- Konu Sahibi redvelvetcake
-
hayır ablacım gerçekte tnaıdığım normalde tnaıdığım şahıs yaptı onu ...
netten denemeye kalktığım farklı bir olaydı... gerçi onunda sonu felaket olacaktı erken döndük ..
ben diyorum ki ikisindede olabilir ama netteki biraz daha tehlikelii.. çünkü ikinci olayım biraz daha şiddetli patlıcaktı :)
ayrıca gazeteleri okuyoruz hani .. temkinli olmak gerekir ben ondan risklerindende bahsediyorum.. olabilir tanınşıp mutluda olabilirler mümkün yanii..
Teşekkür ederim...
Kişilerin anca tipine bakarak aşık olurum diyorsan ,(karşındaki brad pitt in bir fotosunu da koyabilir)senin için kafası,fikirleri önemli değilse,karşındaki insan sana ünlü müzik guruplarından bilmemkimin gitaristiyim dediğinde hemen inanıyorsan,karşındaki çaycıyken sana önemli bir holdingte üst düzey yöneticiyim dediğinde hiç soruşturmadan buna da hemen inanıyorsan,daha 1 kez bile yüzyüze gelmeden sana uydurduğu masallara ,verdiği vaatlere kapılıyorsan bu senin saflığın,tecrubesiziğindenir..Değil internette,çok kurt olan bir adam seni gerçek hayatta da kolaycacık kandırıverir
Bu arada ben eşimle ilk yüzyüze geldiğimiz hatta daha yüzyüze gelmeden önce ailemin haberi vardı..İnternetten tanıştığımızı da biliyorlardı..Kızlarının kolay kolay yaş tahtaya basmayacağını,hemen her söze kanmayacağını iyi bildikleri için içleri rahattı sanırım....:82:
arkadaş sevgilisini gerçek hayattan bulmuş hatırlatırım internetten değil
yok internettende bulmuş laus:82:
yok internettende bulmuş laus:82:
çok şükür ben internette sevgili arayacak kadar çaresiz değilim. insanın kendi içi nasılsa etrafındakileri de öyle görürmüş. siz de deneye deneye bulmuşsunuz ki memnunsunuz durumunuzdan
nette yoldan camdan bakkaldan parktan bilmem nereden hiç anlamam bayanlar siz kendinizi bildikkten sonra akıllı olduktan sonra hiç birsey olmaz ...kendiyle sorunlu anlamadım ben bu tehlikeyi adamlar monitörden falanmı cıkıyor .........
senın gıbı cahıle laf anlatamam ben güzelim kalıplaşmış beynını zorlayamam ... artı çaresızlık degıl cnaım senın kı gıbı emınımkı bulamadın dıye tavan yapıyorsundur :))) bende buldum ınternetten koca varmı diyecegın ne oldu inetrnetten buldum olmadımı ??? çokta güzel oldu çok şükür rabbıme :82:
iyi de herkesin çok uyanık ve akıllı olduğunu mu zannediyorsunuz? kendine çok güvenen ve uyanık olanları bile kandırıyorlar. kaldı ki 13-14 yaşındaki kızlar kurban gidiyor böyle şeylere.
evlilik vs.. nasip kısmet işi kimin kimi nerden nasıl bulduğu nasıl evlendiği değil sorun... karşındakini tanımak amacını niyetini anlamak.. insan annesini babasını hatta yeri geliyor kocasını bile yani yeni tanıdğını düşünürken netten bir ilişki bana samim içten güvenilir gelmiyor açıkcası...bazı yorumlarda netten tanışıp sevgili olduklarını ciddi olduklarını hatta evlendiklerini ve gayette güzel gittiklerini söylemişler buna saygı duyuyorum fakat bunlar sadece isnisna ... yeryüzünde her türden her fikirden her şekil farklı farklı çeşit çeşit insan varken ki normal sosyal hayattaki çalkantılı durum insanların para hırs farklı düşüncelerle neler neler yaptığını gzete ve görsel medyadan hemen her gün duyarken bu kadar basitleştirilmesi ve sanal ortamın güvenilirmiş gibi cicili bicili göstgerilmesine karşıyım.....!! ne oldu sosyal gerçek hayata... bu kadar mı vahim durumlarımız ki kare bi kutudan medet umuyoruz....
şanslıymışsın
evet ne yazık ki kötü niyetli bazı erkekler küçük kızları kandırıyorlar. ve ne yazık ki insanlar bazen çoook duygusal davranıp saflaşıyorlar sanırım. internet de bunlara müsaade eden bir ortam..
olmaz olmaz dememeli.kesinlikle yapmam dediğin şeyleri Allah insanın ayagına dolayıveriyor.
internetten tanışmak bence tamamen güvene baglı.eğer özüne sözüne güvenebilirsen ne ala..
gerçek hayatta bile zor tanıyoruz insanları..
ne kadar yanlış tanımışım..dediğimiz oluyor sırası geldiğinde..
netten tanıdığımız bir insanla nasıl gerçek bir aşk yaşanabilir ki..
aşk hissetmektir şöyle istediğinde görüceksin dokunucaksın gözlerine bakarak konuşucaksın..
"ilk tanıştığımızda çok heycanlıydı ellerinin titrediğini görebiliyordum "diyebiliceksin mesela
onu ilk gördüğümde şu hareketi yaptı diyebiliceksin..
netten ise; onun sinirlendiğini ,büyük harfler kullandığında ünlem işareti kullanırsa çok sinirlidir canım titretemem vallahi..
mutlu olduğunuzda:):) yapmakla..
üzüldüğünde
ağladığında:'(..
ne kadar basit değil mi ama o arkada karısı uyuyorken seninle konuşuyor olabilir v.s v.s..
işin özü şu netten tanışma olayına pek sıcak bakmıyorum ben..
bana göre netten sevgili bulmaya çalışanlar, asosyal, kendine güveni olmayan, dışarıda 2 kelimeyi bi araya getiremeyen insanların yaptığı bişey...
tabi arada normal insanlarda çıkabiliyor ama genelde çoğu sorunlu tipler..
uzak durulması en iyisi bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?