ben hemen konuşuyorum bu da kullanılmaya yol açıyor dikkatli olurum herkes iyi niyetli değilSiz hemcinsleriniz ile arkadaşlık dostlugu kastediyorsunuz yoksa karsi taraflami?
Gerci her ikiside olabilir. Tabii ki daha çok dikkatli davranmanız gerekir. Atıyorum birçok kez dışarıda buluşup ondan sonra belki aylar sonra vesaire daha çok mahreminizi alabilirsiniz.
iş yerinde boşandığımı söylemedimBende internetten tanıştım çok mutluyuz 7 yıllık evliyiz hatta benim hayatta şansım hiç belli olmaz ama iyi tanıyın uzun bir flört sonrası evlenmiştik biz pat diye olmadı yani
Söylemek zorunda değilsin kimseye herkese herşey söylenmeziş yerinde boşandığımı söylemedim
sinirlerim bozuluyor herkes bi yorum yapıyorSöylemek zorunda değilsin kimseye herkese herşey söylenmez
iş yerinden tanıştım çok kötü bir evliliğim oldu çok sanşlılarmış kendime güvenim yok açıkcası ama tanışabileceğim çok alan da yokben en yakın arkadaşlarımla internetten tanıştım, hatta 3 tanesi burdan..
uzun süre yazıştıktan sonra yüz yüze görüştük ve birbirimizin hayatına dahil olduk, tam 11 yıl oldu..
doğru insanlar denk gelmesi lazım, bu da biraz şans işi sanırım, bilemiyorum.
kız kardeşim de tinderdan tanıştığı kişiyle evlendi, 6 yıldır birlikteler, gayette güzel bi evlilikleri var.
tanışmak için tanışmak yerine doğal akışına bıraksanız daha iyi olur, arayışa girmeden, böylelikle süreçte insanların iyi kötü yanını görmüş olursunuz.iş yerinden tanıştım çok kötü bir evliliğim oldu çok sanşlılarmış kendime güvenim yok açıkcası ama tanışabileceğim çok alan da yok
Ay inanmayın boyle şeylere, 43 yaşında kadınsınız liseli toy kızlar gibi atlamayınyaşım 43 biraz bundan sıkıntı duyuyorum birde konu cinselliğe geliyor hoşlandım birinden yaşı ufak askeri kıyafetleri var ama isthbarattayım diyip telegram dan yazıyor sonra numarasını verecekmiş birliğe gidince verecekmiş sanş vereyim mi konuyu nasıl yönetmem uygun olur kapılıp üzülmek istemem
tanışmak için tanışmak yerine doğal akışına bıraksanız daha iyi olur, arayışa girmeden, böylelikle süreçte insanların iyi kötü yanını görmüş olursunuz.
nasip ben işyerinden tanışmıştım ailesi beni hiç istemedi 10 yılım çürüdü buluşmadan konuşurum bakalım olursa olurben en yakın arkadaşlarımla internetten tanıştım, hatta 3 tanesi burdan..
uzun süre yazıştıktan sonra yüz yüze görüştük ve birbirimizin hayatına dahil olduk, tam 11 yıl oldu..
doğru insanlar denk gelmesi lazım, bu da biraz şans işi sanırım, bilemiyorum.
kız kardeşim de tinderdan tanıştığı kişiyle evlendi, 6 yıldır birlikteler, gayette güzel bi evlilikleri var.
kötüyü çağırmayalım bi o gelmedi başımıza ama dikkatli olunmalı dolandırıcı olur evden çıkmayasım varda oda olmuyor işteAman kardeşim internet ortamı çok tehlikeli sapığı var katili var. Uzak dur. Takıntılı biri çıkar başına iş getirir. Yıllar önce müge anlıda çıktı. Evli adam internet ortamında bir kadınka tanışıyor. Parçalayıp sobada 6 saat yakıyor. Aman diyeyim
ben de icra bürosunda çalışmıştım kadını kocası dolandırmış 46 yaşındasın çocukmusun demiştim aynı lafı duyuyorum umarım siz duymazsınız gücüne gitmiş demek kiAy inanmayın boyle şeylere, 43 yaşında kadınsınız liseli toy kızlar gibi atlamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?