İnternetten başlayan ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

canım benim demek istediğim güvenip sohbet ediyor dertler paylaşılıyo fikir olunuyo..normalde de görüşen insanlar var burda dost olup onlara nasıl güveniliyo kadın olunca ondan bi zarar gelmez mi illa..bunu demek istedim..

bu sitedeki ilişki ile msn de ki veya sohbet sitelerindeki kurulan ilişki farklı canım ...

artık internetten başlayan ilişkiler internette kalmadığından çok komik geldi bana bu başlık. benim çocukluk zamanlarımda hatırlıyorum birileri chatte tanışıyordu birbirlerinin vesikalık fotoğrafı için kırk takla atıyorlardı vs. artık öyle değil ki webcam var, msn var,anlaşanlar buluşup konuşuyor isterlerse devam ediyorlar istemezlerse bırakıyorlar. bunun neresi garip anlamadım ben. sonuçta aynı şehirlerde olup anlaşamayan bir sürü çift var, burnunun dibinde olduğu halde sevgilisi tarafından aldatılıp ruhu duymayan insanlar var. internet ilişkilerinde de çürük elmalar çıkar elbette ama ben önyargıyla bakmıyorum bu olaya. tabi tanıştığınız ortam da önemli:)

bu konu daha çok uzayacak anlaşılan herkes yine her olayda olduğu gibi kendi düşündüğü doğru bulduğu şeyi savundukça yine bi orta yol bulunmuycak belli... ben kaçar...:126:evet canım senin dediğin gibi olabilir mi evet olabilir ilk yorumumda olduğu gibi evlenenler sevgili olanlar ciddi olanlar olabilir Allah herkesi mutlu etsin çarşısına pazar versin . benim bahsetmek istediğim de aynen buydu burda evet çok güzel dostluklar kurdum ama hiçbiriyle ciddi düşünmüyorum kızlar kusura bakmayın yani...hiç birinizle hayat birleştirme planlarım yok en başından sölim.. işin içine evlilik girince çoluk cocuk girince dünür akrabalık ilişkileri değişince kardeş kardeşe düşman oluyor insanlar birbirine giriyor bunlar malesef ki hala akraba evliliklerinde birbirlerini çok iyi tanıyan hatta bir arada büyüyen çocuklarını bir arada büyütmüş insanlar bile ne hallere girip ne kadar karakter değiştirebiliyorken net değil görücü usulu arkadaş çevresiyle aynı şehirde aynı yerlerde olan fakat farklı aile yapısı farklı düşünce yapısı farklı görüşler farklı kültür ooohooo kafa dengini bulmak elbetteki zor. benim burda bahsettiğim güvenilir samimiyetine doğruluğuna duyulan emniyetti hepsi o...

Güvenmek için şifrelerini almaya ihtiyaç duyuyorsam, zaten olmasın o ilişki :)

Valla ben istedim verdi... Sürekli girip kontrol edeceğimden değil,sonuçta gizlisi olsa vermemek için bir sürü bahanesi olurdu..Gayette güzel bir ilişki oldu....Hem evinin hem de kalbinin kraliçesi,çocuklarının da annesi oldum...

bu sitedeki ilişki ile msn de ki veya sohbet sitelerindeki kurulan ilişki farklı canım ...

e canım orda da illa ben şununla bi evleneyim çıkayım diye başlanmıyo ki ilişki..böyle bi durum yaşamadığınız için anlayabiliyorum aslında önyargınızı ama yine de her zaman 2 kere 2 dört etmiyo..internetten tanışıp çok güzel beraberlikler yaşanabiliyo.. burda da çok rastladım konularda internette başlayıp mutlu biten ilişkilere..

tühh demek ciddi düşünmüyosunuz
şaka bi yana yorumlarınız çok yerinde bana göre

Son düzenleme:

anladım canımda kadınlada çok istemiyorsan görüşmezsin bir daha olur biter..
ama sevgili olmak farklı işte..hiç farkında olmadan bir bakmıssın evli bir adama aşık oluvermişsin..ama o seni bekarım diye kandırmış..
eminim çok güzel örnekleri vardır netten tanışanların..çokta mutludurlar ama..
o kadar kötü insanda var ki..
bu yüzden bu olayı savunupta bir çok genç kıza kötü örnek olmıyalım bana kalırsa..
belki onlara yukarıda bahsettiğim gibi evli bir adam çıkıcak..e aşık oldum kopamıyorum..çok görüyoruz bunları kadınlar kulubünde..
yada bir katil..bir sapık..
dikkat edilmeli..

evet herkesin hayatta karşısına çıkanlar farklı..herkes kendi doğruları çerçevesinde savunuyo bildiklerini bende kimseyle tartışmak istemiyorum..sadece bence kimse büyük konuşmasın ve bu kadar önyargılı olmayın demek isterim..

