INTERNETTEN TANISANLAR YARDIMMMM:(

İstanbul'a yine gideceksen git bence planini onceden yapmissin bozma ama onun için gidiyormus vs tarzı bişey hissettirme dersin ona önceden planlamistim vs görüşmek isterse gelmisken bulusalim gibi kalabalık mekanda görüşün

Onceki konuda ki kiz gibi evinde kalmazssin umarımdaha akli başında birine benziyorsun. Gündüz vakit buldukça görüşüp tanımaya çalışmak en mantıklisi şimdilik

Yok teyzeme gidiyorum orda kalacagim ki bayram olacak (degil evinde kalmak gunduz bile dort duvar arasinda kalmak mantikli degil su an icin) bu konuda tek o degil ama kendime de guvenmiyorum. Simdiye kadar olan erkek arkadaslarima karsi da bu konuda temkinliydim. Onlarin memleketlerine gitme ihtimalleri var artik olursa da saglik olsun da simdiden bisey demeyecegim ama zaten telde konusuyoruz hani ben istanbula gidecegim bayramda dedigim anda o ne zaman bulusuyoruz muhabbetine girecektir.
Bu arada ben 25 o 27 yasinda.

valla bu internet olayları çok sağlam olmuyor genelde, binde bir tutuyor yani. mesela ben bir çocukla 6 ay konuşup buluşmuştum, arkadaşımın arkadaşıydı, 6 ay boyunca dedim ahanda buldum hayalimdeki erkek, sonra bir buluştum, tripleri, hareketleri, oturuşu, kalkışı tam rezalet, fiyasko. tabi orada bitirdim olayı ama üzülmüştüm.
hee ama bir arkadaşımda böyle benim gibi tanıştı bir çocukla, şuan 2 yıllık sevgililer, baya aşıklar evleneceğiz falan diyorlar ama dediğim gibi çok nadir internetten tanışanların yürütebilmesi.

Nette tanıştık, iki ay içinde evlendik. 11 yıllık evliyim. Ortak arkadaşlarımız varmış meğer.
Kardeşim de aynı şekilde evlendi, 10 yıllık evli.

ben hiç aramadım ya da mesaj atmadım. o yazdıkça ya da aradıkça cevap verdim. gel tanışalım demedim, zaten kısa sürdü görüşme tanışma aşamamız.
telefonda görüşürken ben seninle evleneceğim demişti, geldi, ailemle görüştü, istedi, evlendik. ben bile anlamadım :)

Son düzenleme:
Ben de sevgilimle internet üzerinden tanıştım ama biz duygusal birşey yaşamadık yüzyüze görüşmeden. Bence mutlaka biraraya gelin, telefon ve internette kurulan iletişim her zaman yüzyüze kurulmayabilir ne yazık ki.

ben varım :)
ve çok mutluyum.dil öğrendiğimiz bir siteden tanıştık.ayrı şehirlerdeydik bir şekilde görüştük. çok mutluyuz Maşallah.ben karşı değilim esneğim bu konuda ama tedbiri elden bırakmamak şartıyla.

artık günümüzde çoğu kişi netten tanışıyor, ama dikkatli olmak lazım kimisi de sırf eğlence arıyor

ben varım
ve çok mutluyum.dil öğrendiğimiz bir siteden tanıştık.ayrı şehirlerdeydik bir şekilde görüştük. çok mutluyuz Maşallah.ben karşı değilim esneğim bu konuda ama tedbiri elden bırakmamak şartıyla.

Çok normal.dısarda, okulda tanıdıgın biride yeni tanıdıgın biri olacaktı.kader diye birşey var nerde nasıl tanıstıgın degil.nasıl oldugunuz önemli.kısmet bu işler.herkes heryerde tanısyor tatilde, metroda, heryer olabilir yani internet ndn olmasın.gercek olsun hissettirsin önemli olan o.ama benden tavsiye hemen görüş yüz yüze.görünce duygın baska olabilir.

İnternetten tanışıp evlenen insanlar var fakat dikkatli olmak gerek. Mesela internet üzerinden fotoğraf falan göndermeyin, yazışmalarınızın belli bir boyutu aşmasına izin vermeyin en azından yüz yüze görüşüp birbirinizi tanıyana kadar. Çünkü zaman zaman burada bazı üyeler internetten tanıştık foto gönderdim şimdi bana şantaj yapıyor diye konu açıyorlar.

