İnternetten Fal baktıranların Paylaşım Alanı

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kızlar merhaba burdan internetten fal baktırdıgımız ve memnun kaldıgımız kişileri ya da memnun kalmadığımız kişileri paylaşalım istedim :)

İlk olarak başlamam gerekirse,internetten hepinizin bildiği "T" harfi ile başlayan bir siteden kahve falı baktırdım.
Cok ama cok memnun kaldım falcının ismi yanlıs hatırlamıyorsam Belis. Harika bakıyor benim aklıma gelmeyecek şeyleri bildi. Perry22 var bir de onu da beğendim ancak Belis kadar memnun kalmadım. Su falı bakıyormus ancak cok pahalı kızlar 30 TL arkadaşım bana yaptığı yorumları okuyunca baktırmaya karar verdi gelişmeleri yazarım :)

Varmı sizin de baktırdıklarınız?

slm canım.bende falsepeti adlı sitede melih ve ilkaya baktırdım.ikisini de beğendim.melih daha uzun yorum yapmıştı.ikisinin de verdiği tarihler birbirine yakın bekliyorum bende senin dediğin site hangisi ve ne kadara bakıyorlar?

Son düzenleme:

Tellwe canım. Belis 5'e bakıyor diye hatırlıyorum. Degişiyor fallar ve fiyatlar 5 TL fal icin uygun ama bence

hmm biliyorum o siteyi ama hiç baktırmamıştım.5 tl iyiymiş,ben 10 tl ye baktırdım diğer sitede ama hakikaten iyi baktılar.belisin söyledikleri çıktı mı peki?

hmm biliyorum o siteyi ama hiç baktırmamıştım.5 tl iyiymiş,ben 10 tl ye baktırdım diğer sitede ama hakikaten iyi baktılar.belisin söyledikleri çıktı mı peki?

Evet cıktı canım. Ben tamamen ayrıldım dedigim kisiyle birlestim yeniden hic inanmıyordum ve bana 2 hafta dedi iki hafta ıcınde gerceklesti. 50 TL yapsa falı yine veririm de su an cok sukur merak ettigim bi durum yok :) Su falını merak ediyorum ben daha kesin seyler söyluyormus ama 30 TL iste bakalım belki baktırırım

Kahve falı mı baktırdın, tarot falan mı Mace?

Ben de orda ücretsiz olarak baktırıyorum ama hem çok geç cevap geliyor hem de genelde tutmuyor... Kaç tane baktırdım saymadım ama çok, yarısından çoğunu beğenmedim. Hele bir de iade edenler var ki sinir bozucu bir durum... Mobil ödeme olayına güvenemiyorum, güvenli değil gibi geliyor bana, bir de fatura bana gelmiyor, faturada gözükmesini istemem yani... O nedenle ücretli baktıramıyorum. Aslında en iyisi yüz yüze baktırmak ama öyle iyi birisini de bulamadım.

kıslar tellwe de baktırıyom şu an bakalım hala bekliyorum inşAllah güzel bakarda size de öneririm

ücretli nasıl bakılıyor ya kredi kartım yok benim baktırmak istiyorum nasıl olucak ...kızlar yardımcı olun ...

canım telinde kontorun varsa telden gidiyo para ben telden attım para tarot baktırdım 5 tl genel yorumladı çok detaylı diil ama gusel yorumlamış falsepetinde 10tl orda daha iyidir bence :/ tellwe de çok bekliyosun bide :/ ama dogru bakıyo geneli

ben de belis e katina aşk falı baktırdım 5 tl. benim hoşuma gitti yorumu

evet bende belis e baktırmıştım tabi zamanı var ama memnun kaldım en azından çok olumlu yorumları var

kızlar imparatoriçe'ye baktırıyordum eskiden sonra hep aynı şeyleri yazdıını farkettim. asur çok iyi bakıyodu ama uzun zamandır göremiorm ortalarda şimdi HurmuzHanım var mesela o bildi bayaa bi şey tanıdık olduunu düşüncem nerdeyse.bakalım gelecekle ilgili söledikleride tutuyo gibi

arkadaşlar telefonla fal bakan bir yer var ben baktırdım iyi biliyolar bence. öyle havaleyle para falan göndermeye de gerek yok. sadece telefon parası ne yazarsa artık. ben 10 dk konuştum sadece 24 TL gibi bi rakam yazdı. bence diğerlerine 50-100 lira verene kadar bunu aramak daha iyi. bi de gece gündüz istediğimiz ihtiyacımız olduğu saatte arayabiliyoruz. tarotta bakıyolar kendi yöntemleriyle başka falda bakıyolar. isteyene özelden numarasını veririm. Türkiye'nin heryerinden arabiliyorsun. burdan internet sitesi yada tel. no yazmak serbest mi bilmiyorum.

Falsepetinden Lidya matriarki kesınlıkle denenmeli.. zeus asrın onlar işe yaramaz elif ışık da guzel

kızlar telveden ben de baktırdım faturalı bı hattan kredı yukledım..faturada cıkıyotr mu falda ne yazdıgı?????????

kızlar telveden ben de baktırdım faturalı bı hattan kredı yukledım..faturada cıkıyotr mu falda ne yazdıgı?????????

yok canım çıkmaz herhalde. sadece o siteye gönderdiğin para miktarı yazar sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…