İnternette tanıştığım sevgilim.. Kızlar yardım edin.. :(

canım neden sahte konu açayım ? ayrıca dedğin gibi herşeye fazla kanyorum ve hata yapmaktan korkuyorum ben karaımı verdim gitmiyorum sadece cafeye gidip konuşuruz... ama kalabalık bir ortam

bence orayada gitme safsın çünkü 5 dakikada kandırır bi bakarsın eve gitmişsin.

İnternette tanışıpta evlenen çok o yüzden nerde tanıştığının bir önemi yok
ama sana referans sağlayacak arkadaş akraba vs olmadığı için tedirgin olman normal
eve ilk görüşmede davet etmesi abes olmuş bence gitme sana saldırmaz korkma seni ikna etmeye çalışabilir

Adamin alasi var,senin de veresin var.boyle konu actigina gore.saf gibi de soruyorsun.nette yuzunu bile gormeyen adam eve gideriz diyor daha ne desin niyeti belli.gidip biseyler yasamak istiyorsan burada insanlari bosa mesgul etme.20 yasinda koskoca insansin.adam sana evde cay demlicek karpuz kescek.he gulum he.
tobe tobe ramazan gunu,gunaha sokacacaksiniz insani yaw.ban da yersem bu yorumdan sonra uzulmem.tepemi attiriyor boyle saflar!

Çok iyi yaa..

Konu sahibesi arkadaşım, rahat rahat oturulabilecek dış mekanlar da var, yazın bu sıcağında eve tıkılmanın manası ne olabilir acep.

Aklıma direkt bu olay geldi. Bence konu sahibesi ne olursa olsun gideceğe benziyor. Umarım aklını başına alır.

Şaka gibisin!
Evine git de haftaya burada konu aç. 15 yaşında ki çocuk anlar adamın niyetini bir de seviyorum diyorsun.
Güzin ablaya malzeme bol.

oturursunuz rahat rahat bence de

bende bunu anlamıyorum işte..
konu sahteyse, ve sahte konuya yorum yapmak size rahatsızlık veriyorsa yorum yapmayın.

bence sahte hayır bence daha daha sahte

ulan insan görmeden gözlerine bakmadan , elini tutmadan nasıl sever be.
aaa cıldırmış bu ınsanlar

konu hiç inandırıcı değil arkadasım kusura bakma yani.

bu devirde bu teklif geldiğinde sonunda ne olduğunu amacın ne olduğunu bilmeyen yoktur

haa bilmiyosanda artık öğrendin değil mi iyi bir niyet taşımadığını ?

ayrıca bu teklifi yapan adamdan bırak sevgiliyi arkadaş bile olmaz aklını başına topla.

Evde götürücem seni diyor tabiri caizse

Aman sakın ha buluşayım deme her ne derse desin kes at , adam açık açık demiş diceğini bir de buluşursan bunun üstüne tam bi fiasko olur

Uzun zaman dediğinde de ben 1 yıla yakın sandım ama telefon numaraları olmadığına göre bu kısanın uzunu heralde :26:
Bencede gitme..
Açıkçası be gitmezdim, gidemezdim..
Güvenemem ki..
Hadi güvendim diyelim güvenirsemde olacakalrı az çok tahmin ederim yani ihtialdede olsa olabileek kötü şeyleride göz önünde bulundururum..
Özetle internetten pek kimseye güvenme..
Hele ilk buluşmada eve çağırıyorsa..

önce bir cafeye gidicez ama sonra bize gidelim birbirimizi daha iyi tanırız vs şeyler diyor.

Bak cümleden belli adamın niyeti..
Birbirimizi daha iyi tanırmışız..
Hayır yani neden evde mi sadece çiftler birbiriniz tanır..
Dışarıdada tanışırsınız..
Konuşursunuz...

Bnce ilk bulusmadan eve cagiran bir insan iyi niyetli olamaz.
Zaten nasil guveneceksin internetten tanistigin birine, o eve girmek cesaretini sakin gosterme. Normal bir erkek -iyi niyetli bir insan bile mesela- boyle bir sey teklif etmemnin bile yanlis anlasilacagindan korkarak, boyle birsey soylemezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…