- 6 Aralık 2020
- 111
- 11
- 48
- 28
- Konu Sahibi Yetkinsonla
-
Bu adam neyine güveniyorda bu kadar iddalı konuşuyor.Herkese merhaba bir yildir gorustugum internete tanistigim bir adam var evlenmek istiyor guvennemiyorum ben ciddiyim diyor seni mutlu ederim diyor hem evet demek istiyorum hemde guvenemiyorum internete tanisip evlenen varmi
Direkt pat diye mi evlenecekmişsiniz? Flört, gezme, tozma?
Adam gibi adam direk konuya girmiş sizde heee... Gönül mü eğlendirdiBu adam neyine güveniyorda bu kadar iddalı konuşuyor.
1 yıldır netten görüşen adam bir zahmet sizi görmek için yanınıza gelirdi.
Bu ne özgüven böyle..
Bebeğim tekrar okur musun?Adam gibi adam direk konuya girmiş sizde heee... Gönül mü eğlendirdi
Adam direk evlenelim demiş,in midir cinmidir bilinmiyorki vatandaş.Adam gibi adam direk konuya girmiş sizde heee... Gönül mü eğlendirdi
şunu demeniz evlenmemek için yeterli bir sebep değil mi sizce de?Herkese merhaba bir yildir gorustugum internete tanistigim bir adam var evlenmek istiyor guvennemiyorum ben ciddiyim diyor seni mutlu ederim diyor hem evet demek istiyorum hemde guvenemiyorum internete tanisip evlenen varmi
Bebeğim tekrar okur musun?
Tam Seda Sayan'ın tarifi işte. Adam gibi adam olmasa evlenelim dermi direkAdam direk evlenelim demiş,in midir cinmidir bilinmiyorki vatandaş.
Bilmiyoruz ki adamı gördümü görmedimi,hadi gördü diyelim netten konuşarak nasıl cesaret edebilir buna.Tam Seda Sayan'ın tarifi işte. Adam gibi adam olmasa evlenelim dermi direk
Evleneceksen gel diyor
Yerim sizi ya azıcık latife yaptımBilmiyoruz ki adamı gördümü görmedimi,hadi gördü diyelim netten konuşarak nasıl cesaret edebilir buna.
Seda Sayan'ıda hiç sevmem:))
Yani sonuçta evlilik kararı var,bide 24 yaşındaymış üstelik.Yerim sizi ya azıcık latife yaptım
Ya saçmalık tabi ben hayatımın aşkıyla evlenmekten ne kadar süre korktum
Pat diye degil ben evden cikamiyorum ama geldi konustuk gurustuk baska memlete oturmasina ragmenDirekt pat diye mi evlenecekmişsiniz? Flört, gezme, tozma?
Kaç kere geldi yanına evlat.Pat diye degil ben evden cikamiyorum ama geldi konustuk gurustuk baska memlete oturmasina ragmen
Geldi gorustuk soyedigine gore 5 yasindan beri uvey ailesiyle yasadigi icin hic sevilmedigini yuva kurup mutlu olmak istiyorum diyorBu adam neyine güveniyorda bu kadar iddalı konuşuyor.
1 yıldır netten görüşen adam bir zahmet sizi görmek için yanınıza gelirdi.
Bu ne özgüven böyle..
Benim kuzenim görme engelli idi bu şekilde evlilik yaptı pişmanız.Pat diye degil ben evden cikamiyorum ama geldi konustuk gurustuk baska memlete oturmasina ragmen
Ne kadar doğru söyledi acaba biliyormusun..Geldi gorustuk soyedigine gore 5 yasindan beri uvey ailesiyle yasadigi icin hic sevilmedigini yuva kurup mutlu olmak istiyorum diyor
Kaç yaşında?Geldi gorustuk soyedigine gore 5 yasindan beri uvey ailesiyle yasadigi icin hic sevilmedigini yuva kurup mutlu olmak istiyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?