internette tanışanlar

özel değilse neden ayrıldınız canım ?
umarım geri döner :gitme:

aminn canım saolasınopuyorumnanaktan
baştan söylemesen daha iyi sanırım önce bir tanıştır sevsinler sonra söylersinyerimseniben
Allah sizi de mutlu etsin:asigim:

öyle yapmayı düşünüyorum
daha küçüğüm zaten
herşey bi yerine otursun bikaç sene geçsin anca öyle :lepi:
sağol canım cümlemizi :içelim:

bizde internnete tanıştık.sonra yüzyüze görüştük.zaten nette kamerada göruşürken hoşlanıyordk birbirimizden.sonra tel gçrüşmeleri falan.2 ay sonra tanıştık.hoşlandık sevdik.1 yıl flört ettik 9 ay nişanlı kaldık şimdide 3 aylık evliyim:) çokta mutluyum.bnm kısmettimde nettenmiş meğer herşeyin hayırlısı diyelim

döner inşallah geri
ama bunları yaşattıktan sıkıldığını söyleyerek ayrılan biri dönse nolur ki
içinde yine o korku olucak
yine sıkıldı mı diye düşünüp durucaksın
hayırlısı neyse o olsun...:teselli:

Face ten msj attı merhaba die tanımadığım için cvp vermedim ama 20 ye yakın ortak arkdaşımız olduğunu farkettim, o gece rüyamda gördüm onu, hiçte düşünerek yatmadım,ilginç bi durum olarak görmemiştim çnkü. onunla bişeyler olucağını hissettim rüyalarım çıkar çnkü.
ertesi gün msjına cvp verdim, tanışıyormuyuz hatırlyamadım diye.. meğer ortaokulda karşıklıklı sınıflarda okumuşuz o beni hatırlamadı ama ben onu hayal meyal hatırladım.. konuşmaya başladık hemşeri olduğumuzu aynı semtte oturduğumuzu bi dünya ortak arkdaşımız olduğunu öğrendik. ama o bi sürelğine başka şehirdeydi. sürekli kamera açık konuşmaya msjjlaşmaya başladık. o dayanamadı 3.gün bana sürpriz yapıp istanbula geldi. ertesi gün buluştuk, ocak ayıydı normalde hava çok soğuktu ama o gün bizim şansımıza güneş açmıştı,biz bunu ilişkimizin uğuru olarak gördük..harika bi gün geçirdik ikimizde çok etkilendik...1 ayı dolmadan ailesiyle tanıştım ve evlenme teklifi etti:)
3. senemiz ocakta dolucak kısmetse..
arada sorunlar yaşasakta tam gaz devam herşye
iyiki tanımışım onu diyorum..
ilk'im o benim.
herşeyim...

Mutluluklar:) MaaşAllah:) opuyorumnanaktan

benda netten tanıştım kızlar....
hatta erkek arkadaşımdan yeni ayrılmıştım.arada ne sevgi ne saygı kalmıştı aldatmıştı beni....
neyse çok acı çekmiştim camilere gittim ALLAHIM ne olur gönlüme göre aileme yakışıcak birisini çıkar karşıma diye...
neyse kankamda kalmıştım 3 kanka o gece baya sohbet ettik derken evime gidicem artık
kahve içtik fal baktı.neyse ne demişler fala inanma falsızda kalma diye:)
bana demişti senin bir çıktığın olucak tamda istediğin gibi bende he diyip geçtim:)
eve geldim msni açtım biri beni eklemiş tanımadığım o sırada kankam msnde dedim biri beni eklemiş diye neyse silicem dedim.oda kim eklemiş diye sordu bende söyledim...
meğerse o kişiyi tanıyormuş tesadüf onun kankasıymış bende msnini istedi bende verdim...
nasıl biri diye sordum kankama adam gibi biri dedi.ben iyi dursun kenarda dedim nerden biliyim.onu bu kadar seviceğimi hayatımın aşkı olucağını gönlüme göre birisi olucağını.
ama ALLAHIM o kadar büyük ki bir aya kalmadı dualarım kabul oldu.o kadar mutluydum ki ayrı şehirlerdeydik ama yok böyle bir şey mutluluktan ayaklarım yere basmıyor aşkı sevgiyi
sevilmeyi onda gördüm..çok mutluydum uzaktı ama umrumda değildi mesafe yanımda gibiydi..
aileme yakışıcak biriside derken sonra baya biz ciddi olmaya başladık ama sonra ayrıldık ben istedim bazı sebepler olmuştu...ama bugün msnde konuştuk bir kaç gün içinde görüşücez kısmetse umarım tekrardan birlikte oluruz ve bu sefer hiç ayrılmayız..:asigim:

