İnternetten Fal baktıranların Paylaşım Alanı

kızlar lında cok ıyıydı orda ama ben artık tovbelıyım ya kımseye baktırmıyorum..en son falıma bakan bırısı kotru soyledı hayatım daga dogrusu ruh halım darma duman oldu sımdı toparladım cok sukur ıyıyım ama bır daha asla

seda kime baktırdın da o kadar darmadağın etti?ben de çok baktırdım o sitede fal deneyimlerim şöyle:
imparatoriçe- çok iddialı konuşuyor güya ama her falı kendiyle çelişti.söylediklerinin birçoğunun da tersi çıktı.kafanızdakine göre çok kolay yönlendirebiliyorsunuz.çok abartılı ve saçma buluyorum.daha ilişkim bile olmayan biri için "birbirinize bakınca gözlerinizin içi gülüyor" demişti ki o kişiyle kırk yılda bir karşılaşıyorduk ve üstelik kavgalıydık, gözlerimizden olsa olsa sinirden yıldırımlar fırlıyor olabilirdi
ask<3,portakal<3 - canınız ne duymak istiyorsa onu anlatın, o da sizi size geri anlatsın bol pembe yalanlarla
sennerdesin- eh işte
mercury- gelecekle ilgili dediklerinin bir tanesi bile olmadı ama an tespiti fena değildi.gene de o paranın karşılığı var mı, bence yok.
eslina- ne anı ne geleceği bilemiyor,söyledikleri çok bulanık

yalnız o sitede eskiden iki kişi vardı biri kalpgözü mü kalpyolu mu neydi diğeri de tarotolojiydi, ikisi de o zamanlar duymak istemediğim şeyler söylemişlerdi, inanmamıştım herkes pozitif konuşurken bunlar niye böyle diye, hatta tarotolojiye deli muamelesi yapmıştım söyledikleri için ama onların dediğine doğru geldi konu.

yine de geleceğin kimse tarafından bilinemeyeceğini savunan fala feci tövbelilerdenim.fal gerçekten çok tehlikeli bir konu,dışarıdan göründüğü kadar gırgır yada eğlencesine denecek komiklikte bir konu değil.ayrıca bir mesele falcıya kalmışsa ne hayrınıza?çok komik geliyor bana mesela adam her haltı yemiş, kızı iplemiyor, adam gibi adam kesinlikle değil, bu kız da hala falcıya soruyor onu, o salak falcı da kıza "seni çok seviyor bekle evleneceksiniz çok mutlu olacaksınınz" bilmem ne diyor, kız da inanıyor ve resmen kısır döngüye saplanıyor, dışarıdan baksa halbuki ben bu adamla ne yapıyorum diyecek!fal baktırmanın bir mantığı ve savunluacak yanı kesinlikle yok

Son düzenleme:
fallara kalmış geleceğimiz :)))bizde bugünlerde nete sardık dün yakın ark baktırdık bakalım bende ne zaman denicem...

Bende bakiyorum genelde bir cok insan cikdigini soyluyor lakin ben tarot ve turk kahvesi bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…