INTERNETTEN TANISANLAR YARDIMMMM:(

Saçma ama o güven hissini bende yaşamıştım. Hiç tanımadan güvendim gibi Bişey oldu. Ama yüz yüze görüşmek farklıdır erteleme bence.

Konuştukça bağlanırsın ama yüz yüze görüşünce sesinden aldığın elektriği belki alamazsın. Belki hal ve hareketleri itici gelir bilemezsin. Gelmek istiyorsa bırak gelsin ama senin bildiğin yerlerde görüş

Hizli degil her sey ama evet cok yakiniz sevgili degiliz ama sevgili gibiyiz yaptiklarimizi birbirimize acikliyoruz, kiskandigi konulari belli ediyor. Sahiplenmesini falan... Aslinda adi koyulmadi ama koyulmus gibi.

Limonsarisi su an gelmesinden cok gitmek istiyorum (tek onun icin degil ama bayramda istanbul planim vardi zaten)
Bu konuda ne dusunuyorsunuz? Bu konulara gelmeden once de gidecegim belliydi.
Onun disinda utangaclik var bunu yenmem lazim diyorum ya durumu hala garipsiyorum. Sadece sesinden tanidigim ve hoslandigim biriyle gorusmek garip geliyor:)

işte büyük konuşmamak lazım. internetten ya da değil her evlilik yürümüyor zaten.
acele etmeden kendini fazla kaptırmadan flört edebilirsin zamana bırak. belki çok erken bunları düşünmen için. 1 ay olmuş daha.

Merhaba yazinizi okudumm.bizde esimle internetten tanisarak evlendik allaha sukur cok mutluyuz ama bilenler bilir belki kizlardan bi kaynana sorunum var o da internetle bi alakasi yok yani..ailelerimize arkadas ortaminda tanistigimizi soyledik.sizde oyle yapabilirsiniz.su kv sorununuda cozersek bizden mutlusu yokk

Bu kadar karşı olunacak bir durum değil internetten tanışmak yalnız fazla kaptırmamak lazım
Görüşüleceği zamanda senin yaşadığın şehirde ve senin istediğin biryerde görüşülmeli en azından güven oluşana kadar ..
Bizde internetten tanıştık 1 senelik evliyim

Bence sen pat diye atlama Öyle koşa koşa gidiyomuş gibi olmasın Bırak ona biraz Bekle seni sadece "netten tanıştığı biri " değil de "hayatına katmak istediği biri" olarak görebiliyor dahil etmek istiyorsa bence o gelir

bizde eşimle internette tanıştık şuanda bir buçuk yıllık evliyiz annem netten tanıştığımızı biliyordu da isteme mevzusu açılırken babama dershanede tanışmışlar dendi tanıştığımız dönemde ikimizde sınava hazırlanıyorduk

Bende eski esimle netten tanistim.. ve kotu bir insan kotu bir aile cikti karsima.. ama orneklerin cogu guzel.. bu isler belli olmaz .. kaderinde o kisi yaziyorsa ztn internet vs bunlarin hepsi bahane..

Bence ilk o gelsin benim fikrim bu yönde. Ama planın varmış zaten o yüzden Bişey diyemem

Yüz yüze görüşmeden bişey anlamayamazsın. Huzurmuş krampmış bunları geç bi zahmet. Yüz yüze gelmeden bu işi fazla ciddiye alma.
Kaç yaşındasın?

Başka biri konu açmış burada, aynı böyle hiç yüz yüze görüşmediği biri için ailesine falan yalan söyleyip adamın şehrine gidip 3-4 gün de adamın evinde kalmayı planlıyordu. Burada o kadar dediler sen gitme, ilk gelen o olsun falan diye ama ergen gibi bişeydi zaten, dinlemedi kimseyi. Sen öyle olma bence.

Bir aydır tanıdığın birine nasıl "inanılmaz" güven duyuyorsun? Çok ilginç geliyor hadi 6 7 ay desen anlarım 1 ay. Önceki konu da da kız 2 ayda sonsuz güveniyorum diyordu koşa koşa gidecek yanına. Ne bu merak

Yadirgayanlari anliyorum dedigim gibi daha onceden bende garipserdim belki de sizin dediginiz gibi buyuk konustugum icin bu haldeyim.

Yanina gitmeye gelince ben oyunda eylulde istanbuldayim muhabbeti yapmistim hani onunla alakasi yok hii bu surecte bir cok kere daha gittim yine facemde ekliydi ama konusmuyorduk haliyle de bulusmadik. Bana sey diyor sen ne istedigini biliyorsun senin tabirince ben biraz odunum bana soyle gel de vs. Tabi ben su an boyle bisey diyemiyorum bi kere de sormustu gelmemi ister misin diye zamani var demistim. Su an onun bu konuyu tekrar acmasini bekleyemem. Netten tanismaya gelince sunun da frkindayim bu cocuk gercek hayatta karsima ciksa boyle olmazdi iliski istemedigim icin kestirip atardim. Icimi dokmek icin yazdim cunku korkuyorum ama netten olmasindan cok uzulmekten galiba.

Sen istanbula gittiğinde bir şey deme o zaman zaten planın varmış onun için gitmiyorsun. Kısmet bu nerden geleceği belli olmaz. Sen istanbuldayken buluşma teklifi ondan gelirse öyle görüş ama bildiğin yerlerde olsun.

Dikkati elden bırakma ,ilk buluşmanızda kalabalık insanın olduğu bir yer olsun tanımaya çalış onu ,hakkında hayırlısı olsun :)ben 4.yılımıza gireceğiz rabbim bozmasın inş ,

Cnm netten birbirinizi gormedinizmi hiç ,ılkonce bır goruşun

Foto falan goruntulu konusmadik. Onun gelmesi fikrini dusunecegim tekrar konusunu acarsa kabul edeyim olmadi. Bir kez dahaa reddetmem bu defa onun hevesini kirabilir. Istanbulda gorusursek artik dediginiz gibi kalabalik ve benim bildigim mekanda gorusuruz olmadi.

Kaç insan sokakda yürürken görüp beğendiği biri ile tanışıp sevgili olabiliyor ki ? Çoğunluk arkadaş tanıştırmasi arkadaş ortaminda vs ile başlayan ilişkiler .bu noktada internet bir iletişim aracı olabilir .ama çok dikkat ister .duygular seni esir almasın yanıltıcı olabilir.ayrıca netten tanışıp evlenen mutsuz olanlarda netten tanıştı diye değil .iki insan anlasamiyorsa bunun sebebi netten tanıştilar diye değildir. Arkadaşla tanıştırsa ayrilik sebebi arkadaş tanistirmasi değildir .

Cnm bende ayni durumda internetten tanismistim gerci suan ayrildik gibi bsy oldu ama zor yani bi noktadan sonra aradaki bag kopuyo umarim sizinkisi oyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…