- Konu Sahibi sevda karaca
-
rkadas bize kocalarımızı yargılıyo haaacok sükür yaa düzgün .enazından nette tanısıp külot isteyen sevgiliden iyidr ,kötüsü bile
Kızz ıspatlayabilirmiş dikkat et ne gösterceği belli olmazAynen ...
TC numaranı istemedik...
onu yapınca bize bi zararı varmı
Doğru şeyler bunlar.herkees beni suçluyor burda ama kocalariniz çokmu namuslu larBak simdi icime kurt dusurdun, olacak is mi?!
saol canımBize bir zarari yok.
Gercekse yorum yapip gecilir, sahteyse bos konusmaktan korur bizi...
Yani yararli...
Inan sebebin mi buİç çamaşırlı konun bi harikaydı dostum
Regliyken ki donunu istiyor ha
Pislik için fesat
şimdi senin mantalitene göre yanlış bulduğun kocaları örnek verince ,sana yapılan yada istenen doğru olmuyor. kısaca bir yanlışa karşı başka bir yanlışı örnekleyince o yanlış doğruya dönmüyor.Guzel cevaplar
Doğru şeyler bunlar.herkees beni suçluyor burda ama kocalariniz çokmu namuslu lar
Cok haklisin bacim... Herkes baskasini yeriyor ama bir don bak bakalim senin kocan ne yapiyor di mi?Guzel cevaplar
Doğru şeyler bunlar.herkees beni suçluyor burda ama kocalariniz çokmu namuslu lar
Kocalariniz çokmu namuslu doğru degilmiBak simdi icime kurt dusurdun, olacak is mi?!
Pislik için fesat
Ozelden mesaj atmissin ama ozelden degil burdan konusalim arkadasim, herkes de haddini bilsin hem de bilinclensin derim...Kocalariniz çokmu namuslu doğru degilmi
Dalga geçiyorlar :/Ozelden mesaj atmissin ama ozelden degil burdan konusalim arkadasim, herkes de haddini bilsin hem de bilinclensin derim...
Sence?
Inanilmaz dogru...Kocalariniz çokmu namuslu doğru degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?