İNTERNETTEN 1 AY İÇİNDE EVLİLİK YAPTIM, BAKIN NELER OLDU...

yani kusura bakmayın da 4. buluşmada evlenip de ..oku internetten tanıştım a atmak hâlâ akli melekenizin yerinde olmadığına kanıt.kimse sizin gördüğünüz şiddete reva değil ama da başınıza gelen şeylerde sizin çok büyük hatanız var.ne diyim yani Allah yardımcın olsun.

ve o kadar kısa zamanda oldu ki çocuk, onun cinsel bilgisi eksikti, araştırdı falan, çocuğun olası olma tarihlerini, doktora sorduk, o tarihlerde benim evdeydi, çok karışık

arkadaşım sürekli eğitimli, mühendis falan diye bahsettiğiniz kişi binlerce üniversite bitirsin dünyanın en iyi işlerinde çalışsın, adamda vicdan, merhamet, güven yoksa ne işe yarar ki işi gücü... adam inşaatta işçi olsun gelsin seni başının tacı yapsın bir ekmeği bölüşüp karnınız doyduktan sonra onca parayı pulu işi gücü ne yapayım ben..
seninde psikolojik problemlerin var belli zaten bu olanları yaşıyorsun halen o adamla yaşamak için bahaneler sunuyorsun..
Allahım sonunuzu hayır etsin..

ben artık yazmıcam, kimseyle sabahın bu saatinde dalga geçecek halim yok, garip olabilir ama gerçek...Allah bana yardım etsin, o biliyo, kul anlamasın napalım

bana nedense fake gibi geldi.

nedenine gelince 30 yaşını geçtin mi daha da seçici olunuyor... ergenler gibi netten 1 ay içinde evlenmek akılı başında birine uymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…