- Konu Sahibi redvelvetcake
-
ben kimseye çaresiz vb. gibi hakaretlerde bulunmam .. bu sitede bana hakarette bile bulunuldu onlara bile bu şekilde ithamlarda bulunmadım .. en azından ben bu konuda internette tanışanları aşağılamayı felan amaçlamıyorum .. sadece herkes gibi fikrimi beyan ediyorum aynen sizin gibii ..
Vira, ben seni yorumumla üzdüysem özür dilerim. Acımasız olmak istemedim. Ben sadece genelleme yaparak konuşuyorum. Bu KK'da buraya sanal ilişkilerini yazanlar ve savunanlar şanslı azınlık. Dünya KK dan ibaret değil ki. Sanalda tanışıp pişman olmayan mutluluğu bulan insan çok diyorsunuz ama değil. Sayı olarak çok olabilir ama bir de sonucu hüsran olanlarla kıyaslayın.. Oran olarak bakarsak gerçekten az.. Ben genel konuştum. Ve yine genelleme yaparak asosyal insanların sanal ilişkilere meyilli olduğunu düşünüyorum. Buraya bu konu bence belli bir zümre düşünülerek açılmadı. Sadece mutluluğu bulmuş sanal aşkları baz almamak gerek değil mi? Yine de kırdıysam özür dilerim
Sen, ben, o, şuan bu forumda yazı yazan herkes netten..
Şimdi sen kötü biri misin ? Veya ben, veya diğer arkadaşlar ?
Bunun reelle, sanalla ilgisi yok...
Tamamiyle kişilik, karakter meselesi..
Diyelim ki seninle aynı mahallede çok hoş bir genç oturuyor ve sen bilmeden onunla netten tanıştın buluştun vs..Ve çocuk çok kötü biri çıktı..
Bu insanla kendi mahellende, arkadaş ortamında vs tanışmış olsaydın sana davranışı, yaşattığı şeyler farklı mı olacaktı ??
Tabiki hayır..
Öncelikle kibarlığınız için çok teşekkür ederim.Ben söylenmek istenenleri anlıyorum.Daha ilk mesajımda dedim herkes bizim kadar şanslı olamaz.
Nasıl ki deniyor;bizim anlatmak istediğimizi hala anlamadılar bende aynısını düşünüyorum.Buna karşı olmanız çok normal.Çeşit çeşit örnek var.Allah kimseyi de zaten karşılaştırmasın böyleleriyle.Ama genelleme yaparken birde azınlık olan taraf var.Onları da yok saymak ne derece doğru ben bunu anlamıyorum işte.
Ben çocuk falan değilim,ben koca arayışına çıkmadım,ben asosyal bir insan değilim.Bakın hepsini size söylemiyorum.Genel yanıtlar bunlar.Sadece dediğim gibi keskin ifadelerle yaralıyıcı olmanın bir manası yok.Ben çıkıp niye yaşamıyosunuz,olur mu öyle şey,siz kendinizde misiniz? dedim mi? Demedim.Demem de..Herkesin kendi hayatı zaten.Yineliyorum çok net yorumlar benim canımı sıkan.Yoksa kimseye örnek olmak gibi bir derdim yok.Sadece bu konuyla da değil.Herkes kendi yolunu çizsin.
şu kırmızıyla yazılı olan cümleleri benim yorumumdan dolayı yazmışsınız sanırım benim cümlelerim..
kimse burada hepsi böyledir demiyor siz neden üstünüze alındız?
herkez üstüne basa basa basa! şanslı azınlık diyip duruyor..
ama siz sürekli genelleme yapmayın diyosunuz..
siz tabiki asosyalde olmayabilirsiniz çevrenizde çok olabilir..internette tanışmışta olabilirsiniz..koca arayışdada olmayabilirisiz..evlenip mutlu olmuşta olabilirsiniz..
böyle bir çok insanda olabilir..
ama internette tanışmakta bir sakınca yok bak ben çok mutluyum derseniz bu bir örnek olmaz mı sizce genç kızlara?
genellemeyi siz yapmış olmazmısınız?
tarafsız bakın lütfen?
evet canım ama hala demek istediğimiz anlaşılmıyor gibi..
senin konunu okumadım ama anladığım kadarıyla böyle bir şey başına geldi diye ozaman sen neden yaptın kiiii
diye çocuk bir davranış gösterilmesinide anlamıyorum.yapmıssın yanlış olduğunu anlamışsın ki böyle yapmayın diyosun.