Gerçek hayatta tanışıp evlendiğim kişi olsaydı yine isterdim Şifrelerini..Neti pc yi yasaklamak ? iş yerlerinin hemen hemen hepsinde işler pc ile,internet ile....

allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah
ama çocuklarınıza netten tanışmayı böyle övgüyle anlatmayın lütfen..
sizin kadar şanslı olamayabilirler..

burdaki ilişki ile netteki aşk ilişksiini kıyaslamışsın.. burada zaten insanlar seninle ilgili bilgileri senin iizn verdiğin kadarını profilindne görüyor ki ordada çok özel şeyler yok.. kaldı ki hepimiz kadınız .. tamam kaıdndan zarar gelmez demiyorum ama bence bu site diğer ortamlardan daha güvenli... ben bunu demek istiyorum

İnternet dısındada insanlar birbirlerini cok farklı tanıtabiliyo
Hatta aynı evde yasamadan tam anlamıyla tanıyamıyosunuz bile insanları
İnternet sadece bi araç
Cafede yada sokakta görüpte tanısmaktan hicbir farkı yok benim icin..

evli adamlar niyeti bozuksa gerçek hayatta da kolayca kandırıyorlar bekarım diyerek...bundan 20 yıl önce internet mi vardı ? ya da bu kadar yaygınmıydı diyeyim..ama kendini bekar olarak tanıtan,evlilik vaadiyle kandırıp gönül eğlendirenler yine vardı....

arkadaşlar son olarak şunu söyleyim ben tartışmak istemiyorum kimseyle.. eşimle netten tanıştık çok mutluyum ii ki de onu karşıma çıkarmış Allahım normalde olsa ikimizin tanışması imkansız gibi bişeydi bizim kaderimiz böyleymiş böyle tanışmamız gerekiyomuş..tabii kötü bi insan da olabilirdi ama gerçekte tanışcağım kişinin kötü olmayacağı ne kadar garanti ki..

çok sürdügünü düşünmüyorum gözlerinin içine bakarak başlamayan aşk hiç bir işe yaamıyorr

Allah herkese kendi doğrularını yaşatmayı nasip etsin. Bana internette başlamış ilişkiler yanlış geliyor. Dilerim hiç bir sevdiğimin başına gelmez bu durum.

allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah
ama çocuklarınıza netten tanışmayı böyle övgüyle anlatmayın lütfen..
sizin kadar şanslı olamayabilirler..

Teşekkür ederim..Şans işinden çok aklını iyi kullanma,gözünü açık tutma,hemen kanmama,yelkenleri çabuk suya indirmeme işi....

Çocuklarım babaları ile nasıl tanıştığımı elbette bilecekler... Umarım benden daha akıllı,sizin deyiminizle daha şanslı olurlar..Eh onları yetiştirecek olan da ben olacağıma göre eğriyi doğruyu,yalanı dolanı ,gerçeği masalı gayet iyi ayırdedebilecekleri konusunda inançlıyım...

Mantığından çok duyguları ile hareket eden,aşırı duygusal davranan,ailesi ile arası çok sağlam olmayan kişilere göre değildir elbette.....

Son düzenleme:
Amacım yargılamak değil bir güzel yargılamışsınız onu ne yapalım?
Herkesin fikrini saygım var fakat çok kesin dille konuşmak bana acımasızlık gibi geliyor.Ve bu durumu yaşamış biri olarak 'asla' asla demeyin.Ne geliyorsa bu büyük laflardan geliyor başımıza. =)

Bende zamanında atıp tuttum yapmam etmem vs.Sonra gerçekler suratıma bir indi.İniş o iniş. İki buçuk yıldır devam eden bir ilişkim var.Güvenmek çok mu kolay oldu dersiniz?-Asla..Çok çok zordu hatta.Yani içimde oluşan bir güven vardı.Bu bir hissiyattı.Ama nasıl olur diye düşündüm.Çok uzun süre yüzyüze de gelmedik.Beceremedim.Güvenemedim.Ama o gün geldi...Sonra mı?Daha onu gördüğüm günden güvenebileceğimi anladım.Güven anlamında bir sorunum yok ilişkimde- Allah'da bozmasın -

Demem o ki;işlerin iç yüzünü bilmeden çok da yargılamamak gerek.Pat diye güvenin veya herkes bu şekilde ilişki yaşasın demem.Herkesin bizim kadar şanslı olacağını düşünmüyorum fakat nasipte kısmette varsa o sizi bir şekilde buluyor.Vesilemiz sanal alem oldu ama asla sanal olarak kalmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…