slm canım.bende falsepeti adlı sitede melih ve ilkaya baktırdım.ikisini de beğendim.melih daha uzun yorum yapmıştı.ikisinin de verdiği tarihler birbirine yakın bekliyorum bendesenin dediğin site hangisi ve ne kadara bakıyorlar?
hmm biliyorum o siteyi ama hiç baktırmamıştım.5 tl iyiymiş,ben 10 tl ye baktırdım diğer sitede ama hakikaten iyi baktılar.belisin söyledikleri çıktı mı peki?
Kızlar merhaba burdan internetten fal baktırdıgımız ve memnun kaldıgımız kişileri ya da memnun kalmadığımız kişileri paylaşalım istedim :)
İlk olarak başlamam gerekirse,internetten hepinizin bildiği "T" harfi ile başlayan bir siteden kahve falı baktırdım.
Cok ama cok memnun kaldım falcının ismi yanlıs hatırlamıyorsam Belis. Harika bakıyor benim aklıma gelmeyecek şeyleri bildi. Perry22 var bir de onu da beğendim ancak Belis kadar memnun kalmadım. Su falı bakıyormus ancak cok pahalı kızlar 30 TL arkadaşım bana yaptığı yorumları okuyunca baktırmaya karar verdi gelişmeleri yazarım :)
Varmı sizin de baktırdıklarınız?
Kahve falı mı baktırdın, tarot falan mı Mace?
ücretli nasıl bakılıyor ya kredi kartım yok benim baktırmak istiyorum nasıl olucak ...kızlar yardımcı olun ...
Kızlar merhaba burdan internetten fal baktırdıgımız ve memnun kaldıgımız kişileri ya da memnun kalmadığımız kişileri paylaşalım istedim :)
İlk olarak başlamam gerekirse,internetten hepinizin bildiği "T" harfi ile başlayan bir siteden kahve falı baktırdım.
Cok ama cok memnun kaldım falcının ismi yanlıs hatırlamıyorsam Belis. Harika bakıyor benim aklıma gelmeyecek şeyleri bildi. Perry22 var bir de onu da beğendim ancak Belis kadar memnun kalmadım. Su falı bakıyormus ancak cok pahalı kızlar 30 TL arkadaşım bana yaptığı yorumları okuyunca baktırmaya karar verdi gelişmeleri yazarım :)
Varmı sizin de baktırdıklarınız?
kızlar telveden ben de baktırdım faturalı bı hattan kredı yukledım..faturada cıkıyotr mu falda ne yazdıgı?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?