İnternet tanışmaları

Tabi daha önemlisi samimiyetle dua edin bol bol, hakkınızda hayırlısı olsun tamamen nasip bu işler...

Biz de nişanlımla internet aracılığıyla tanıştık. Görüşüp karar ver aradığın kişi mi değil mi diye.. Yakından farklı biri çıkabilir çünkü.. Biz şanslı kısımdaydık, her şey çok şükür yolunda gidiyor. Aileler de internetten tanışma olayına bir şey dememişti bizde..

Internetten tanistiginiz biriyle bulusmayi dogru bulmuyorsunuz ama konusmaya gelince catir catir konusuyorsunuz. Pek ilginc!

İnternetten tanışmanın kötü bi yanı yok. Zaten yedi ay olmuş buluşma zamanı gelmiş. Sonsuza kadar yazışarak ilişki olmaz di mi? Zaten ilişki diyebilmek için buluşmak lazım bence, öyle nette yazışarak ne kadar tanıyabileceksin ki?

Asıl sorun internetten tanışmanız değil, 7 aydır görüşmemeniz!! Hiç mi merak etmiyorsunz? Ben olsam çatlardım, görüşmüyorsa da eyvallah der geçerdim..

Tanırım tatlım emin ol zaten zor bir durumdayım iğneleyici cümlelerle uğraşacak vaktim de keyfimde yok
SU zamanda riskli bir is yaptığın artık yan komşunu bile tanıyamıyorsun. Katil mı sapık mı hırsız mı?
Siz gerçekten tanışmak istiyorsanız kalabalık bir yer seçin çok bilindik bir mekan olsun çocuğun iletişim bilgilerini bir arkadaşına ver. Eğer eve dönmezer seni nereden kimden arayacağını şöyle. Allahım sana emanetin de. Birşey yiyip içme.
Herşey güzel giderse setten tanıştım deme ailene. Arkadaşlar vesile oldu dersin.

Valla bizde esimle facede tanistik 6 sene once 1 sene sonra soz nisan ikinci sene evlilik derken suanda ikinci bebegime hamileyim iyikide bulmusum onu :*

Şimdi nette hiç biriyle tanışmayanlara bu çok yanlış gelebilir. Önümüze her gelenle konuşup, tanışıyoruz gibi bi algı oluşabilir. Ama öyle değil tabiki. Nette arkadaş olmanın hiç bir yanlış tarafı yok. Eğer siz 15 yaşlarında aklını çeldirebilcek ergen bi kiz değilseniz zaten öyle her önünüze gelenle arkadaş olup buluşmaya kalkmazsiniz. Tanıyamazsin diyenlerin aksine, konuşmaktan başka hiçbirşey yapamadığınız için çok daha iyi tanıyorsunuz. Öyle iki üç resimden başka hiç bisey olmayan adamlara güvenmedik bizde heralde. Bi ton arkadaşı, akrabası vardı. Bulaştuysak da ormana kaldırmadilar hoş bizi. Kalabalık bi cafe de buluşulabilir.
Dün eşimle dostlugumuz 5. Evliliğimiz 2. Senesiydi... O mükemmel bi eş ve mükemmel bi baba. Hep soruyorum kendime ben kimin duasını aldım diye. :KK68: Nasip kısmet bu işler. Aileme başta ortak arkadaşlarimiz tanıştırdı daha sonra nette görüşmeye başladık demiştim. Sonra doğruyu söyledik. Bizi en çok ailelerimiz destekledi. Şimdi herkes mutlu...

En yakın arkadaşlarımdan birini bu sitede tanıdım. İyi ki tanıdım. İyi ki kullanmışız interneti. Normalde aynı ortamda bulunup tanışmamız imkansız çünkü. Aynısı bir erkekle tanışmak içinde geçerli. Olabilir. İmkanlar olmadıysa görüşülemediyse 7 ay sonra da buluşulabilir. Ama fırsat varken görüşülmediyse o sıkıntı. Sana göre de normal gelmiş ki görüşmüşsün 7 ay boyunca kandırma kendini. Görüşmeyi de istiyorsun. Görüş, tanış. Görüşeceğin yeri kendin belirle. Güvende ol yeter. Sanki reeldeki insanlar tecavüz etmiyor, öldürmüyor, aldatmıyor, yalan söylemiyor. Bunların tümünü bir arada yapan reel bir adamdan kaç senede yakasını kurtaramadı arkadaşım. Hala psikolojisi bozuk. Gerçek olan kişinin kendinden emin olması, sorgulaması ve körü körüne inanmaması. Ve son olarak evet yüzyüze görüşmek çook farklıdır. Ben görüş diyorum. Nasıl ki iyi bir dost kazanabilmemiz normalse sevgili de kazanabiliriz.

Yahu git bulus bir avmye gidin cafeye gidin ilk bulusmada sinemayi tavsiye etmem otur adamla 2 cay ic yuzune bak sohbet et konus. Birkac sefer daha bulus icine sinerse tamam devam yoksa gule gule. Bulusmazsan taniyamazsin adami sonra pisman olma keske tanisamiydim diye. Bizimde karsi komsumuz internetten tanismislardi biri ankarada digeri istanbulda nerden baksan 10 yildir evliler.

