne dusunecegini ne tepki verecegini bildigim icin surekli kacis durumundayim.

Biz de nette tanıştık ama yüz yüze görüştükten sonra ilişkiye dönüştü ki ben karşıdan gelen adımlara yıllar sonra karşılık verebildim.

7 ay kadar uzun bir süre nette görüşüp tam aradığınız gibi biri olduğunu düşünmeniz büyük sıkıntı ya o kendini sizi çözdüğü kadarıyla harika tanıttı ya da siz öyle görmek istediniz çünkü yüz yüze görüşmediğiniz biri için asla tam aradığınız gibi biri olduğunu söyleyemezsiniz, belki sahiden öyledir ama sizin bunu söylemeniz en fazla tesadüf olur.

Netten tanışmada sorun yok, ön kabulünüzün netliği problem ve asıl problem buyken sizin sorunu netten tanışmayı sindirememek olarak görmeniz, zaten çocuğu çok olumlu değerlendiriyorsunuz bir de netten tanışmayı tabu haline getirirseniz zihninize hepten cazip gelecek, çocuk çapsızın teki olsa bile size ilah gibi görünecek.

Temkinli ve tedbirli olun, çocuğa da bu iyi niyetinizi yansıtmayın, o sizi ikna etsin, kendini ispat etsin, ona karşı mesafeli olduğunuzu düşünüyorsunuzdur muhakkak ama buraya yazdığınız çok olumlu ifadeler ona da yüzde yüz yansır oysa yedi aydır görüşemediğiniz bir net figürü en çok şüpheyi hak eder.

Merhaba kızlar,
yaklaşık 7 aydır sosyal medya üzerinden biriyle konuşuyorum ve benden 4 yaş büyük. Konuşmaları, yapısı, kelimeleri beni gerçekten kendine çok bağladı ben ciddi anlamda henüz onu fotoğraflar dışında görmemiş olsam bile çok hoşlanıyorum.Kaybetmekten çok korkuyorum çünkü o tam istediğim gibi birisi.Bu hafta sonu buluşmaya karar verdik.Ama gelin görün ki İnternet'ten tanıştığım biriyle buluşmayı doğru bulmuyorum.İnsanlara internetten tanıştık demeyide.Aile yapımız da internetten tanıştığım birini kaldırabilecek gibi değil.Bilemiyorum uzun zaman sonra birine böyle güzel duygular hissetmişken buluşmalı mıyım? Kafam çok karışık çoook
Ailene internetten tanıştığını söylemezsin olur biter

Merhaba kızlar,
yaklaşık 7 aydır sosyal medya üzerinden biriyle konuşuyorum ve benden 4 yaş büyük. Konuşmaları, yapısı, kelimeleri beni gerçekten kendine çok bağladı ben ciddi anlamda henüz onu fotoğraflar dışında görmemiş olsam bile çok hoşlanıyorum.Kaybetmekten çok korkuyorum çünkü o tam istediğim gibi birisi.Bu hafta sonu buluşmaya karar verdik.Ama gelin görün ki İnternet'ten tanıştığım biriyle buluşmayı doğru bulmuyorum.İnsanlara internetten tanıştık demeyide.Aile yapımız da internetten tanıştığım birini kaldırabilecek gibi değil.Bilemiyorum uzun zaman sonra birine böyle güzel duygular hissetmişken buluşmalı mıyım? Kafam çok karışık çoook

Tatlım esimle internetten tanistik ancak ikimizinde ortak arkadasi sayesindr dolayisiyla iyi bi adam oldugundan suphem yoktu aylarca konustuk ve reele tasidik 1.5 sene sonra nisanlandik 3.5 sene sonra evlendik suan 3 senedirde evliyiz.
Ailelerimize netten tanistigimizi elbette soylemedik evlendikten sonra söyledik.
Ve tamda senin hissettiklerini hissediyordum tam aradigim gibiydi yuzyuze gelmek beni korkutuyordu ve onu kaybetmek istemiyordum. ve ona 1 sene sonra asik olsum ve askim halen devam ediyor. sana bulus yada bulusma diyemem ama kendini garantiye almadan guvene almadan bisey yapma malum artik eskisi gibi degil hic bisey.Hakkinda hayirlisi olsun canim

