internette tanışanlar

darısı başınızaa canımmmmm Şeniz
hatta albümler bölümünde fotolarımızda varrr:kedi:

baktım canım fotoğraflarınıza
çok yakışıyosunuz maşallah
bizde böyle oluruz inşallah
allah bozmasın mutluluğunuzu
bir ömür birlikte etsin sizi

MaaşAllah ne güzel:)

2006 da internet aracılığıyla tanıştık asla internetten birine güvenmem derdim sanki dışarda tanıdıklarım çok iyiydi sempatiksalakcinni bir süre sonra telefon numaramı verince suç işlemiş gibi hissetmiştim kendimi Başlarda gizlemiştim ama iş ciddiye binince göğsümü gere gere anlattım nasıl tanıştığımızı. Güzel bir anı oldu bizim için yaşadıklarımız. 3 ay sonra görüştük uzun yıllardır tanıyormuşum gibiydi :asigim: o günden sonra bir daha da ayrılmadık farklı şehirlerdeyiz ama aşkımıza engel olmadı
2009 da nişanlandık:asigim: şimdi asker bekliyorum dönünce de düğün inşallah :asigim:

Son düzenleme:
öyLesine zaman qeçsin diye yazmıştım ßende:) ama ne biLebiLirdim Hayatımın Tümü oLucaqını..

ben de hiç ciddiye almamıştım, öss gibi bir beladan yeni çıkmıştım kafa dağıtıyodum üniversiteyi kazandım gittim de mezun bile oldum her zaman yanımda oldu. o benim herşeyim iyiki tanımışım bitanemi:asigim:

Oyy oyy inşAllah:) olumunekankayizsmile

2005 Kasım ayında Unıversitede ıkıncı senemdı.
O zaman baska bırıyle cıkıyordum ve tavlayı yenı ogrenmıstım
Internette de oynamaya calısıyordum.Neye nıyet neye kısmet esımle orda tanıstık
Ilk zamanlar pas vermedım ocak ayına kadar naz nıyaz derken zaten sevgılımden de ayrılmıstım
Cok ıyı anlasıyorduk yıllardır tanısıyor gıbı telefonlar msnde gorusmeler derken subat ayı geldı cattı
O ıstanbuldan ben de eskısehırden cıkıp bursada bulustuk
Hersey dusundugum gıbıydı,tabi sorunsuz gunler gecırdık demıyorum ama esımle tanıstıgıma cok memnunum
2008 mayıs ayında evlendık ve 2010 Kasım sonu kızımız dunyaya gelıyor :ecrin_bebek: :CüvCüv: :1hug:

benimde arkadaşım tanıştırdı
o zamanlar sevgilim vardı ama aramız kötüydü bunula konuşuyorduk mesajlaşıyorduk sürekli sevgili gibi tel elimdeydi hep.eski sevgilimdende ayrılmıştım ama ayrılırken bayada sorun yaşadıydım
sonra 15.06.2009 da çıkmaya başladık ve 16.07.2009 askere gitti hala konuşuyoruz ve salı günü geliyor kavuşuyoruz umarım hiç ayrılmayız çok eviyorum aşkımı canım o benim

:mymeka:
ne güzel canım
tez zamanda kavuşursunuz inşallah
bende söylemek istiyorum anneme ama kararsızım tepkisi ne olur kestiremiyorum
sen ne güzel anlatmışsın
allah daim etsin mutluluğuğunuzu

allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat nasip etsin inşallah doğacak çocuklarınızı
ne güzel ya internette tanışmış olmanıza ve kafada bi önyardı olmasına rağmen
buraya yazılanların hepsi çok mutlu tabiki bende :)
allah bozmasın nazar değmesin inşallah

internet mi tanışakmı sevdiğim aşık olduğum insanla mı heh evet onlardan biride benim =))

2005 yılında başladı herşey binbir gariplikle 2006 11 martta artık "BİZ" olmuştuk...
gebzeden istanbul'a Rabbim bizi birbirimize yazmış olmalıki minikte olsa güzel mucizelerle başladı birlikteliğimiz...(Rabbim nazardan kem gözden korusun...)
halaa ilk gün ki gibi Allah bozmasın ki...
15 askerlik bitsin diye bekledik çok şükür o da bitti...
Şimdi Allah'ım nasip kısmet ederse ocak ayında nişan yapmayı yazada düğün yapmayı düşünüyoruz...:asigim:

Reel hayatta tanıdığım bir çok insandan daha anlayışlı,duyarlı,saygılı ve sevgisi daha büyük...

Rabbimin bana verdiği en güzel hediyelerden biri daha...
İyi ki tanımışım iyiki benim sevgilim olmuş....

en yeni ilişki benim heralde, inşallah benimkide sizinkiler kdar uzun ve mutluluk dolu olur :asigim:

ne güzel canım
tez zamanda kavuşursunuz inşallah
bende söylemek istiyorum anneme ama kararsızım tepkisi ne olur kestiremiyorum
sen ne güzel anlatmışsın
allah daim etsin mutluluğuğunuzu

aminn canım saolasınopuyorumnanaktan
baştan söylemesen daha iyi sanırım önce bir tanıştır sevsinler sonra söylersinyerimseniben
Allah sizi de mutlu etsin:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…