Enerji meselesidir belki.. Bir süre farklı şeyler deneyin, hayatı akışına bırakın.. Kendinize inanın. Sizi o zaman bulur beklediğiniz güzelliklerKizlar internettekiler bile beni istemiyor yada gormediyse görünce daha yazmiyor cok mu cirkinim neden boyle yapiyorlar?
Güzellik görecelidir. Kimin zevki nasıl bilemeyizKizlar internettekiler bile beni istemiyor yada gormediyse görünce daha yazmiyor cok mu cirkinim neden boyle yapiyorlar?
Biz yazıyoruz ama bide seni görmeden hemideKizlar internettekiler bile beni istemiyor yada gormediyse görünce daha yazmiyor cok mu cirkinim neden boyle yapiyorlar?
Keske biri bulsaAllahını seven şu kıza bir sevgili bulsun :) Forumcak rahatlayalım.
Yaparsan sen yaparsın vallahiAllahını seven şu kıza bir sevgili bulsun :) Forumcak rahatlayalım.
Yemin ederim aklımda bir aday bile var. Ama tipini bir görmem lazım :) Ben bunaldım artık. Üstüne biri sevgili atmazsa ben atacam :)Yaparsan sen yaparsın vallahi
Görelim bi??Kizlar internettekiler bile beni istemiyor yada gormediyse görünce daha yazmiyor cok mu cirkinim neden boyle yapiyorlar?
internette seçenek çok ondan öyle yapıyorlar siz sanıyor musunuz sadece sizle konuşuyor. sağa sola kaydırılan uygulamalarda aynı anda onlarca kız karşısına çıkabiliyor. sizin çirkinliğinizle alakası yok ortam fena.Kizlar internettekiler bile beni istemiyor yada gormediyse görünce daha yazmiyor cok mu cirkinim neden boyle yapiyorlar?
Bu olmazsa umutsuza olsunYemin ederim aklımda bir aday bile var. Ama tipini bir görmem lazım :) Ben bunaldım artık. Üstüne biri sevgili atmazsa ben atacam :)
Secmece bunlar aplainternette seçenek çok ondan öyle yapıyorlar siz sanıyor musunuz sadece sizle konuşuyor. sağa sola kaydırılan uygulamalarda aynı anda onlarca kız karşısına çıkabiliyor. sizin çirkinliğinizle alakası yok ortam fena.
Oda olabilir. Bu forumun kızçelerini tek tek sevgililendirecem az kaldı. Bunaldım aynı konulardan. Ama benim çevremdeki adamlar cidden elit seviyede her anlamda. Sınava sokacam önce bunları. genel kültür- genel yetenek. Başını yakamam arkadaşlarımın :)Bu olmazsa umutsuza olsun
Ya ben begenmem ya o umutsuz vakayim sankiYemin ederim aklımda bir aday bile var. Ama tipini bir görmem lazım :) Ben bunaldım artık. Üstüne biri sevgili atmazsa ben atacam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?