- 12 Mayıs 2010
- 137
- 15
- 118
- Konu Sahibi yanlis_secimler
-
Bunuda anlamadim.adam neden ayda iki kez eve geliyorayda 2 kez evime gelen adamdan çocuğum oldu dediği adam galiba eşi:)
benm bildiğim doğumda bakirelik de kalmıyor ama neyse eşiniz kadar eğitimli değilim zaaarrr :)çocuk kocamdan yalnız ben bakireyim araştırın netten, oluyo böyle gebelikler nadir de olsa..
benim de böyle bişi başıma geldi
ayda 2 kez evime gelen adamdan çocuğum oldu dediği adam galiba eşi:)
vajinaya boşalan spermle ilişki gerçekleşmeden çocuğum oldu, hem de hemen.dayak da ondan sonra başladı zaten,
valla ben de anlamadım adam nereye gidiyor da geliyorBunuda anlamadim.adam neden ayda iki kez eve geliyor
farklı şehirlerde 4.kez buluşmada evlilik vay be :)çocuk olduğunda aynı evde yaşamıyorduk, farklı şehirlerdeydik,2 haftada bir geliyordu
çocuk kocamdan yalnız ben bakireyim araştırın netten, oluyo böyle gebelikler nadir de olsa..
benim de böyle bişi başıma geldi
baktın sıkıştın köşeye kaçışşşşşş :)ben artık yazmıcam, kimseyle sabahın bu saatinde dalga geçecek halim yok, garip olabilir ama gerçek...Allah bana yardım etsin, o biliyo, kul anlamasın napalım
ben artık yazmıcam, kimseyle sabahın bu saatinde dalga geçecek halim yok, garip olabilir ama gerçek...Allah bana yardım etsin, o biliyo, kul anlamasın napalım
Tamam hiç ilişkiye girmeden hamile kaldınız,o zaman cinselliği nasıl yaşadınız.
Çok pardon biraz açık yazacağım anlamak için.
Yok vazgeçtim sormaktan...
Bu tıbben mümkün kızlar.. bir tanıdığıma olmuştu.. bu kısım doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?