Doğuma Hazırlık İnternetten Alış Veriş Yapıyor musunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hadi hayırlısı... Cuma günü Doktorum Kız Gözüküyor dedi... Bende yarın renkli ultrasona giriyorum, Pembişlere bakmaya başladık bile... :)

ay ne güzel ya,allahım hayırlısıyla kavuştursun hepimizi bebişlere çok meark ediyorum bende bana en ufak bir tahmin bile yapamadılar malesef:çok üzgünüm:..nerde giriyosun canım renkli ultrasona

Amin Canım :)) ... Üsküdar Hospital Türk e gidiyorum... Zaten Doktorumda o hastanede... Baran Hanım... Bu arada yarın demişim ama bir sonraki güne sarktı... Malum çalışınca işten izin almak zor oluyor...

KonusalNot: ( ) Dün eve giderken yeni açılmış mağaza gördüm bu akşam dalıcam içeriye... Maaş günüde geçti ama bakalım en azından aklımda fiyat olsun..

biz hiç bebek için netten bişeyler almadık ama eşim kendi için sürekli netten alır bişeyler. ben bizzat eminönüne gidip herşeyi kendim aldım
deli gibi alışveriş yaptım diyebilirim. ama Hala eksiklikler var bence görerek alman daha ii olur ama mecbursan sen bilirisin kolaylıklar diliyorum.

Şekerler;
dünden beri canım kocamı ikna etmeye çalışıyorum, Eminönüne gidelim diye... O da bana diyor ki; daha 3 aylık hamileyken gittin ertesi gün kanaman oldu, olmaz götüremem... haklı aslında bir bakıma :S
bende görerek dokunarak almayı çok istiyorum... o nedenle önerilerinizi dikkatle izliyorum.
:))

canım bnde eminönünü netten duyup gittim.taa beylikdüzünden düşün :)
evet herşey var bebek kıyafeti olarak herşey çok uygun.ama malesef kredi kartına taksit yapmıyolar.ben giderken herşeyi ordan alırım diyodum ama olmadı.nakit yada tek çekim istiyolar.sadece bebek kıyafeti uygun zaten araç gereç bence pahalı bile.
bende netten araştırma yaptım ve bazı ürünlerin en uygun fiyatlısını bularak netten sipariş verdim.hepsi çok uyguna geldi ve hiçbir problem yaşamadım.
bebek kıyafetlerine gelince,girdim mothercare mağazasına ne var ne yok topladım.çünkü şuan tüm ürünleri yüzde 50 indirimde hemde ürünleri eminönündekilerdeen çoook kaliteli.sonrada aziz bebeye girdim ordada indirim vardı bikaç eksiğide oradan tamamladım.
araç gereçleride netten bulduğum bana yakın olan bi bebek mağazasından gidip görerek aldım canım.
yani nette araştırma yap,listeni çıkar,mağazalarını belirle ve git al herşeyini.benim yaptığım gibi.acayip zevkli bebeğim için alışveriş yapmak.
rabbim hepimizin bebeğini korusun..sağlıkla kullansınlar inşallah cicilerini...

Fei_lian ben de boyle bir baslık acmak icin bekliyorudum ama daha kucuk diye yazmamıştim:)

merak ettigim bir de su var bircok kişi eminonunden aliş veriş yapmiş bunlarin belli yeri varmi.eminonu cok buyuk bir yer.birarada bulunduklari yer var mi yoksa her yeri mi dolasmamız lazim.ayrica fiyat kalite farki nasıl.arkadasım mothercareden cok ucuza alabiliyorum demişti indirimden.benim de evim eminonune uzak.malum cokta sıcak.

minik kelebek cevaplamişsin bile ben yazarken.saol 19 haftalıgım dukkana girmemek icin zor tutuyorum kendimi ama indirimden de faydalanmak istiyorum

Son düzenleme:
Bende bazen internetten alışveri yapıyorum geçenlerde bu siteyi buldum Civil Çocuk Dünyası - Civilim.com

istersen bi girip bak hem fiyatları uygun hemde güzel şeyler var :CüvCüv:

bebek eşyaları için olan çantalardan da çeşit çeşit var seç beğen al yani tavsiye ederim

ben neredeyse bütün ıvır zıvırı aldım sepetime ekledim soğumun yaklaşıncada satın alıcam

bana toplam kaça çıkar diye hesaplamak için böyle bişey yaptım sepet oluşturman için üyte olman

gerekiyo yalnız.

