Merak Ediyorum...
Çalışan anne adayıyım... Minikim için alış veriş yapacak zamanım ne yazık ki olamıyor... Birde İstanbulu çok iyi bilmediğim hesaba katılırsa off ki ne off... :) :CüvCüv:
Şöyle tek başıma çıkıp doyasıya alış-veriş yapmak istiyorum aslında... Doğum iznimi beklesem kışın başı olacak ve havalar malum... hal böyle iken internetten alış veriş yapayım bari diyorum, siz interneten alış-veriş yapıyor musunuz? Yapanlarınız varsa neler aldınız.. yapmıyor ve doğru bulmuyorsanız bana önerileriniz varmı... Önerileriniz anadolu yakasını kapsarsa ayrıyetten çook sevinirim... sositososito
galiba çok sordum... cevaplarınızı bekliyorum... anneler, yeni anneler ve anne adaryları... :))
teşekkür ederim arkadaşlar... Biberon rica etsem bu bahsettiğin mağazaların isimlerini özel mesaj olarak gönderebilir misin?
NHLTLG; behsettin siteden ben baya bi alışveriş yaptım... 1-2 si hariç hepsinden çok memnun kaldim diyebilirim... ama söz konusu minikim olunca insan neye karar vereceğine şaşırıyor... :))
Şimdiye kadar o kadar çok araştırma yaptım ki... Her katalogu inceliyor... Buradaki her annenin yorumunu dikkatle okuyorum... karar verdim sayılır ama internetten alıp sonrasında mağdur olmak istemiyorum... :))
owww... liste mi? hiç düşünmemiştim ben öyle bir şeyi... Rica etsem yollar mısın?
daha yolun çoook başındayım anladım an itibarıyla :) ...
Umarım önümdeki 4 ayda tamamlayabilirim listeyi... Teşekkür ederim...
ben bakmıştım listene hatırladım şimdi... Havuzluhan dediğin yer Eminönü değil mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?