Merhaba kızlar,
yaklaşık 7 aydır sosyal medya üzerinden biriyle konuşuyorum ve benden 4 yaş büyük. Konuşmaları, yapısı, kelimeleri beni gerçekten kendine çok bağladı ben ciddi anlamda henüz onu fotoğraflar dışında görmemiş olsam bile çok hoşlanıyorum.Kaybetmekten çok korkuyorum çünkü o tam istediğim gibi birisi.Bu hafta sonu buluşmaya karar verdik.Ama gelin görün ki İnternet'ten tanıştığım biriyle buluşmayı doğru bulmuyorum.İnsanlara internetten tanıştık demeyide.Aile yapımız da internetten tanıştığım birini kaldırabilecek gibi değil.Bilemiyorum uzun zaman sonra birine böyle güzel duygular hissetmişken buluşmalı mıyım? Kafam çok karışık çoook
Konuşmaya gelince en vasıfsız insan bile adam kesilir.iş yazmaya bakıyo neticede.her türlü iddia ederim internetten olmaz bu işler yüz yüze görüştüğün konuştuğunda bile insanlar maskeleriyle karşındayken nasıl güvenebilir insan?

Konusmayla anlayamazsin.yuz yuze daha farklidir.kalabalik bi ortamda bulus.belki de hic elektrik almiycaksin belli mi olur.

İnternetteki insan da sen ben gibi, hepsi evli ya da sapık çıkacak diye bir kural yok.
Benim öyle kesin çizgilerim yok bu konuda.
Ha bakkalda, ha sokakta ha internette.

Kötü bir yer madem senin orda ne işin vardı?
Sen kötü bir insan mısın?

Ben böyle düşünüyorum.

Haa git hemen güven buluş da demiyorum.

Ben yerinde olsam bu zamanda birine bu duyguları beslemek çok kolay değil.
Bunu tanıyıp görmek isterdim.

Ama buluşma yeri kalabalık, güvenilir bir yer olmalı.
Ve onun haberi olmadan en yakın arkadaşımı aynı ortamda uzak bir masaya oturturdum.
Ne olur ne olmaz.

Ve kesinlikle o günün başladığı bittiği yer o mekan olurdu.

Bunlara dikkat ederek görüşmende sakınca yok.

Adam uzaydan inmemis. Senin gibi bir insan. Sen de netten bir kizsin onun icin. Dikkatli ol buluşurken yeter. ailene netten tanıştık dek zorunda degilsin. Benim ablamın eşi de benim eşim de netten. İkimizde mutluyuz senelerdir Allaha sukur.

Netten tanışmışsan ne olmuş yani. Hangi birimiz veya hangi birimizin sevgilisi internet kullanmıyor. sonuçta daha yakından tanımak için buluşuyorsun. Benim de öyle bir ilişkim oldu hatta daha uzun süre görüşmedim. Ben bir otur tanı derim diğer türlü bu şekilde devam etmez çünkü.

Merhaba kızlar,
yaklaşık 7 aydır sosyal medya üzerinden biriyle konuşuyorum ve benden 4 yaş büyük. Konuşmaları, yapısı, kelimeleri beni gerçekten kendine çok bağladı ben ciddi anlamda henüz onu fotoğraflar dışında görmemiş olsam bile çok hoşlanıyorum.Kaybetmekten çok korkuyorum çünkü o tam istediğim gibi birisi.Bu hafta sonu buluşmaya karar verdik.Ama gelin görün ki İnternet'ten tanıştığım biriyle buluşmayı doğru bulmuyorum.İnsanlara internetten tanıştık demeyide.Aile yapımız da internetten tanıştığım birini kaldırabilecek gibi değil.Bilemiyorum uzun zaman sonra birine böyle güzel duygular hissetmişken buluşmalı mıyım? Kafam çok karışık çoook
Merhaba Can'ım bende eşimle internette tanıştım. O Tekirdağ'da ben Diyarbakır'da :) 6 ay sonra yanıma geldi yüz yüze görüştük. Aşık olduk yani tam 4 yıl netten görüştük tabi o arada Diyarbakır'a geldi. Bence insanlıkla alakalı ve her şey kafada bitiyor şuan evliyiz ve 40 günlük bebişimiz var :anne:

Bi insan yazışarak tanımak çok zor, ne anlam ne bir ifade nede bir mimik yükleyebiliriz ses tonunu duymadan belki de söylemek istediğini bilemeyiz. Güvenli bir yerde buluşursunuz, yakın bir arkadaşınıza da söylersiniz şurdayım diye :)
Belki gördüğünüzde iyi elektrik almayacaksınız vazgeçeceksiniz bu işler belli olmaz. Sadece diğer arkadaşların yazdığı gibi temkinli ve gözlemci olmak. Kolay gelsin :)

Internetten tanisip evlenen birsuru arkadasim tanidigim var hepside gayet iyi anlasiyorlar daha bosanani gormedim :nazar:sanki yolda gorup tanisdigin adamla hemen evinemi gidiyorsun yokkk herdaim temkinli olmaliyiz bende esimle bir arkadasin dugununde karsilastim sonra iz sure sure bulmus evimi okudugum okulu aslada arabasina binmedim nisanlana kadar issiz bir yerlere gitmedim hep kalabalik yerlerde takildik sadece internetten tanismayla degil yani kimin kim oldugu belli olmayan bu devirde herkes icin gecerli dikkatli olmak konu sahibi sizde bulasabilirsiniz aynen benim yaptigim gibi kalabalik ortamlarda milletede niye anlatacaksinkiii internetten buldum falan diye ne gerek var

bir kuzenim var internetteki fotolarına baksan manken böyle bir güzellik olamaz.
gerçekte tam bir felaket o fotolar nasıl o hale geliyor biz çözemiyoruz..

amcam ve yengem internetten tanışıp evlendiler ama kaç yıl önce.. güzel örnekleri de var.. fakat bu örnekler internet bu kadar yaygın ve tehkileli değilken olmuştu..

ben cesaret edemem sanırım ama siz bilirsiniz. birde aradığını hayalinizdeki gibi biri çıkmayacaktır buna emin olun.

birebir kuzenim karşısındaki herkesi kandırıyor oradan biliyorum.

Back
X