INTERNETTEN TANISANLAR YARDIMMMM:(

kurabiyeeeeee

Zamana bırakma, zaman ayırır!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
46
13
3
35
Merhabalar...
Internette online bir oyun oynuyorum clash of clans bilen bilir ama oynadigim kisiler genellikle universite arkadaslarimdi sonra birden is buyudu ve oyuna netten isimlerde almaya basladik derken facebook grubu falan kurduk herkes uyeydi oraya sonra biri girdi uye olmak istedi bende bir erkek arkadastan rica ettim (cocugu faceye eklememek icin) o eklemeye calisti 1 saat falan ugrasti ekleyemeyince ben el attim ekledim fakat bu surecte cocukta facemde kaldi.( Facebook arkadas listemde kimse yok ben sileyim diyemedim daha sonra konustugumuzda o da teklif edecekmis rahatsiz olursan sil diye ama diyememis falan ) 3 4 ay falan hic konusmadik ben sadece oyunla ilgili bisey yapmasi gerekirse yaziyorum o da tamam falan yaziyor. Bir gun yine oyunla ilgili bir cumle yazdim ben sinirliydim ama alttan aldim ve konusmaya basladik derken o gece nasil oldu bilmiyorum sabah 4 u gorduk. (Ki sabah ikimizde ise gidecektik) Sonra ertesi gun, sonraki gun falan derken... 1 aydir bayagi konusuyoruz tabi artik is en bastaki arkadas muhabbettinden cikti. Ama ciddi anlamda birbirimizin kopyasiyiz herseyimizle cok ortagiz ve en onemlisi birbirimizi anliyoruz. Tamamliyoruz. Telefonda konusurken icimi huzur kapliyor, mideme kramplar giriyor, heyecanlaniyorum ve heyecanini hissediyorum. Bu durumdan korkuyorum Izmir'deyim o da Istanbul'da bu da ayri bir korku nedenim. Ne olur nasil olur bilmiyorum. Ve dahasi internet konusunda o kadar buyuk konustum, o kadar karsiydim ki bu duruma belki de onu yasiyorum. Is ciddiye binerse tanismamizi nasil aciklarim merak ediyorum.

Var mi bu durumu yasayan yorum yapabilen? Icimi rahatlatan bir iki cumle soylebilecek olan?

Bir ayda fazla kapılma derim yüzyüze görüştüğüm adam fena kazık attı. Tabi öyle olacak değil ama ağırdan al. Hemen sevgili muhabbetine girmeyin derim

hakkında hayırlısı kısmetin nereden gelecegi belli olmaz ancak dikkatli olmalısın

Cok kaptirmiyordum basta ama kaptirilmayacak gibi degil Hem cok mesafeli hani cidden bikmistim artik 3. Gunde cinsellikten bahsedenlerden vs. Tamam yasimiz geregi bu konuda acilacak ama zamani var. Ve bu konuda cok dikkatli. Onun disinda ne istedigimi biliyor ve yapiyor. Guvenimi kazanmak icin her dk yapilani haber veriyor hatta bazen fotografli detaylarda bulunuyor istemedigim halde. Seni anliyorum icin rahat olsun yeter ki modunda

Normal tanışmada nasılsa internette tanışmada da dikkatli olmalıyız :) korkulacak bir şey yok bence. Mutluluğum nereden çıkıp geleceğini bilemeyiz ki. Sadece internette tanıştınız diye bırakırsanız ileride "sırf tanışma şekli yüzünden öyle bir uyum kaybetmeye değer miydi" diye kendinize sorma ihtimaliniz de var.

Bizimki de kısmen internetten tanışmak gibi oldu Açıklaması benden taraf değil de ondan taraf zor olacaktı Bahane uydur yalan söyle birazcık dedim Yapamam yalan olmasın dedi Ama mecbur önce biraz üstü örtülü biraz öyle biraz böyle sonunda anlattı :))

İnternetten tanıştık, evlendik. Kimine ortak arkadaş dedik, kimine açık açık netten tanıştık dedik. Açıklayamayacak bir şey yok, pavyonda tanıştık gibi garip bir durum değil ki bu.

Ben de nişanlım ile internetten tanıştım. Artık garipsenecek bir durum değil ki bu, çağımızda normal görüyorum ama tabi dikkatli olmakta da fayda var.

Tabii ki sen ne söylüyorsan ya da ne duymak istiyorsan ona benzer şeyler söylecek, kendisinin sana çok benzediğini hissettirmeye çalışacak. Klasik...

Kimsenin gercek yüzünü kolay kolay bilemezsin. Insanlar kendilerini çok rahat saklayabiliyorlar. Oldukça dikkatli olmanı ve her seyini ona anlatmamani öneririm.

Dikkat et hemen sevgili konumuna girmeyin,
Ama çevremde internette tanışıp evlenen çok örnek var bazen iyisi çıkıyor
Kader kısmet bunlar

merhaba, biz de internetten tanıştık. 3 yıllık evliyim. 5 sene sevgili kaldık. benim tavsiyem hemen güvenme. biz 8 ay internetten konuştuktan sonra buluştuk. o benim olduğum yere geldi. kalabalık bir yerde buluştuk sohbet ettt'k. 2 ay sonra sevgili olduk ama bana güven vermişti, ailleler bu durumu kabul etmeyeceği için arkadaş vesilesiyle tanıştık dedik.
kısacası onu tanımaya çalış ama çok güvenme hem maddi hem manevi anlamda.

oğlumun oyundan arkadaşı da bu şekilde oyundan tanışıp evlendi...2 yıllık evliler..kız Antalya'dan çocuk İstanbul...çok ta iyi bir aile kızı...keza oğlumuz da öyle...oluyor artık internet hayatımızın içinde....yine de temkinli olun derim....

Ben de internetten tanıştım. 3 yıllık evliyim.
Güven konusuna gelince; normal hayatta karşına çıkan bir insanla aynı olasılıga sahip bence güvenilir olup olamayacağı..
Açıklama konusu için ise ; ne var ki...
Evlendikten sonuçta. Kimseden saklama ihtiyacı duymadık internetten tanistigimizi

Eşimle internetten tanıştım aramızda 800 km mesafe vardı şimdi 1 yıldır evliyiz. Ama arayı fazla tutmadık biz tanıştıktan sonra 1 sene sonra evlendik.
Zor olan en büyük kısmı güven.

Henuz gorusmedik gelmek istiyor ama ben erteliyorum bir ay kadar daha korkuyorum belki de... Onun disinda su an bulundugu sifketten ayrilip is kurma konumunda skmak istemiyorum bir yandan da.
Ben onu dinledikce hal ve tepkilerini gordukce ayni oldugumuzu dusunmeye basladim sonra farkettik ki dogum gunlerimiz de ayni gun hani burclardan belki de.
Insanlara kolay kolay guvenen biri degilim hatta en yakinima bile supheyle yaklasiyordum ama nedense bu cocuga karsi icimde inanilmaz bir guven var. Hani belkide guvenilir degil tabiki bilmiyoruz daha hissettigimi soyluyorum sadece.

Ya cocuk daha onceden nisandan donmus ama kiz aldatmis yani yasadiklarini anlatti o sirada hic aramizda boyle bir konu muhabbet bile yoktu hatta dedigim gibi ben cok katiydim bu konularda. Ama bilmiyorum ya bu tarz hayat hikayelerini duymak icimi rahatlatti.

Dikkatli olmanızda yarar var
1 seneden beri çıkıyorum netten tanıştım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…