Internet üzerinden tanisabilirsiniz, ama cok cok dikkatli olun.
Dikkat edilmesi gereken iki sey var
1) Bu adam hirli mi, hirsiz mi, belali mi, kimin nesi kimin fesi?
2)Iliskide uyum cok önemli, sanal alemde anlastigin biriyle gercek hayatta anlasamayabilirsin, sanal ortamda ne kadar iyi olursan ol.

aslına bakarsanız ben de bu internet arkadaslıklarına vs cok hos bakmayan biriyim fakat 2 sene önce ablam internetten tanıstıgı biri ile evlendi cok da mutlu gözüküyorlar aman masallah:) yani bu olay bana gösterdi ki; arada iyi örnekler de cıkabiliyormus.. sadece biraz daha temkinli ol diyebilirim ...

bende netten tanıştım.aynı şehirdeydik şansımıza.arkadaş olduk bir seneye yakın sonra evlendik. bir sene sonrada boşandık.. bnmkide eski nişanlısı aldatmış bunalımlı haldeydi herşeyi dürüstce anlattığını sandım ama adam o kıza inat bnmle evlenmiş boşanınca öğrendim.. he ben kötü örneğim tabiki.. bu saatten sonra hiç kimseye güvenim yok netten olanlara hiç yok.

Benimde kardeşim internetten 4 sene önce biriyle tanıştı şuan 2 senelik sevgililer ve gayet de güzel ilişkileri var kısmetin nereden geleceği belli olmaz sanal diye soğuk bakma ama kendini her zaman ağırdan sat ve kaptırma

Yaa ne güzelsinizz hikayelerinizi okudukça gözlerim kalp kalp oldu ben de sevdiceğimle internetten tanıştık Hiç ortak noktamız yoktu Zor oldu ama herşeye razıydık Şu an burayı okuyunca hatırladım sanki tanışmamızın internetten olduğunu ve bunun garip olduğunu o kadar alıştık ki

netten tanışmaya asla karşı değilim de iki gündür aynı cümle içimde şüphe yok, çok güveniyorum
kuzum iyi misiniz? nerden geliyor bu cesaret?

Mrb hayatimm bizde esimle internetten tanistik facebookta resmimi gordu yazdi ilk kavga ettik sonra nolduysa oldu. O istanbuldaydi ben mersinde. Bana dedi annenle abilerinle gorusmeye geliyorum ve daha 1hafta olmus tanisali baktm bu geldi anneme dedi teysecm ben serenin resmini gordm bu benm karim dedim dedi ben onu almadan gitmicem kapinizdan dedi 1 ay sonra nisanlandk :) abilerimde arkadas araciligi dedik ama simdi biliyorlar tabi. 1 yildr da evliyim istanbula gelin geldm burda esimden baska kimsem yok hic kimsem ailemi mersinde biraktm ve evin tek kiziyim ama bi da dunyaya gelsem bida onunla evlenirim. Allahima cok sukur.

Bade iste skinti da orda ya bu guven nerden geliyor bende bilmiyorum. O guven olmasa kestirip atacagim zaten. Cok supheci biriyim ben hani sacma ama eski erkek arkadasimin facesine bakardim teline bakardim hic bir zaman ben bu adama guveniyorum diyemedim tabi bunu ona yansitmadim ama sonunda bir kizla konusmasini yakaladim sogudum ve bitti. Ama bu adam 800 km uzakta olmasina ragmen guveniyorum.
Ilk basta kendimi cok cektim yazmadim o yazmadan her gece dua ettim Allahim hayirsizsa nolur gonlumden al diye. Tanistiktan bir hafta sonra tatile gittim 15 gun ordayken daha az konusuyorduk ama yine her gece konusuyorduk ve o sabah ise gidecek olmasina ragmen benimle 4u buluyor. Hani cinsellik olsa konusmalarda diyecegim o da yok hatta cok seviyeli hani kelimeleri secerek kullaniyor. Canim yandi, cani yandi diye belkide. Bir kere sey oldu bir arkadasimin esini aldattigini ogrendim o gun cok moralim bozuktu kendimi cektim ister istemez uzerime geldi nokdu falan diye anlattim iste soguklugumu da gorunce sinirlendi aldatanlar aldatilanlar gecmisler yuzunden adam akilli iliskilere bile baslarken suphe yasiyoruz diye.

Boyle iste guven konusu da dedigim gibi benimde cok sasirdigim bisey daha once hic olmayan bisey ama engelleyemiyorum bazi seyleri su an.

ben interntden tanistim 8 sene oldu evlenmeeye
once bi gorun sonra kramp girsin vucudunuza , kelebeklenmeler sonra olsun :)
hayirlisi olsun insallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…