internette tanışanlar

Selam arkadaşlarr bayanssulusmile
Bizde sewdiceqimle nette tanıştık şuanda 10. ayımıza qirmiş bulunuyoruzz...
Ayrıntıları en yakın zamnda sizlerle paylaşıcam... O zamana kadar kendinize cici bakınnn opuyorumnanaktan

Aranızda en şansızı benmişim sanırım.. kendisi istanbuldaydı...GEçen sene mart ayında tanışmıştık nette arkadaşımın arkadaşının listesinde görmüş beğenmiş..Gördüğümde resmini beğenmemiştim..Bir resme takılmıyayım dedim..Ciddi olarak tanışmak istediğinin yazdı ..o şekilde başladı bizimkisi temelinde güzensizlik sorunuydu belkide ...Ağustos ayında ablamla beraber gzörüşmeye giitim..ŞUan geldiğimiz durum ise başlarda pek sallamıyorudum aşık dedğildim..ama seveilir diye düşünmüştüm..ama geldiğimiz şu raddeye bakılırsa hakaretleri geçti artık ondada suç bendede belki ama bu kadar hakaret yememişitm hayatımda..sorunları vardı ben merhametimden devam ettim kaçkere bitirmiştik.. gün oldu msjlarda artık bende sewiyemi bozdum çünkü nefret ediyorum tanıdığım gün için Çok üzgünüm çoook..İnsanları tanımak çok zor ben şunu düşünüyorum..her ne olursa olsun düşüncen ne olursa olsun sewiywyi düşürmemk..aman kızlar dikkat..lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…