İNTERNETTEN ARKADAŞLIK

650 bin tlm oldu altın vs alıyorum faize yatırıyorum ekonomik şiddete uğramıştım önceki konumdan görebilirsiniz bi vurgun daha beni hepten hayattan koparır şu an gerek yok

gücüm yok toparlanamıyorum dışarıya çıkmakta bile zorlanıyorum onu kastettim

maddi gücünüzün olmadığını söylerseniz maddi gücünüz olmadığı anlamına gelir. buradaki yorumunuzda ve ilk konunuzda bunun tam tersini söylüyorsunuz.
ben artık bu konunun fake olduğuna inanıyorum.

fake olsam elime ne gececek istediğnize inanın hep böyle öküz altında buzağı mı ararsınız 650 binle ev vs almayı düşünüyorum harcayım mı?

Kotu birsey değil, ama gerçek hayatta buluşmak tehlikeli.telefon nonuzu vermeyjn

Aman para falan verip kredi cekmeyin de dikkatlice taniyin birseyler icin acele etmeyin
öyle şeyler çok oluyor eski eşim milyonlar kazanırken bana kredi çektirmeye uğraşıyordu gerçekten korkutucu neyse ben gönül işlerine ara vereyim bana göre değil

hemde zevkli zaman geçişmiş olurum teşekkür ederim

evliken vardı çok konuşmuyordum soğuğum biraz

Siz hemcinsleriniz ile arkadaşlık dostlugu kastediyorsunuz yoksa karsi taraflami?
Gerci her ikiside olabilir. Tabii ki daha çok dikkatli davranmanız gerekir. Atıyorum birçok kez dışarıda buluşup ondan sonra belki aylar sonra vesaire daha çok mahreminizi alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…