- Konu Sahibi redvelvetcake
-
ama bak yine şans diosun.. sürpriz yumurta gibi bu işler.. tamam normaldede kötü insanlar çıkabilir ama internette bu risk daha fazla.. herkes şanslı olmayabilir
sen yan komusunu ne kadar iyi tanıyorsun ????? bırak allahsen bızde her cam açana manıta deme dıkkı ..sana bırşey söylıycem burda avaz avaz ınternetı manıta olayına karşı çıkan insanlar EMINIM SİZLERDE DENEDIZ OLMADI :) onun için internette karşıyız diyorsuznuzz :)) hadii yorumları alayım
Ben de internet ilişkilerine olumlu bakmıyorum. İsterse milyon tane kişi buraya gelip internetten evlendim çok mutlu oldum yazabilir. Dilerim sanal real her şekilde başlamış ilişki güzel biter. Kimseyi kınamak ya da ayıplamak eleştirmek falan değil benim yaptığım. Eğer bir akrabam ya da değer verdiğim yakın bir arkadaşım bu durumu yaşasaydı onaylamazdım. Hepsi bu.
Bu arada ne zaman KK'da sanal ilişkiler konusu açılsa ve ben olumsuz fikirlerimi söylesem hep tepkili yorumlar aldım. Ama pek de umursamıyorum. :) Bu da benim fikrim..
ben de çok şaşırdım insanların tepkilerine. gerçekten merak ediyorum kendi kızları yarın öbür gün böyle bir şey yapmak isterse ne yaparlar..
digelımkı arkadaş vasıtasıyla tanıştırıldın .. ne oldu 4 4 lük adammı çıkıyor oda ... yada görucu usulü aılen uygun bulmuş sonra oda manyak pskopat çıkmıyormu ???? ne dıyorsun arkadaşım sen nasıpte kısmette kaderde ne varsa onu yaşarsınnnn...sen öyle takıl bu nettede fazla dolanma allah muhafaza yerler senı bööööö:82:
az daha deniyordum evet ..gelmeden geleceği gördüm.. peki senin kızın tanımadığı bir erkekle yazışsa ne hissederdin.. ben 19 yaşındayım.. annem duysa bu yaptığımı çok üzülür ve karşı çıkardı muhtemelen
Kadere kısmete sığınırız :)
evet çok doğru altına imzamı atarım vallahi..hayır siz benim yazdıklarımı gerçekten okusanız böyle şeyler yazmazsınız. kaçıncı kere söylüyorum bilmiyorum ben zaten yazdım "internette tanışılan kişinin yapacaklarını gerçekte tanışılan biri de yapabilir" lütfen okuduktan sonra yorum yapın . internet madem çok güvenli herkes facebook profilini fotoğraflarını vs herkese açsın. bu mudur?
az daha deniyordum evet ..gelmeden geleceği gördüm.. peki senin kızın tanımadığı bir erkekle yazışsa ne hissederdin.. ben 19 yaşındayım.. annem duysa bu yaptığımı çok üzülür ve karşı çıkardı muhtemelen
olayları nereden nereye getirdiniz 19 yasında kardeşimden bile küçüksün dünyada herkezi tanıyoruzda internetdekilerimi tanımıyoruz sadece çok abes bir yorum...eğer benim kızım tanımadığı bir erkele hop yolda tanışıp konusucaksa daha tehlikeli sabaha kadar yazışsın dursun .... denemişsiniz olmamış demekki hayırlısı değilmiş internetle tanışmakla çeşme basında tanışmakla bir alakası yok ....
evet çok doğru altına imzamı atarım vallahi..
benim yaptığımı benim kızım yapsa hiç razı olmam sordun ya anneleri ne der gibisinden bişiler..[/Q
BU LAFINI GÜN GELECEK GAR GARA YAPIP YUTACAKSIN ŞEKERİMMMM BU LAFIMI UNUTMAAA !!!!!!!!!
sen yan komusunu ne kadar iyi tanıyorsun ????? bırak allahsen bızde her cam açana manıta deme dıkkı ..sana bırşey söylıycem burda avaz avaz ınternetı manıta olayına karşı çıkan insanlar EMINIM SİZLERDE DENEDIZ OLMADI :) onun için internette karşıyız diyorsuznuzz :)) hadii yorumları alayım
senın kafan güzel galiba ben evlendım dıyorum canım ... senın gıbı farklı düşünceler içersınde olsaydım hemen içinde fesatlık arardım baksana aklına neler neler gelıyor senın yazıık.. benım kıızmda böyle mutlu yuva kuracaksa HELAL OLSUN DERİM......
evet çok doğru altına imzamı atarım vallahi..
benim yaptığımı benim kızım yapsa hiç razı olmam sordun ya anneleri ne der gibisinden bişiler..[/Q
BU LAFINI GÜN GELECEK GAR GARA YAPIP YUTACAKSIN ŞEKERİMMMM BU LAFIMI UNUTMAAA !!!!!!!!!
inşallah yutmam ama gerçekten çok kötü tabirler kullanıyorsunuz laf yutturmak felan ..
biz diyoruz ki zaten reeldede olabilir kötü şeyler.. reelden tanıştığım bi çocukta 4 sene hayatı zindan etti bana.. ama internetteki biraz daha tehlikeli diyoruz.. bütün sapıklar internete doluşmuş demiyoruz ablacım
he ben senin derdini şimdi anladım ... bende denedide olmadı sandım meğersem 4 yıl hayatınıda zindan ettirmiş büyük başarı tebrikler ..
inşallah daha da mutlu olursunuz
internet insanların kusurlarını saklamak için büyük bir fırsat. internette tanışıp buluşan insanların başına gelenleri de 3. sayfada okuyoruz zaten burada okumamıza gerek yok. zaten internet üretmiyor bu insanları, gerçek hayatta var olan insanlar internette dolaşıyorlar.
TEKRARLIYORUM, herkes kötü diye bir şey demedim. ama internette insan kendi istediği yüzünü gösteriyor. bir sürü sapık var. gerçek hayatta yüzüne bakmayacağımız insanlar internette ne kadar da cazip geliyor.
he ben senin derdini şimdi anladım ... bende denedide olmadı sandım meğersem 4 yıl hayatınıda zindan ettirmiş büyük başarı tebrikler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?