- Konu Sahibi redvelvetcake
-
gerçek hayatta bile sevgilisiyle ayrılmış bir arkadaşımıza"aa neden ayrıldın o çok iyi biridir" diyince
" arkadaş olarak ii olabilir ama bir ilişki yaşayınca anlaşamadık..cevabını almıyormuyuz..
yani buradaki arkadaşlıklarla (netten arkadaşlık)
netten flörtü kıyaslamanız garip geldi bana..
canım benim demek istediğim güvenip sohbet ediyor dertler paylaşılıyo fikir olunuyo..normalde de görüşen insanlar var burda dost olup onlara nasıl güveniliyo kadın olunca ondan bi zarar gelmez mi illa..bunu demek istedim..
e canım sonuçta bak güzel arkadaşlıklar kurdum görüşüyorum diyosun..karşı cinste de böyle sonuçta baktın kafan uyuşuyor hoşlandın zamanla gelişir bi ilişki..zamanla olcak şeyler bunlar pat diye evlenmez zaten tabii kimse..tanıdıkça zaten gerçek yüzü ortaya çıkar..normalde tanışıp da önceden farklı olup sonradan değişen insanlar yok mu hiç yani..sadece nette olan bişey mi bu..
Güvenmek için şifrelerini almaya ihtiyaç duyuyorsam, zaten olmasın o ilişki :)
bu sitedeki ilişki ile msn de ki veya sohbet sitelerindeki kurulan ilişki farklı canım ...
bu konu daha çok uzayacak anlaşılan herkes yine her olayda olduğu gibi kendi düşündüğü doğru bulduğu şeyi savundukça yine bi orta yol bulunmuycak belli...ben kaçar...:126:evet canım senin dediğin gibi olabilir mi evet olabilir ilk yorumumda olduğu gibi evlenenler sevgili olanlar ciddi olanlar olabilir Allah herkesi mutlu etsin çarşısına pazar versin . benim bahsetmek istediğim de aynen buydu burda evet çok güzel dostluklar kurdum ama hiçbiriyle ciddi düşünmüyorum kızlar kusura bakmayın yani... hiç birinizle hayat birleştirme planlarım yok en başından sölim.. işin içine evlilik girince çoluk cocuk girince dünür akrabalık ilişkileri değişince kardeş kardeşe düşman oluyor insanlar birbirine giriyor bunlar malesef ki hala akraba evliliklerinde birbirlerini çok iyi tanıyan hatta bir arada büyüyen çocuklarını bir arada büyütmüş insanlar bile ne hallere girip ne kadar karakter değiştirebiliyorken net değil görücü usulu arkadaş çevresiyle aynı şehirde aynı yerlerde olan fakat farklı aile yapısı farklı düşünce yapısı farklı görüşler farklı kültür ooohooo kafa dengini bulmak elbetteki zor. benim burda bahsettiğim güvenilir samimiyetine doğruluğuna duyulan emniyetti hepsi o...
canım benim demek istediğim güvenip sohbet ediyor dertler paylaşılıyo fikir olunuyo..normalde de görüşen insanlar var burda dost olup onlara nasıl güveniliyo kadın olunca ondan bi zarar gelmez mi illa..bunu demek istedim..
bu konu daha çok uzayacak anlaşılan herkes yine her olayda olduğu gibi kendi düşündüğü doğru bulduğu şeyi savundukça yine bi orta yol bulunmuycak belli...ben kaçar...:126:evet canım senin dediğin gibi olabilir mi evet olabilir ilk yorumumda olduğu gibi evlenenler sevgili olanlar ciddi olanlar olabilir Allah herkesi mutlu etsin çarşısına pazar versin . benim bahsetmek istediğim de aynen buydu burda evet çok güzel dostluklar kurdum ama hiçbiriyle ciddi düşünmüyorum kızlar kusura bakmayın yani... hiç birinizle hayat birleştirme planlarım yok en başından sölim.. işin içine evlilik girince çoluk cocuk girince dünür akrabalık ilişkileri değişince kardeş kardeşe düşman oluyor insanlar birbirine giriyor bunlar malesef ki hala akraba evliliklerinde birbirlerini çok iyi tanıyan hatta bir arada büyüyen çocuklarını bir arada büyütmüş insanlar bile ne hallere girip ne kadar karakter değiştirebiliyorken net değil görücü usulu arkadaş çevresiyle aynı şehirde aynı yerlerde olan fakat farklı aile yapısı farklı düşünce yapısı farklı görüşler farklı kültür ooohooo kafa dengini bulmak elbetteki zor. benim burda bahsettiğim güvenilir samimiyetine doğruluğuna duyulan emniyetti hepsi o...
Valla ben istedim verdi... Sürekli girip kontrol edeceğimden değil,sonuçta gizlisi olsa vermemek için bir sürü bahanesi olurdu..Gayette güzel bir ilişki oldu....Hem evinin hem de kalbinin kraliçesi,çocuklarının da annesi oldum...
e canım orda da illa ben şununla bi evleneyim çıkayım diye başlanmıyo ki ilişki..böyle bi durum yaşamadığınız için anlayabiliyorum aslında önyargınızı ama yine de her zaman 2 kere 2 dört etmiyo..internetten tanışıp çok güzel beraberlikler yaşanabiliyo.. burda da çok rastladım konularda internette başlayıp mutlu biten ilişkilere..
allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah
ama çocuklarınıza netten tanışmayı böyle övgüyle anlatmayın lütfen..
sizin kadar şanslı olamayabilirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?