bebek arabası,süt sağma makinesi,küvet,küvet filesi,göğüs pedi,bebek dinleme telsizi,park yatak,yatak süngeri bunları hep internetten farklı sitelerden havale ile piyasadan daha uygun fiyata aldım hep beklediğim gibiydi pişman olmadım.
tavsiyem araştırın mümkünse ürünü bir mağazada görün hangisinde fiyat uygunsa oradan alın

ay-she'cim... dediğin sitede bakmadığım, incelemediğim ürün kalmadı neredeyse... :))
ama ödeme yapıp alacakken sizin için güvenli olmayabilir uyarısı alıyorum... sende öyle bir uyarı çıktı mı? ürünlerin kalitesi fln nasıldı?

benım ilk dogumum ve etrafımda hıc bebk olmadı bugune kadar .o yuzden baya yabancıyım.umarım halledebılırım.gözum korktu

zaten herşeyi tam almak iyi değildir eksik bırakmak lazım biraz.benim ikinci bebeğim doğumdan sonrada eksikler geyet rahat alınabiliyor ,kendinizi fazla sıkmayın derim

bende senelerdir internetten alışveriş yapan birisiyim. hatta yurtdışından bile çok ürün aldım. ve hiç pişman olmadım. önemli olan iyi araştırmak. ve hiç mağdur olmadım. çünkü güvenilir yerlerden alsam bile kendimi hiç riske atmadım. bebişimin alışverişine gelince : park yatağı+yatağı+tırnak makası+önlüğü+biberonu +emziği + nevresim takımı + alt açması vs aklına gelenlerin hemen hemen hepsini netten aldım. benim yaşadığım yer turistik yer olduğu için her şey çok pahalı .aynı yatak mesela (renk marka hepsi aynı) burada 200 tl ben netten 130 tl ye aldım. 70 tl farkıda bebişimin diğer eksiklerine harcadım. her kalem için böyle sayılır bu.ama uyku setimize gelince nette pahalıydı fabrika mağazasından uygun fiyata aldık hemde daha büyük boyu hem daha kaliteli. ama dediğim gibi önemli olan iyi araştırmak. yani önce ürüne karar verip piyasasını araştırmak sonrada nerde uygun güvenilir çarşıda veya nette ordan almak.

hem vakit açısından hemde fiyatlar daha uygun canım ben bebekozel.comdan yaptım canım her marka sitelerde var sonucta mağaza mağaza gezmeye ne gerek var.

Burda hamileler ve bebek ürünleri için çok fazla mağaza olmadığından hem seçenekler az hem de fiyatlar çok pahalı. Ben de çözümü internetten alışveriş yapmakta buldum..
Burdaki mağazalarda ürünü inceliyorum, beğeniyorum. ınternetten ucuz fiyata sipariş veriyorum...

arkadaşlar sanal kredi kartı var internetbankacılığınız var sa onun la yaparsanız hiç bir şey olmuyor sanal kredi kartında örneğin 100 tl lik bişey beğeniyorsunuz internetten sanal kredi kartının limitini 100 tl olarak ayarlayıp kullanıyorsunuz kartınız bilgilerini vermediğiniz için hiçbirşey olmuyor deneyin derim ben öyle yapacam

bebeğimin giysilerini bn almayı tercih ederim ama diğer şeleri biberondu pompaydı buhar makinesiydi fln onları eşime söledim takip edio doğuma yakın bi zamanda alıcaz. Zaten kendi ihtiyaçlarımız içinde sıksık internetten alışveriş edioruz...

ben de internetten alışveriş yapıyorum. Geçen netten dizi izlerken bohcaci.com.tr diye bir online satış sitesi gördum. Hamileler için özel ürünleri var.Tam arayıp da bulamadıgım tarzda çok ciciler:dance:

Kesin bir kaç tane sipariş vercem. arama kısmına kodunu yazın çıkıyor kızlar
1-102754 Bebek Figürlü Hamile Pijama
1-102651 Ördek Figürlü Hamile Pijama Takımı

nasıl sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…