İnternetten başlayan ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

ama bak yine şans diosun.. sürpriz yumurta gibi bu işler.. tamam normaldede kötü insanlar çıkabilir ama internette bu risk daha fazla.. herkes şanslı olmayabilir

sen yan komusunu ne kadar iyi tanıyorsun ????? bırak allahsen bızde her cam açana manıta deme dıkkı ..sana bırşey söylıycem burda avaz avaz ınternetı manıta olayına karşı çıkan insanlar EMINIM SİZLERDE DENEDIZ OLMADI :) onun için internette karşıyız diyorsuznuzz :)) hadii yorumları alayım

Kişiler yaşanan olaylara yada yanlışlarına sebep olarak interneti gösteriyorsa bir değil iki kere düşünmelidir,
Kimse kimseyi isteğinin dışında bir olaya sürükleme gücünde değildir
hele birde klavye karşından bunu yapma gücüne asla,
ama kişi bunu denemeye çalışan kişilere meydan bırakıp kanma eğiliminde ise
bu internetin suçu değil kişinin bilinçli ( ne kadar ) eğilimidir,
kullanmayı bilmediğin her şey kdar zarar verebilir internet,
ekmek tahtasında ekmek kesen biri eğer yanlışlıkla parmağını kesiyorsa bu bıçağın suçu değildir,
evet bıçak keskindir ama sonuçta elini kesmenin sebebi bıçak değildir,
kişi inanmak isterse inanır,yapmak isterse yapar bu kadar basittir aslında.

Bende erkek arkdaşım ile internette bir tartışma platformunda tanışmıştık
internnete ilk tanıştığım kişi değildi ama
ilk TANIDIĞIM kişiydi.
Kimse kimseyi kendini kandırdığından fazla kandırmaz.

az daha deniyordum evet ..gelmeden geleceği gördüm.. peki senin kızın tanımadığı bir erkekle yazışsa ne hissederdin.. ben 19 yaşındayım.. annem duysa bu yaptığımı çok üzülür ve karşı çıkardı muhtemelen

ben de çok şaşırdım insanların tepkilerine. gerçekten merak ediyorum kendi kızları yarın öbür gün böyle bir şey yapmak isterse ne yaparlar..

hayır siz benim yazdıklarımı gerçekten okusanız böyle şeyler yazmazsınız. kaçıncı kere söylüyorum bilmiyorum ben zaten yazdım "internette tanışılan kişinin yapacaklarını gerçekte tanışılan biri de yapabilir" lütfen okuduktan sonra yorum yapın . internet madem çok güvenli herkes facebook profilini fotoğraflarını vs herkese açsın. bu mudur?

olayları nereden nereye getirdiniz 19 yasında kardeşimden bile küçüksün dünyada herkezi tanıyoruzda internetdekilerimi tanımıyoruz sadece çok abes bir yorum...eğer benim kızım tanımadığı bir erkele hop yolda tanışıp konusucaksa daha tehlikeli sabaha kadar yazışsın dursun .... denemişsiniz olmamış demekki hayırlısı değilmiş internetle tanışmakla çeşme basında tanışmakla bir alakası yok ....

evet çok doğru altına imzamı atarım vallahi..
benim yaptığımı benim kızım yapsa hiç razı olmam sordun ya anneleri ne der gibisinden bişiler..

senın kafan güzel galiba ben evlendım dıyorum canım ... senın gıbı farklı düşünceler içersınde olsaydım hemen içinde fesatlık arardım baksana aklına neler neler gelıyor senın yazıık.. benım kıızmda böyle mutlu yuva kuracaksa HELAL OLSUN DERİM......

biz diyoruz ki zaten reeldede olabilir kötü şeyler.. reelden tanıştığım bi çocukta 4 sene hayatı zindan etti bana.. ama internetteki biraz daha tehlikeli diyoruz.. bütün sapıklar internete doluşmuş demiyoruz ablacım

çok şükür ben internette sevgili arayacak kadar çaresiz değilim. insanın kendi içi nasılsa etrafındakileri de öyle görürmüş. siz de deneye deneye bulmuşsunuz ki memnunsunuz durumunuzdan

ne kadar kötü bi söz kafan güzel felan olmuyor ama.. ayrıca neden bana fesat diyorsunuz .. dediklerimizi tam olarak okumadınız galiba ben usandım sölemekten yahuu biz tüm kötülükler nette toplanmış demiyoruz kiiii

he ben senin derdini şimdi anladım ... bende denedide olmadı sandım meğersem 4 yıl hayatınıda zindan ettirmiş büyük başarı tebrikler ..

Erkek arkdasmla bizde intrnetten tanıştık ve cok mutluyuz evlilik yolunda ilerliyoruz ayrıca insanın kendi aklı başı var olumsuz birşeyi hissediyor insan konusmalardan yazısmalardan iyiki tanısmısız internteen int. tanıstıktn 2 gün sonra yüzyüze geldikk .. realde tanısılmıs ilşkileride görüoruz duyuyoruz evli vs cıkıorlarr..İntrntte tanışıp evlenen cok kişi var cevremde cokta mutlularr

Teşekkür ederim...
Kişilerin anca tipine bakarak aşık olurum diyorsan ,(karşındaki brad pitt in bir fotosunu da koyabilir)senin için kafası,fikirleri önemli değilse,karşındaki insan sana ünlü müzik guruplarından bilmemkimin gitaristiyim dediğinde hemen inanıyorsan,karşındaki çaycıyken sana önemli bir holdingte üst düzey yöneticiyim dediğinde hiç soruşturmadan buna da hemen inanıyorsan,daha 1 kez bile yüzyüze gelmeden sana uydurduğu masallara ,verdiği vaatlere kapılıyorsan bu senin saflığın,tecrubesiziğindendir..Değil internette,çok kurt olan bir adam seni gerçek hayatta da kolaycacık kandırıverir

Bu arada ben eşimle ilk yüzyüze geldiğimiz hatta daha yüzyüze gelmeden önce ailemin haberi vardı..İnternetten tanıştığımızı da biliyorlardı..Kızlarının kolay kolay yaş tahtaya basmayacağını,hemen her söze kanmayacağını iyi bildikleri için içleri rahattı sanırım....:82:

Son düzenleme:
he ben senin derdini şimdi anladım ... bende denedide olmadı sandım meğersem 4 yıl hayatınıda zindan ettirmiş büyük başarı tebrikler ..

hayır ablacım gerçekte tnaıdığım normalde tnaıdığım şahıs yaptı onu ...
netten denemeye kalktığım farklı bir olaydı... gerçi onunda sonu felaket olacaktı erken döndük ..
ben diyorum ki ikisindede olabilir ama netteki biraz daha tehlikelii.. çünkü ikinci olayım biraz daha şiddetli patlıcaktı :)
ayrıca gazeteleri okuyoruz hani .. temkinli olmak gerekir ben ondan risklerindende bahsediyorum.. olabilir tanınşıp mutluda olabilirler mümkün yanii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…