- Konu Sahibi redvelvetcake
-
allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah
ama çocuklarınıza netten tanışmayı böyle övgüyle anlatmayın lütfen..
sizin kadar şanslı olamayabilirler..
mesaj bana değil ama nette tanışarak evlenen biri olarak cevap yazmak istedim ben çocuklarıma anlatabileceğim böyle güzel bir tanışma ve aşk hikayemiz olduğu için çok mmutluyum herkezin çevremde parmakla gösterdiği bir evliliğimiğz var bu kadar farklı kültürlerde olup bu kadar iyi anlaşan bir çift olmak çok gurur verici.birbirimiz için çok fedakarlık yaptık .
İnternette tanışılan bir kişiye nasıl ve nekadar güvenilebilinir? Şunu da anlamıyorum, neden bir insan internette arayış içerisine girer arkadaş-sevgili bulmaya çalışır? Normal hayatında hiç mi yoktur çevresi, bukadar çaresiz midir? Ya da yapacak işi yoktur da, kendine eğlence mi arıyordur?...Ben internetteki arkadaşlık ortamlarının çok tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Elbette internetten evlenen, gerçek aşkı bulan istisnalar vardır.. Ama ortada bu kadar kötü niyetli insan varken, o istisnaları bulmaya çalışmak mantıksız...
katılıyorum tamamenn yaa insan her yerde kandırılabilir bu doğru ama internette risk daha büyük işte..evet size değildi önceki yorumlarımıda okusaydınız bu mesaja cevap vermezdiniz sanırım.
demek istediğim şey şu;siz şanslısınız eşiniz evli,sapık,katil çıkmamış.
çocuklarınızada"babanızla nette tanıştım ama nette babanız gibi iyi insanlar bulunmyabiliyor bu yüzden dikkat edin"demek yerine övgüyle netten koca bulunur fikrini kafasına yerleştirmeyin demiştim.
hani diyolar ya tanırsın beyenmezsen bırakırsın diye.
genç kızlarımız neden evli adamlara "aşık" olup bırakamıyorlar?
ergenlik buna deniyor işte. bir ANNE olarak çocuklarınızın kafasına bunları sokmayın dedim sadece.
tabiki evliliğinizin ne kadar güzel olduğunu nereden tanıştığınızı anlatırsınız ona kim ne diyebilir.
sizin kadar şanslı değil derken sonra aileler sonra ağlıyorlar ya "kızım internetten koca buldu güvenip kaçmış adam 2 çocuklu evliymiş imam nikahlı karısı olmuş" v.s v.s
tamamen anlatmak istediğim bu
katılıyorum tamamenn yaa insan her yerde kandırılabilir bu doğru ama internette risk daha büyük işte..
Diğer yorumumda dediğim gibi kimse burada özensin,harika bir şey sanıp böyle bir şey yaşasın tarzı yorumlar yapmıyoruz.Yaşadığımız şeyin arkasındayız ve buna tukaka desek yaşadığımız şeye ters düşeriz.
Herkes fikirlerini söylesin ama acımasız olmayın Allah aşkına.Yok bu kadar mı çaresizdiniz,yok çevreniz mi yoktu,nette koca mı aranır?Olur mu böyle bir şey arkadaşlar?Tamam vardır ama nasıl herkesi katabilirsiniz ki bunun içerisine?
Ben ne yaşadığımı çok iyi biliyorum.Boş bir insan olmadığımı da biliyorum.Ben kendimi geçtim ben sevgilimle tanıştığımda üniversitede okuyordu.O ortamı bilirsiniz dimi?Çevre sorunu falan olan bir adam değildi.Onlardan biriyle değilde benimle bu yolda yürümeyi tercih etti.
Alıntı yaptığım mesaja gelirsek dün konunuzu okuyup,yorum yaptım.Yine diyorum Allah yardımcınız olsun.Madem nette risk daha büyük siz neden bu tarz bir şey yaşadınız?Bakın yargılamak değil bu.Ama bile bile lades demişsiniz mesela.Ve o psikopat falan dediğiniz insanlar görün her yerde.Sanalda tanıştım diye bir robotla konuşmuyorum ki.Onu da yapan insan bunu da yapan insan.
Birde kızlarınız karşınıza geçse tarzı yorumlar yapılmış.Ben görüşmeye giderken benim annem biliyordu.Ancak beni tanıdığı için bana benden çok güvendi.Ve her zaman şunu söyledi;Sen bir ona bir buna gidiyor olsan bugün benimle bunları konuşamazdın.Yani vay efendim neden netten oradan buradan demedi.Sadece iyi düşün taşın dedi her anne gibi.
Ben haksızlar falan demiyorum.Benim takıldığım nokta çok net ifadelerin kullanılması.Yoksa diğer yorumlarımda da belirttim ben gelin özenin falan demediğimizi.Ki herkese de demiyorum niye böyle diyorsunuz diye.Herkes yaptığı yorumu biliyor zaten.Ama bir çok arkadaşın dediği gibi iki günde nette ki birine aşık oldum diyen insanın normal hayatta da bunu yapması bana göre de kaçınılmaz.Ben karşımda ki insanı çok iyi tanıyorum iddiasında da bulunmam.Sonuçta zaman zaman kendimiz bile değişirken karşımdakini garanti edemem.Karşı çıkan da olacaktır,yaşayan da olacaktır.Sadece bunca yaşayan insan varken net dillerle çaresiz misiniz? demek cidden acımasızlık.He çaresiz biriysem bile çarem oldu.Ne mutlu bana. =)
katılıyorum tamamenn yaa insan her yerde kandırılabilir bu doğru ama internette risk daha büyük işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?