- 24 Mayıs 2016
- 192
- 225
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SU zamanda riskli bir is yaptığın artık yan komşunu bile tanıyamıyorsun. Katil mı sapık mı hırsız mı?Tanırım tatlım emin ol zaten zor bir durumdayım iğneleyici cümlelerle uğraşacak vaktim de keyfimde yok
Konuşmaya gelince en vasıfsız insan bile adam kesilir.iş yazmaya bakıyo neticede.her türlü iddia ederim internetten olmaz bu işler yüz yüze görüştüğün konuştuğunda bile insanlar maskeleriyle karşındayken nasıl güvenebilir insan?Merhaba kızlar,
yaklaşık 7 aydır sosyal medya üzerinden biriyle konuşuyorum ve benden 4 yaş büyük. Konuşmaları, yapısı, kelimeleri beni gerçekten kendine çok bağladı ben ciddi anlamda henüz onu fotoğraflar dışında görmemiş olsam bile çok hoşlanıyorum.Kaybetmekten çok korkuyorum çünkü o tam istediğim gibi birisi.Bu hafta sonu buluşmaya karar verdik.Ama gelin görün ki İnternet'ten tanıştığım biriyle buluşmayı doğru bulmuyorum.İnsanlara internetten tanıştık demeyide.Aile yapımız da internetten tanıştığım birini kaldırabilecek gibi değil.Bilemiyorum uzun zaman sonra birine böyle güzel duygular hissetmişken buluşmalı mıyım? Kafam çok karışık çoook
Merhaba Can'ım bende eşimle internette tanıştım. O Tekirdağ'da ben Diyarbakır'da :) 6 ay sonra yanıma geldi yüz yüze görüştük. Aşık olduk yani tam 4 yıl netten görüştük tabi o arada Diyarbakır'a geldi. Bence insanlıkla alakalı ve her şey kafada bitiyor şuan evliyiz ve 40 günlük bebişimiz varMerhaba kızlar,
yaklaşık 7 aydır sosyal medya üzerinden biriyle konuşuyorum ve benden 4 yaş büyük. Konuşmaları, yapısı, kelimeleri beni gerçekten kendine çok bağladı ben ciddi anlamda henüz onu fotoğraflar dışında görmemiş olsam bile çok hoşlanıyorum.Kaybetmekten çok korkuyorum çünkü o tam istediğim gibi birisi.Bu hafta sonu buluşmaya karar verdik.Ama gelin görün ki İnternet'ten tanıştığım biriyle buluşmayı doğru bulmuyorum.İnsanlara internetten tanıştık demeyide.Aile yapımız da internetten tanıştığım birini kaldırabilecek gibi değil.Bilemiyorum uzun zaman sonra birine böyle güzel duygular hissetmişken buluşmalı mıyım? Kafam çok karışık çoook