- 6 Aralık 2020
- 111
- 11
- 48
- 28
- Konu Sahibi Yetkinsonla
-
Evlilikten korkuyorum ama bir yuvada kurmak istiyorum sua kadar hep terkedildim aldatildim ailemle pek aram yok yinede kalbin gizeligini gordum etrafindaki kizlar gibi degilsin diyor bencil degilsin sacma seyleri dert edmiyorsun hep guluyorsun beni bonca zaman anlayan ilk kez bir erkek ciktiYani sonuçta evlilik kararı var,bide 24 yaşındaymış üstelik.
Gidebilsem gider tanisirdim ailem cok katidir izin almadan evden cikamiyorum devir kotu internet ozeri gorusecegimizi pilanladik ennesiyle ama ne kadar dogru yada degil bilmiyorumNe ailesini ne arkadaşlarını ne çevresini biliyorsun adamın. Evli mi çocuğu var mı anlattığı hikayeler doğru mu bilemezsin bu şartlarda. Senin de gidip görmen etrafındaki insanlarla konuşabilmen lazım. Yoksa yaş
Degil1 saat yeterli mi peki evlilik teklifi etmeye ...
O zaman...
Ailem gorucu usulu evlenmemi istiyor 10 20 dakika cocukla konusuyoruz evetmi hayir mi cevap veriyorum benim icin ayni seyPeki varsayalım ki evlilik yoluna girdiniz o zaman da mi izin vermezler? Bu şartlarda kesinlikle evlilik düsünmeyin.
24 yaş evlilik için erken bir yaştır,sen bu arkadaşının dediklerine cidden inanıyormusun.Evlilikten korkuyorum ama bir yuvada kurmak istiyorum sua kadar hep terkedildim aldatildim ailemle pek aram yok yinede kalbin gizeligini gordum etrafindaki kizlar gibi degilsin diyor bencil degilsin sacma seyleri dert edmiyorsun hep guluyorsun beni bonca zaman anlayan ilk kez bir erkek cikti
O zaman...OOzaman ailem istedigi gurucu usulu evlilik yapicam 20 dakika girustugum biriyle evlendoriler abim ablam boyle evlendi ikisi de mutsuzlar
Beni ikna etmek icin hic bir caba gostermedi neden benim evlenmek istiyorsun dedim bunlari soyledi ayrica ayrildim hic saorun edmedi beni rahsiz edebilecek birsey de yapnadi24 yaş evlilik için erken bir yaştır,sen bu arkadaşının dediklerine cidden inanıyormusun.
Bunlar klasik tavlama ikna etme yöntemleridir.
Evet cekindigim bu benim mutsuz olmakY Yetkinsonla bak abinde ablanda mutsuzmuş ..
Senşnde mutsuz olman bu çocukla garanti,çünkü tanımıyorsun bilmiyorsun..
Bu sekillde derken internetenmi bulup evlendiBenim kuzenim görme engelli idi bu şekilde evlilik yaptı pişmanız.
Gidebilsem gider tanisirdim ailem cok katidir izin almadan evden cikamiyorum devir kotu internet ozeri gorusecegimizi pilanladik ennesiyle ama ne kadar dogru yada degil bilmiyorum
Bi arkadaşım ayni sizin gibi internette yurtta büyüdüğünü ve kimsesiz oldugunu söyleyen bir adamla tanıştı. Adamin söylediği her sey yalan çıktı sonra. Internetten tanismasaydiniz belki güvenin derdim ama bana çok tehlikeli geldi.Adam asci manisada yasiyor 5 yasinda evlatlik verildi evde yasiyor 3 ay once babasini kaybedi ben baska bir sehir de yasiyorum hep geldi gotlrustuk hic aile sicakligi gormedim yasamdim diyor bende oyleyim esim cocuklacocuklarimonlara adayim kendimi diyor gorusmekle degil guvenemiyorum erkeklerden bir cok darbe yedigim icin yani anlasiyoruz ama guvenemiyorum
EvetBu sekillde derken internetenmi bulup evlendi
Seni kandırıyor nasılsa.Beni ikna etmek icin hic bir caba gostermedi neden benim evlenmek istiyorsun dedim bunlari soyledi ayrica ayrildim hic saorun edmedi beni rahsiz edebilecek birsey de yapnadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?