İnternet tanışmaları

Offf bu internetten tanisilan butun erkeklerin tecavuzcu katil sapik oldugunu dusunup de cıssss kakaaaa diyen kadinlardan biktik usandik:)
Kocami internette tanidim ve hayatimda tanidigim en mukemmel insan. Lanet anasi olmasaydi keske:)))
Git gorus zaten heyecanini anlarsin. Niyeti pis birini 7 ayda cozerdin zaten ki 7 saatte bile anlasilir az cok.
Allah kalbinin pirpirlarini senelerce surdursun. Bol sanslar:)

Merhaba kızlar,
yaklaşık 7 aydır sosyal medya üzerinden biriyle konuşuyorum ve benden 4 yaş büyük. Konuşmaları, yapısı, kelimeleri beni gerçekten kendine çok bağladı ben ciddi anlamda henüz onu fotoğraflar dışında görmemiş olsam bile çok hoşlanıyorum.Kaybetmekten çok korkuyorum çünkü o tam istediğim gibi birisi.Bu hafta sonu buluşmaya karar verdik.Ama gelin görün ki İnternet'ten tanıştığım biriyle buluşmayı doğru bulmuyorum.İnsanlara internetten tanıştık demeyide.Aile yapımız da internetten tanıştığım birini kaldırabilecek gibi değil.Bilemiyorum uzun zaman sonra birine böyle güzel duygular hissetmişken buluşmalı mıyım? Kafam çok karışık çoook
Koskoca 7 ay konuşuyorsun ama gorusmek sana gore degıl . Duyguları ilişkilerı kalıba sokan insanları sevmıyorum. Guzel seyler hıssedıyorum demişşiniz ailem netten tanıstıgım bırını kaldıramaz dıyorum. :) umuyorum karsı tarafta boyle dusunmuyordur . Yasınız kac bılemıyorum saglıklı bır bakış acısı lAzım onun dısında olumsz bırsey yok aslında

büyütecek bişey yok. tanıştın diyelim hoşlanmadın konuşmazsın bidaha. ayrıca 7 aydır konuşup plan yapmışsınız. biz gitme desek gitmeyecek misin sanki

internette tanışmakta bir sakınca yok. o sadece bir araçtı. önemli olan ondan sonraki süreç. ve karşılıklı niyetler aynıysa fazla zaman geçirmeden görüşülebilir yüzyüze.. ancak buluşmadan önce onunla ilgili enazından sağlam olduğuna inandığınız bilgiler edinmelisiniz. facebookundaki bilgiler, resimlerine yorum yapanlar( mutlaka ailesinden de birileri vardır) çalıştığı yer memleketi vs bunların doğruluğundan bir şekilde emin olmalısınız. tabii bunlar sadece somut bilgiler. adamın kişiliği nasıldır ruh sağlığı nasıldır o artık allaha kalmış.

Bilmem bu kaçıncı yazışım, ben eşimle facebooktan tanistim ve 4 senelik evliyiz, bir ay konustuktan sonra bin küsür km'den gelip babamla tanismisti, ben de ilk kez o zaman canli kanli olarak gormustum kendisini, o zaman babam da bana demisti internetten koca mi bulunur diye ama simdi en sevdigi damadi :KK14:
Bence bu gorusmenin sonu iyi mi kotu mu olacak sana bagli iyi gozlemleyip kotuyse yol vermelisin, iyiyse zaten hayatiniz bir sekilde birlesiyor :KK48:

sakıncası yoksa facebooktan nasıl tanıştınız acaba? yani pat diye size mesaj mı attı? çünkü arada bana hiç tanımadığım kişilerden merhaba diye mesaj geliyor hemen siliyorum kabul etmiyorum mesaj isteğini.

Offf bu internetten tanisilan butun erkeklerin tecavuzcu katil sapik oldugunu dusunup de cıssss kakaaaa diyen kadinlardan biktik usandik:)
Kocami internette tanidim ve hayatimda tanidigim en mukemmel insan. Lanet anasi olmasaydi keske:)))
Git gorus zaten heyecanini anlarsin. Niyeti pis birini 7 ayda cozerdin zaten ki 7 saatte bile anlasilir az cok.
Allah kalbinin pirpirlarini senelerce surdursun. Bol sanslar:)
bunu okuduktan sonra icime bi cesaret geldi gittim bulustum canim yaklasik 15 gün oluyor.İyiki de bulusmusum iyi ki seni dinlemişim yazdığın o kadar cesaret verdi ki bana.Umarım bizde sizin gibi mükemmel bir cift oluruz.Su an hersey yolunda :) Cok cok tesekkur ediyorum bu güzel yorumun için.Rabbim bize de nasip eder inşallah:))))

bunu okuduktan sonra icime bi cesaret geldi gittim bulustum canim yaklasik 15 gün oluyor.İyiki de bulusmusum iyi ki seni dinlemişim yazdığın o kadar cesaret verdi ki bana.Umarım bizde sizin gibi mükemmel bir cift oluruz.Su an hersey yolunda :) Cok cok tesekkur ediyorum bu güzel yorumun için.Rabbim bize de nasip eder inşallah:))))
Canimmm cok sevindim. Insallah guzel olur her sey. Cok mutlu oldum:)

İnternette tanışmış olman sadece bir vesile sonuçta sizi bir araya getiren.Bende eşimle internette tanıştım 1ay konuştum sonra buluşarak başladık annem babam haricindede kimseye onu nerden tanıdığımı anlatmak zorunda olmadığım içinde annem babam dışında kimseye açıklama yapmadım

Back
X