vardır wp profilinde eşiyle resmi vardır. ben işime sarılayım erkekten nasibimi aldımya vardır senı kandırıyor
650 bin tlm oldu altın vs alıyorum faize yatırıyorum ekonomik şiddete uğramıştım önceki konumdan görebilirsiniz bi vurgun daha beni hepten hayattan koparır şu an gerek yokYerinizde olsam hayatıma biri almak yerine iyişelmeye çalışırdım.Yeni dostlar edinir ortam degiştirirdim. Şuan evlenmiş ayrılmış olmanız sizi hayattan koparmaz ki hayat kaldığı yerden devam ediyor. Yenilenme zamanı üzerinizden eski eşinizin izlerini atma zamanı. Ne güzel çalısıyorsunuz da paranızı biriktirin kısa seyahatler yapın. Gezin yeni yerler görün. Sonra bir kursa gidin hobi edinin Siz hayatta kaldıkça önünüze gelecektir. İnternette tanıdıklarınız sizi iyileştirmez gerçek hislere gerçek duygulara doğru insana ihtiyacınız var şuan sağlıklı düşünemiyorsunuz gibi geldi bu sizi bir acı tecrübeye daha sürüklemesin Allah korusun.
650 bin tlm oldu altın vs alıyorum faize yatırıyorum ekonomik şiddete uğramıştım önceki konumdan görebilirsiniz bi vurgun daha beni hepten hayattan koparır şu an gerek yok
maddi manevi gücüm yok
ailem de ondan korkuyor parası olan manyağın biri fazlasıyla üzdübaşka meşgaleler bulsanız keşke bu aralar çünkü duygusal istismara açık göründünüz biraz. manyağın biri sizi tekrar üzmesin.
gücüm yok toparlanamıyorum dışarıya çıkmakta bile zorlanıyorum onu kastettimneye inanmalıyız?
gücüm yok toparlanamıyorum dışarıya çıkmakta bile zorlanıyorum onu kastettim
fake olsam elime ne gececek istediğnize inanın hep böyle öküz altında buzağı mı ararsınız 650 binle ev vs almayı düşünüyorum harcayım mı?maddi gücünüzün olmadığını söylerseniz maddi gücünüz olmadığı anlamına gelir. buradaki yorumunuzda ve ilk konunuzda bunun tam tersini söylüyorsunuz.
ben artık bu konunun fake olduğuna inanıyorum.
fake olsam elime ne gececek istediğnize inanın hep böyle öküz altında buzağı mı ararsınız 650 binle ev vs almayı düşünüyorum harcayım mı?
yok 82 ocak doğumluyumliselisin herhalde :)
aşamalarınız bittiyse gidebilirmisiniz? aklı selim düşünen kişiler fikir verir belki bu adamı eledimliselisin herhalde :)
aşamalarınız bittiyse gidebilirmisiniz? aklı selim düşünen kişiler fikir verir belki bu adamı eledim
Neye gerek yok dediniz anlamadım.650 bin tlm oldu altın vs alıyorum faize yatırıyorum ekonomik şiddete uğramıştım önceki konumdan görebilirsiniz bi vurgun daha beni hepten hayattan koparır şu an gerek yok
ilişkiye gerek yok bırak dinleneyim dedimNeye gerek yok dediniz anlamadım.
Kotu birsey değil, ama gerçek hayatta buluşmak tehlikeli.telefon nonuzu vermeyjnSitenin kıymetli sakınleri hiçbirşey için acele etmiyorum ama çok yanlızım yaşım 43 internetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz nereye kadar konuşulmalı hiç arkadaşım yok işten eve gidiyorum kötü bir evlilik geçirdim internetten tanışıp mutlu olan var mı? ailemle yaşıyorum babam hasta çok takıntılı biri bunaldım bende
engellerim şu an kimsede yok zaten sorun değil normalde buluşmamKotu birsey değil, ama gerçek hayatta buluşmak tehlikeli.telefon nonuzu vermeyjn
Ben zaten böyle bir tavsiye vermemiştim ki biri ile görüşme isteği içinde olan sizdiniz.ilişkiye gerek yok bırak dinleneyim dedim
öyle şeyler çok oluyor eski eşim milyonlar kazanırken bana kredi çektirmeye uğraşıyordu gerçekten korkutucu neyse ben gönül işlerine ara vereyim bana göre değilAman para falan verip kredi cekmeyin de dikkatlice taniyin birseyler icin acele etmeyin
hemde zevkli zaman geçişmiş olurum teşekkür ederimİnternet pek güvenli değil ama evlenip mutlu olan vardır belki.
Ama siz onunn yerine daha güvenli yollara girebilirsiniz.
Yani bi tura katılın düzenli, gezi kampları ve ya müzik kursları. Yani buna benzer yapabileceğiniz şeyler varsa sizin için daha uygun, güvenli ve hem eğlenir hemde belki de aradığınızı bulursunuz.
evliken vardı çok konuşmuyordum soğuğum birazNeden hiç arkadaşınız yok? Bu psikoloji ile yanlış arkadaşlıklara kapılabilirsiniz dikkatli olun. günümüzde sosyal medya çok tehlikeli özellikle sizin gibi hassas durumda olan insanlar için. Şans işi belki de. Maddi durumunuz nasıl neden ailenizle yaşıyorsunuz evi ayıramaz mısınız?
Siz hemcinsleriniz ile arkadaşlık dostlugu kastediyorsunuz yoksa karsi taraflami?Sitenin kıymetli sakınleri hiçbirşey için acele etmiyorum ama çok yanlızım yaşım 43 internetten birileriyle tanışmaya nasıl bakıyorsunuz nereye kadar konuşulmalı hiç arkadaşım yok işten eve gidiyorum kötü bir evlilik geçirdim internetten tanışıp mutlu olan var mı? ailemle yaşıyorum babam hasta çok takıntılı biri bunaldım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?