İNTERNETTEN ARKADAŞLIK

Bende internetten tanıştım çok mutluyuz 7 yıllık evliyiz hatta benim hayatta şansım hiç belli olmaz ama iyi tanıyın uzun bir flört sonrası evlenmiştik biz pat diye olmadı yani

ben hemen konuşuyorum bu da kullanılmaya yol açıyor dikkatli olurum herkes iyi niyetli değil

ben en yakın arkadaşlarımla internetten tanıştım, hatta 3 tanesi burdan..
uzun süre yazıştıktan sonra yüz yüze görüştük ve birbirimizin hayatına dahil olduk, tam 11 yıl oldu..
doğru insanlar denk gelmesi lazım, bu da biraz şans işi sanırım, bilemiyorum.
kız kardeşim de tinderdan tanıştığı kişiyle evlendi, 6 yıldır birlikteler, gayette güzel bi evlilikleri var.

iş yerinden tanıştım çok kötü bir evliliğim oldu çok sanşlılarmış kendime güvenim yok açıkcası ama tanışabileceğim çok alan da yok

Aman kardeşim internet ortamı çok tehlikeli sapığı var katili var. Uzak dur. Takıntılı biri çıkar başına iş getirir. Yıllar önce müge anlıda çıktı. Evli adam internet ortamında bir kadınka tanışıyor. Parçalayıp sobada 6 saat yakıyor. Aman diyeyim

iş yerinden tanıştım çok kötü bir evliliğim oldu çok sanşlılarmış kendime güvenim yok açıkcası ama tanışabileceğim çok alan da yok
tanışmak için tanışmak yerine doğal akışına bıraksanız daha iyi olur, arayışa girmeden, böylelikle süreçte insanların iyi kötü yanını görmüş olursunuz.

Eşimle Akampus diye bir öğrenci sitesinde tanışmıştık ama tabii yıl 2004 -2005 falan. Şu an olsa asla cesaret edemem... ortalık evli olan bekar takılan ya da sapık/manyak bir sürü değişik tiple dolu. Görücü usulü kat kat mantıklı bunun yanında...arkadaş/aile çevrenize evlenmek istediğizi citlatin, mutlaka tanışmak isteyen birileri olur.

Ay inanmayın boyle şeylere, 43 yaşında kadınsınız liseli toy kızlar gibi atlamayın

önce siz kendi yaralarınızı sarmaya başlayın yalnızken de keyifli olmayı huzur bulmayı becerin ondan sonra birilerini tanımaya koyulun bence şuan kırılgansınız ve dışarıdan birinin yalnızlığınızı gidermesini istiyorsunuz ama o işin %50'lik kısmı sadece sizin de diğer kısmını başarmanız gerek ki sağlıklı olsun ilişkileriniz

Eş seçiminde internet şu dönemde asla tercih edilebilecek bir şey değil gibi geliyor bana. Ortak tanıdık, ortak alan vs. olursa güvenli ancak. Diğer türlü size yazan çok alakasız bir adam emin olun herkese yazıyordur. Avlanmak için vardır orada. Hiç cazip bir profil değil.

Arkadaş da uzun bir tanıma sürecinden sonra olabilir. Eskiden buna da katı bakardım ama insanlara şans verilmeli. Burada tanıştığım ve çok sevdiğim arkadaşlarım var mesela. İyi ki varlar.

tanışmak için tanışmak yerine doğal akışına bıraksanız daha iyi olur, arayışa girmeden, böylelikle süreçte insanların iyi kötü yanını görmüş olursunuz.

nasip ben işyerinden tanışmıştım ailesi beni hiç istemedi 10 yılım çürüdü buluşmadan konuşurum bakalım olursa olur

kötüyü çağırmayalım bi o gelmedi başımıza ama dikkatli olunmalı dolandırıcı olur evden çıkmayasım varda oda olmuyor işte

Ay inanmayın boyle şeylere, 43 yaşında kadınsınız liseli toy kızlar gibi atlamayın
ben de icra bürosunda çalışmıştım kadını kocası dolandırmış 46 yaşındasın çocukmusun demiştim aynı lafı duyuyorum umarım siz duymazsınız gücüne gitmiş demek ki

Kendinizden küçükler tarafından dolandirilmaya yasitlariniz ya da sizden büyüklerin de saçmalığına maruz kalabilirsiniz kimseye özel bilgilerinizi evinizi işinizi malinizi mulkunuzu anlatmayın ,tanışıp bulusacaksaniz da kalabalık mekanda gorusun.

Evliligin yeni bitmis acele etme belki gorucu gelir belki isyerinden biriyle tanisirsin. Tanisma uygulamalarindaki erkeklerin amaci bence cinsellik o yuzden ben cok kisa kullandim belki iyiside vardir bilemicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…