5 yıl once tanıstık bi forumda aslında boyle bi arayısta degildim ama bi sure konustuk falan gorusmeden cıkmaya basladıkbir iki ay sonra geldi tahmin ettigim gibiydi zaten ben onu resimlerden konusmasından sevmeye baslamıstım goruncede bir sorun yasamadım ama ilk bulusmamız okul bahcesinde oldusempatiksalakcinni tanımadıgı bir yer gitmis nasıl olduysa orda bankda oturmus sahil varken ne isi vardı orda bende anlamadımkaydirigubbakcemile3 gullerle gelmisti sonra o gun icinde elini falan tutamadım hic ya tuhafdı bide ilk iliskimdi benim cekingen bi vaziyette ben o gun oyle gectiopuyorumnanaktan sonra tekrar geldi bi zaman sonra oyle oyle 5 sene gecti alah izin verirse 6. senemize giricez mesafe tabi sorun olusturuyor ama halledilmeyecek tek sey ölüm bana gore bu tarz seyler aşkın sevginin onune gecmemeli
internette Tanıştık ama arkadaşımın sewqiLisi yüsünden oLdu o nette bi radyoda dj 'di ßenimkide orda dj2miş..ßende biism enişte die onu dinLeyip ona istek atmışım sonra kendini tanıttı Yayında..ßeni hiç qörmeden attıqım msjLar hoşuna qitmiş..bisim enişte bana resmini qösterdi oLmaz dedim:)
sonra nette konuşmaya başLadık tam 4 ay konuştuk içimde hiç bişi yoktu buLuşaLım dedi kabuL etmedim sonraki 4 ay teLefonLarına biLe bakmadım 3-5 resmimi qördü sadece..4 ay boyunca o 3-5 resimLe qördüqü kadardım..:) sonra biqün kafam attı çaqırdım buLuştuk..onLa zman qeçirmek hoşuma qitti..Kısa bi süre sonra baktım aşık oLmuşummm:) sonra bi baktım baqLanmışımmmmm sonra bi baktım Hayatımın tümü oLdu 4. senemiz bitmek üzere..
ikimizde birbirimizin Hayatını tamamLayan 2 parça oLduk
bende yazıcam ,ama fatmagulu ızlemekten yaazamıyorum
ne güzel ya
sizde ayrı şehirlerdesiniz sanırım
allah daim etsin inşallah mutluluğunuzu:asigim:
evet hem mesafe hem nette tanısma insanların kactıgı iki sey genelde yanisempatiksalakcinni
nette tanışmayı ben hiç absürd karşılamıyorumzemuszemus
artık 2010 senesindeyiz...
hiçbirşey eskisi gibi değil..
ha üniversitede hiç tanımadığın sadece simasını bildiğin bi erkekle çıkmaya başlamak
ha nette cam da foto da gördüğün bi erkekle çıkmaya başlamak...
tabi aynı şehirde olmanın avantajı farklı...
ayrı şehirlerde olunca o zaman bi durur düşünürüm..
mutlu olaların mutlulukları daim olsunopuyorumnanaktan
biliyorlar..sorun etmediler hic onlarlada tanıstı zaten ya soyle birseyde var ha nette ha cafede bir insan kotuyse her halukarda kotulugu cıkar zaten veya sizden birsey gizleyecekse nette veya reelde tanısmıs olmak farketmiyor genelde aileler ve insanlar bu gibi durumlardan dolayı istemiyolar
2005 yılında Ağustos ayında nette tanıştım 2006 haziran ayında görüştük o benim her yaz gittiğim anneannemin şehrinde oturuyordu. 1 yıl hiç yüzünü görmeden sesini duymadan yazıştık.
Çokkk sıkı dost olduk. Sonra ben aşık oldum oda olmuş ama söylemeye çekiniyorduk o dostluğu yitirmemek için. Birde ben o şehirde üniversditeyi kazanınca 10 Ekim 2006 da açıldı bana muhteşem bir şekilde. 2007 14 Şubatta evlenme teklif etti
2008 haziranda Söz Nişan yaptık
2008 ekim 10 yani çıkmaya başladığımız günde nikahımızı kıydık onun işi dolayısıyla erken kıymamız gerekti nikahı. veeeeeeeee 2009 16 teemuz da düğünümüz oldu....
Çokkkkk çokkk mutluyum.
allah daim etsin canım mutluluğunuzu
darısı başımıza inşallah :lepi:
bızde 6 yıl uzakten uzaga cıktık sonunda evlendık 2 yıl oldu evlenelı :)
bır gun konu acıcam buraya lınkını eklerım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?