Merhaba kızlar,
Bilmem bu kaçıncı yazışım, ben eşimle facebooktan tanistim ve 4 senelik evliyiz, bir ay konustuktan sonra bin küsür km'den gelip babamla tanismisti, ben de ilk kez o zaman canli kanli olarak gormustum kendisini, o zaman babam da bana demisti internetten koca mi bulunur diye ama simdi en sevdigi damadi :KK14:
Bence bu gorusmenin sonu iyi mi kotu mu olacak sana bagli iyi gozlemleyip kotuyse yol vermelisin, iyiyse zaten hayatiniz bir sekilde birlesiyor :KK48:

Siz, biz nasıl internetteysek bizim gibi başkaları da internet kullanıyor, değil mi? Artık sosyal medyanın önemli olduğu bir devirde yaşıyoruz ve buradan tanışmak gayet normal. Çok değer verdiğim insanların bir kısmıyla hep internette tanıştım, sonra arkadaşlığımız gerçeğe dönüştü ve bazıları senelerdir yakın arkadaşım olarak hayatımda.

Ama internette tanıştığınız özellikle erkeklerle görüşmeye başlarken temkinli olmanızı öneririm çünkü art niyetli de çok insan var maalesef. Güvenmeyin kimseye körü körüne.

Merhaba kızlar,

Ben seni cok iyi anliyorum.benimde belki 4-5 aydir internetten tanisip(oyundan) yakinlastigim biri var daha hic gorusmedik.Sadece bir resmini gordum hergun konusuyorum ve bi insanin kalbine asik oldugumu hissettim.Aileme nasil anlatabilirim su an dusunmek bile istemiyorum.Onu gectim dün en yakin arkadasima watsapp uzerinden itiraf edebildim.Sevgilim diyorki benim butun cevrem seni biliyor sen niye sakliyorsun o erkek olunca beni ve ortamimi pek anlamiyor.Insanlarin ne dusunecegini ne tepki verecegini bildigim icin surekli kacis durumundayim.
hanımlar sadece fotoğraf ve yazışmayla aşk vs olmaz. fotoğraf o kişiye mi ait, söyledikleri ne kadar doğru, adı sanı şehri bile yalan olabilir. kimliğini gördünüz mü mesela, kamera açtı mı hiç evinde veya işyerindeyken? kameradan veya telefonla aile bireyleriyle tanıştınız mı?
bunların hiçbiri olmadıysa muhtemelen sahtekar biri.

Bende esimle tavla oynarken tanistim.
4 sene boyunca sadece interntten konustuk. Sonra ilk defa bulsutuk. Ve 5. Sene tekrar bulustuk. Konusmaya devam ettik. 7 yil sonra evlendik. Ve o benim interntten cikan piyangom.
Asla iliski amacli konusmaya baslamamistim. Bu tarz seylere karsi idim ki flort amscli konusanlarada en basta ben kiziyordum. Ama nasip iste.. ama herkes benim.kadar sanslida olamaz. Cunku insanlara guven yok artik reel yada sanal fark etmiyo guven yok.

Merhaba kızlar,

Merhaba kızlar,
Nasip bu işler, netten olmaz da başka yerden olurdu size uygun olduğunu düşünüyorsanız bir tanıyın, netten tanışıp mutlu evlilik yaşayan insanlar da var, hayal kırıklığına uğrayan da ama bu ne şekilde tanışırsanız tanışın her durumda bir risk var zaten fakat dikkatli olun yine de..

Ben nişanlımla internette tanıştım ve üç senedir birlikteyiz :) bence internetin şöyle bir avantajı var, klavye başında insan kendini çok rahat anlatabiliyor.. ama yine de çok güvenme.. bir de tensel çekim var onu görüşünce anlarsın :)

Back
X