Internetteki kisiler

Ya istemesinler ne olacak?? İlla hayatına biri mi girmeli?? Hem de sosyal medyadan bu işlere girişime bence yaa.. İstemesinler senin için daha hayırlı bence..
. Ama şuan yorumları okudum kk için hayırlı değil galiba

Kizlar internettekiler bile beni istemiyor yada gormediyse görünce daha yazmiyor cok mu cirkinim neden boyle yapiyorlar?
internette seçenek çok ondan öyle yapıyorlar siz sanıyor musunuz sadece sizle konuşuyor. sağa sola kaydırılan uygulamalarda aynı anda onlarca kız karşısına çıkabiliyor. sizin çirkinliğinizle alakası yok ortam fena.

Gecen nette okudum sanaldan tanışıp evlenmeler artacak yazıyordu. Bana pek güven verici gelmiyor rainyy, belki bu şekilde olmaması daha iyi senin için.
Üni de kapalı, artık bu sene zor. Neyse gençsin daha belki ileriki yıllarda olur.

Secmece bunlar apla (konu sahibine portakal ya da karpuz demek asla istemisligim yoktur)

Bu olmazsa umutsuza olsun
Oda olabilir. Bu forumun kızçelerini tek tek sevgililendirecem az kaldı. Bunaldım aynı konulardan. Ama benim çevremdeki adamlar cidden elit seviyede her anlamda. Sınava sokacam önce bunları. genel kültür- genel yetenek. Başını yakamam arkadaşlarımın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…