internetten aşka në kadar guvenilmeli

Bizim kocalarla, sizin donunuzu isteyen sapigin alakasi ney? Bizim kocalardami istiyor yoksa Nerden biliyorsunuz Ayyy aman size tuhaf gelmiyor gibi, verin bikac tane garibe yaziktir yahu bekletmeyin

Bizim kocalarla, sizin donunuzu isteyen sapigin alakasi ney? Bizim kocalardami istiyor yoksa Nerden biliyorsunuz Ayyy aman size tuhaf gelmiyor gibi, verin bikac tane garibe yaziktir yahu bekletmeyin
Senin kocan gibi adamlardan günde 100 tane mesaj geliyo faceden. Engellemekten bıktım. Az evde tutun şu kocanizi bu kadar azgın olmasinlar

Netten yani bi siteden bi erkekle tanıştım. Iyi birisi tanıştım ve gördüm. Sizler böyle bi durumda yaparsınız. Devam ettirmeyi dusunurmusunuz
Kimlik fotokopisini göndersin tarayıcıdan, asayiş şubeden tanıdığın varsa gbt'sine baktır, ssk'lı çalışıyorsa sgk onlinedan işini sorgula, hayatında başka birinin olmadığını teyit etmek için de olur olmadık zamanlarda ara ya da sosyal ağlarda fake hesap aç

Kiblemek ne demek? Bunu biri bana açıklayabilir mi arada kaynar gider zaten

kötü içerik butonu:) bilgisayarda nasıl görünüyor bilmiyorum ama telefon da mesajın alt sol kısmında kib yazıyor ya oraya basıp kötü içeriği bildiriyorsun yetkili mercilere:)

acaba erkek düşmanlığı yaparak erkek olmadığını mı kanıtlamaya çalışıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…