- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi sevda karaca
-
Gecmezler gecmezler...Dalga geçiyorlar :/
nerde kalmıştık reglili donmu
Bak simdi, lutfen kocaniza donun bakin!!Bizim kocalarla, sizin donunuzu isteyen sapigin alakasi ney? Bizim kocalardami istiyor yoksaNerden biliyorsunuz Ayyy aman size tuhaf gelmiyor gibi, verin bikac tane garibe yaziktir yahu bekletmeyin
Liseli falan değilim 26 yaşındayım.
KIBPislik için fesat
O bi gelsin aksama bak neler olacakBak simdi, lutfen kocaniza donun bakin!!
Kadin hakli, lutfenOlay kocalara nasıl geldi onu anlamadım ama üsluptan gittiniz, üzgünüm.
Senin kocan gibi adamlardan günde 100 tane mesaj geliyo faceden. Engellemekten bıktım. Az evde tutun şu kocanizi bu kadar azgın olmasinlarBizim kocalarla, sizin donunuzu isteyen sapigin alakasi ney? Bizim kocalardami istiyor yoksaNerden biliyorsunuz Ayyy aman size tuhaf gelmiyor gibi, verin bikac tane garibe yaziktir yahu bekletmeyin
Kocalariniz çokmu namuslu doğru degilmi
Puhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hayal dünyaniz nekadarda genismisSenin kocan gibi adamlardan günde 100 tane mesaj geliyo faceden. Engellemekten bıktım. Az evde tutun şu kocanizi bu kadar azgın olmasinlar
Goster gununu, dersin sevda uyarmasa dunyadan haberim yokO bi gelsin aksama bak neler olacak
Bu dilan da kocasi da boyle, gitme kizin uzerineSenin kocan gibi adamlardan günde 100 tane mesaj geliyo faceden. Engellemekten bıktım. Az evde tutun şu kocanizi bu kadar azgın olmasinlar
Kimlik fotokopisini göndersin tarayıcıdan, asayiş şubeden tanıdığın varsa gbt'sine baktır, ssk'lı çalışıyorsa sgk onlinedan işini sorgula, hayatında başka birinin olmadığını teyit etmek için de olur olmadık zamanlarda ara ya da sosyal ağlarda fake hesap açNetten yani bi siteden bi erkekle tanıştım. Iyi birisi tanıştım ve gördüm. Sizler böyle bi durumda yaparsınız. Devam ettirmeyi dusunurmusunuz
Kadin hakli, lutfen
Gaza gelme .d.d.dPuhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hayal dünyaniz nekadarda genismis
Benim kocam size g.tüyle bile bakmaz
Kiblemek ne demek? Bunu biri bana açıklayabilir mi arada kaynar gider zaten
sol altta kib yazıyor. yani kötü içerik butonu. hakaret polemik ve sitedeki kuralların dışındaki yorumlarrda onu tıklıyorsunuz ve nedeninmi yazıyorsunuz.Kiblemek ne demek? Bunu biri bana açıklayabilir mi arada kaynar gider zaten
Inan sevda uyarmasa aklima gelmez, ah ah bu kocadan cektigimSon yorumundan sonra anladım, gerçekten haklı. Tut kocanı evde!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?