şimdi burda kandırılan bir kızımız olsa ve bu övgüleri okusa demez mi aa iyi bende mutlu olabilirim madem..
iş cinsel istismara kadar varıyor yahu!!!
her internetten tanışan kişi aynı şehirde olmuyor ki..aynı ülkede olmuyor ki..
yıllarca netten konuşup ailesinden soğutulup kendine kaçılması için ikna edilen kızlarımız var..
allah aşkına..burası birer örnek teşkil eder herkese..
tekrar diyorum bir erkekle internette konuşurkn"benimle konuşuyor sabahlara kadar şifresinide verdi ben onun için özelim" demeyin..sen onun için bi yere kadar özel olursun..
senin kamerada yapamadıklarını bir başkası çıkar yapar seni bırakır "o" bayan özel olur o adam için.
kendinizi savunurkende körü körüne illa savunucam diye yazmayın allah aşkına..
sizin şansınız yaver gitti gül gibi adam buldunuz diye herkes böyle bir adamla karşılaşıcak değil...!
allah mutluluğunuzu arttırsın tamam da bu kadarda teşvik edici konuşmayın..
Pardon ?? Kamera açıp birbirimize striptiz yaptığımız mı düşünülüyor ??? Umarım yanlış anlamışımdır...Ben eşimden şifrelerini istedim,internette konuşurken değil..Yüzyüze tanışıp iş ciddiye binmeye başladıktan sonra...Gerçek hayatta tanıdığım kişi de olsa isteyecektim...Eşimin kendisi ile ilgili verdiği bilgilerin doğru olup olmadığını sürekli araştırdım..Gerçek hayatta tanıdığım insan için de aynısını yaptım...Ha şu da var benimle konuşurken başkası ile de konuşmuş olabilir mi ?? Yüzyüze tanışma faslına geçinceye dek olabilir..Daha ortada fol yok,yumurta yok...Bir araya gelip,iş ciddiyete doğru ilerlediğinde kimse yoktu,çünkü seçimini yapmıştı...Önemli olan da bu benim için..
İnternette tanışmayı,ilişiyi özendirmeye gelince...Diğer arkadaşlarımızın dediği gibi sadece yaşadığımız şeyi sahiplenmek bu..Özendirmek değil..
Kişiliği henüz oluşmaya başlamış,ergenlikten yeni çıkmış 18-19 yaşlarındaki ve daha küçük olan kızlarımız ya da oğlan çocuklarımız henüz fazla tecrubeleri olmadığından,insanları yeterince değerlendirecek bilinç ve olgunlukta olmadıklarından, ebeveynlerinin gerek internet ortamındaki gerekse gerçek hayattaki durumlarını fazla sezdirmeden yapacakları kontrollerin yararlı olacağını düşünüyorum.......
Bende kendi fikrimi söylemek istedim hemde birşeylr paylaşmak..23yasındayım ve evliyim..olmuyor degıl oluyor netten bir takım ınsanlarla tanısıyoruz ...tabıkı erkk arkadas bulmak amaclı gırmesekde bazılarımız yınede nasib kısmet ya çıkıyor karsına bırısı..İnternette ıyı nıyetlı ınsanların olmadıgını dusunenler var (bende onlardan bırıyım) elbette doğru.. nice ınsanlar var nice kötü düşüncelerde duyuyoruz onca haberlerde gazetelerde cevremızde...Amaa karşındakı ınsanı da ıyıce ırdelemk lazım tabı olduğu gıbı görunmuyor çogu ınsan ama netten nereye kadr görursun onu yanında bakalım sana uyuyormu hal ve hareketlerıne dıkkat edersın acabaaa senın bekledıgın birimi.. velhasıl kelam sizler ne düşünüyorsunuz bılmıyorum okuyorumda burda katıldıklarımda katılmAdıklarım dA oluyor ama şunu söyleyebılırım ben eşimle netten tanıstım uzak sehırlerde olmamıza rağmen ımkanı oldkca gorustuk netten veya yüz yüze saygı sevgı çercevesınde.. şimdi ise çok muyluyum onu çok seviyorum Rabbım bozmasın ıyıkı dıyorum bu net var ıyıkı tanısmısız sankı hep bırbırımızı beklıyormusunuz. ... yanıı akılda kötu bırşerler belırmesın ınternet deyınce her zamn kötu olmaz her zamnda ıyı olmayabılır Rabbıme kalmıs kımle karsılastıracagı yeterkı sen ıyı nıyetlı ve gercekçı ol öylesıne karsına cıkar zaten....Yeterkı kendınıze güvenın ve karsınızdakıne şans verınn..
Wayy be bayada yazmısım neyse birşeyler karalamak ıstedım ıste a.e. olun...Nazlı&Murat
insanların kanlı canlı reel kocaları bile geceleri eşleri yatınca sanaldaki cıbıllara bakıosa, sanaldan gelen kocalar bu işin piri olmuşken nasıl güvenilir tekrar bağımlı oldukları hayata dönmeyeceklerine :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?