Internete tanistigimadam benle evlenmek istiyor

Hiçbir bilgi vermemişsiniz ki. Adam kimdir, yüz yüze görüştünüz mü? Yalnizca telefonda mi mesajlasiyorsunuz? Size her anlamda uygun mu? Hiçbir şey bilmeden nasil yorum yapalim
Adam asci manisada yasiyor 5 yasinda evlatlik verildi evde yasiyor 3 ay once babasini kaybedi ben baska bir sehir de yasiyorum hep geldi gotlrustuk hic aile sicakligi gormedim yasamdim diyor bende oyleyim esim cocuklacocuklarimonlara adayim kendimi diyor gorusmekle degil guvenemiyorum erkeklerden bir cok darbe yedigim icin yani anlasiyoruz ama guvenemiyorum

Güvenme zaten ....bence zamana yay böyle olmaz asla!

Güzelim daha 24 yaşındasın. İnternetten tanışıp görüşmediğin birine güvenemeyeceğini kendinde biliyorsun ama bir taraftanda bize soruyorsun. Kaç yıl gezip tozup evlenince tanıyamayan insanlar varken sen nasıl tanıyıp evlilik konuşması aşamasına geçebildin.
Acele etme karar vermek için, iyi düşün. Ayrıca ailen ne diyor bu duruma?

Aa yok ben detaya girmedim herseyi paylastik her konuyu ama iste hem internet olunca

Evet guvenemeiyorum haklisin ailem bilmiyorum

Ne ailesini ne arkadaşlarını ne çevresini biliyorsun adamın. Evli mi çocuğu var mı anlattığı hikayeler doğru mu bilemezsin bu şartlarda. Senin de gidip görmen etrafındaki insanlarla konuşabilmen lazım. Yoksa yaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…