Ayy=) Hadii hayırlısı olsun inşAllah

Canım tamamen aynı şeyi yaşıyorız ama bizimki 3 seneydi umarım sen de mutlu olursun ben de, paylaşmak istedim sadece.Bu durumlarda destek baya iyi geliyor.

ne güzel canım maşallah
allah daim etsin inşallah mutluluğunuzu

hayırlısı olsun canım
inşallah kavuşur bi daha üzülmezsiniz
ömür boyu birlikte olursunuz a.s.

hayırlısı olsun canım
inşallah kavuşur bi daha üzülmezsiniz
ömür boyu birlikte olursunuz a.s.

inş canım bunu o kadar çok istiyorum ki rabbim tüm sevenleri birleştirsin..
kızlar bilmiyorum sizde oluyor mu bazen öyle bir şey oluyor ki onunla bir hayat kurup evlenmek zaten istiyorumda ama bir bebek görsem ALLAHIM ne olur diyorum benimde sevdiğim adamdan böyle tatlı bir kızımız olsun diye dua ediyorum.dün teyzemin gelini doğum yaptı mevlütü vardı gelinlik giydirdiler bebeğe görseniz öyle tatlı oldu ki sevmeye kıyamadım tarif edilemez bir duydu sonra kucağıma aldım o kadar güzel kokuyor ve melek gibi hep içimden inş bizim de böyle bir güzel ve tatlı bir kızımız olur dedim...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bizde internette tanıstık bundan 6 sene önce boshayallersmileaynı şehirdeydik yüzyüze tanısmamız fazla uzun sürmedi ...ve ilk görüşte asık olduk birbirimize halbuki arkadas sıfatıyla görüşecektikopuyorumnanaktan3 yıl önce evlendik ve bi tane oglum var şimdi 1.5 yasında cok mutluyum iyiki onu tanımısım :Saruboceq:

Son düzenleme:

benim ilişkim henüz yeni olduğu için o kadar ilerisi için hayal kurmuyorum
ama her anımda o olsun hep yanımda olsun çook istiyorum
allah ayırmaz hep mutlu kılar inşallah hepimizi

Oooyy çooook güzeelll, MaaşAllah SubhanAllah:) Mutluluğunuz daim olsun inşAllah :)

Oooyy çooook güzeelll, MaaşAllah SubhanAllah:) Mutluluğunuz daim olsun inşAllah :)

aminnn canım darısı herkesin basına:Saruboceq:internette tanıstık deyince bazıları ters tepki veriyor ama ha realde tanısmıssın ha sanalda farketmez onu sevip güvendikden sonra onunda beni sevdigine inandıkdan sonra :asigim::asigim:

bizdeeee internette tanıştıkk..aslında ilk başlarda bana kazık atan dost sandığım arkadaşımın sevgilisiydi.ohaoldumsmile sonra bi gün şans eseri msnde kimsin yazarak ilk konuşmamızı başlattık. arkadaşım bunu aldatıyordu ve o bunu bilmiyordu. bende gerçeği daha fazla saklayamadım ve herşeyi anlattım sevgilim olacak insana.:asigim: ilk başlarda düşman gibiydik sürekli laf dalaşına girerdik.ben buna melek yüzlü şeytan derdim.kaydirigubbakcemile3 . zamanla çok yakın arkadaş olduk ve 4 ay böyle devam etti.bi gün arkadaşı bu çocuk senden hoşlanıyor tam kafa dengi diyor dedi. arada çok mesafe vardı.güven, ve bağlanmaktan çok korkuyordum ama kalbim de onunla olmayı çok istiyordu.:asigim: zamanla herşey rayına oturdu ve şuan 4.üncü senemiz.:lepi: hayatınızın aşkınının nerde ne zaman çıkacağı o kadar süpriz ki.kaydirigubbakcemile3 o bi yerlerde ve zamanı gelip karşınıza çıkacağı günü bekliyor.:kedi: ister reel ister internet gerçekten aşık olduğunuza inanmak önemli.iyi ki karşıma çıkmış ve iyi ki en güzel günlerimi onla yaşamışım.:1hug:

maşallah canım
evet insanın kısmetinin nerde olduğu karşısına ne zaman çıkacağı belli olmuyo
allah ahırmasın inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…