İnternette aldatan eş

Boşan hayatını bu adamla mahv etme.
Yenidende evlene bilirsin zamanı gelince doğru insanla tabi ki anneni dinleme bu hayat senin hayatın bazen anneler böyle söyleye söyle kızlarının hayatını mahv ediyorlar çocuk için evlilik sürdürülmez mutlu bir ortam yok çunki anne baba hep kavga içinde olacak o ortamda nasıl huzurla çocuk büyüsünki?Piskolojisi mahv olucak.
Kendine yeni bir hayat kur çalış çocugunla mutlu yaşa sana saygı duymayan bir adama ihtiyacın yok.

Eşiniz ama defalarca yapmış. Özür dileyip dileyip tekrardan aynı hataya düşmüş. Sanırım sizi geçiştirmek,kandırmak için öyle diyor. Annenizin lafına dikkat etmeyin. O kendi dönemine göre düşünüyor birde el gün ne der kafasında olabilir. Sizin esiniz sizin hayatınız. Anneniz bile olsa herkes kapısını kapatınca o evde o pis adamla siz yaşıyorsunuz anneniz değil. Mutsuzsunuz ve asağılanıyorsunuz aldatiliyorsunuz bosanmayi iyice düşünün derim. Yinede kendi kararınızı verecek olan sizsiniz. Bu doğru bir evlilik değil. Ben annelerin böyle olmasına da üzülüyorum ve kızıyorum. Anneniz sizin mutsuz olduğunuzu aşağılandiginizi bile bile ne diye sizi hiç düşünmüyor. Dağ gibi arkanızda olması gerekirken. Anneniz düşman başına. Allah yardımcınız olsun bu surecinizde

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim. Annemde kendi fikrimce haklı. Tek başına çocuk büyütmek zor diyor falann aman eski devir öyleydi simdi devir deyişdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…