- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi kurabiyeeeeee
-
Saçma ama o güven hissini bende yaşamıştım. Hiç tanımadan güvendim gibi Bişey oldu. Ama yüz yüze görüşmek farklıdır erteleme bence.Henuz gorusmedik gelmek istiyor ama ben erteliyorum bir ay kadar daha korkuyorum belki de... Onun disinda su an bulundugu sifketten ayrilip is kurma konumunda skmak istemiyorum bir yandan da.
Ben onu dinledikce hal ve tepkilerini gordukce ayni oldugumuzu dusunmeye basladim sonra farkettik ki dogum gunlerimiz de ayni gun hani burclardan belki de.
Insanlara kolay kolay guvenen biri degilim hatta en yakinima bile supheyle yaklasiyordum ama nedense bu cocuga karsi icimde inanilmaz bir guven var. Hani belkide guvenilir degil tabiki bilmiyoruz daha hissettigimi soyluyorum sadece.
Merhaba yazinizi okudumm.bizde esimle internetten tanisarak evlendik allaha sukur cok mutluyuz ama bilenler bilir belki kizlardan bi kaynana sorunum var o da internetle bi alakasi yok yani..ailelerimize arkadas ortaminda tanistigimizi soyledik.sizde oyle yapabilirsiniz.su kv sorununuda cozersek bizden mutlusu yokkMerhabalar...
Internette online bir oyun oynuyorum clash of clans bilen bilir ama oynadigim kisiler genellikle universite arkadaslarimdi sonra birden is buyudu ve oyuna netten isimlerde almaya basladik derken facebook grubu falan kurduk herkes uyeydi oraya sonra biri girdi uye olmak istedi bende bir erkek arkadastan rica ettim (cocugu faceye eklememek icin) o eklemeye calisti 1 saat falan ugrasti ekleyemeyince ben el attim ekledim fakat bu surecte cocukta facemde kaldi.( Facebook arkadas listemde kimse yok ben sileyim diyemedim daha sonra konustugumuzda o da teklif edecekmis rahatsiz olursan sil diye ama diyememis falan ) 3 4 ay falan hic konusmadik ben sadece oyunla ilgili bisey yapmasi gerekirse yaziyorum o da tamam falan yaziyor. Bir gun yine oyunla ilgili bir cumle yazdim ben sinirliydim ama alttan aldim ve konusmaya basladik derken o gece nasil oldu bilmiyorum sabah 4 u gorduk. (Ki sabah ikimizde ise gidecektik) Sonra ertesi gun, sonraki gun falan derken... 1 aydir bayagi konusuyoruz tabi artik is en bastaki arkadas muhabbettinden cikti. Ama ciddi anlamda birbirimizin kopyasiyiz herseyimizle cok ortagiz ve en onemlisi birbirimizi anliyoruz. Tamamliyoruz. Telefonda konusurken icimi huzur kapliyor, mideme kramplar giriyor, heyecanlaniyorum ve heyecanini hissediyorum. Bu durumdan korkuyorum Izmir'deyim o da Istanbul'da bu da ayri bir korku nedenim. Ne olur nasil olur bilmiyorum. Ve dahasi internet konusunda o kadar buyuk konustum, o kadar karsiydim ki bu duruma belki de onu yasiyorum. Is ciddiye binerse tanismamizi nasil aciklarim merak ediyorum.
Var mi bu durumu yasayan yorum yapabilen? Icimi rahatlatan bir iki cumle soylebilecek olan?
Bence sen pat diye atlama Öyle koşa koşa gidiyomuş gibi olmasın Bırak ona biraz Bekle seni sadece "netten tanıştığı biri " değil de "hayatına katmak istediği biri" olarak görebiliyor dahil etmek istiyorsa bence o gelirLimonsarisi su an gelmesinden cok gitmek istiyorum (tek onun icin degil ama bayramda istanbul planim vardi zaten)
Bu konuda ne dusunuyorsunuz? Bu konulara gelmeden once de gidecegim belliydi.
Onun disinda utangaclik var bunu yenmem lazim diyorum ya durumu hala garipsiyorum. Sadece sesinden tanidigim ve hoslandigim biriyle gorusmek garip geliyor:)
Bence ilk o gelsin benim fikrim bu yönde. Ama planın varmış zaten o yüzden Bişey diyememLimonsarisi su an gelmesinden cok gitmek istiyorum (tek onun icin degil ama bayramda istanbul planim vardi zaten)
Onun disinda utangaclik var bunu yenmem lazim diyorum ya durumu hala garipsiyorum. Sadece sesinden tanidigim ve hoslandigim biriyle gorusmek garip geliyor:)
Sen istanbula gittiğinde bir şey deme o zaman zaten planın varmış onun için gitmiyorsun. Kısmet bu nerden geleceği belli olmaz. Sen istanbuldayken buluşma teklifi ondan gelirse öyle görüş ama bildiğin yerlerde olsun.Yadirgayanlari anliyorum dedigim gibi daha onceden bende garipserdim belki de sizin dediginiz gibi buyuk konustugum icin bu haldeyim.
Yanina gitmeye gelince ben oyunda eylulde istanbuldayim muhabbeti yapmistim hani onunla alakasi yok hii bu surecte bir cok kere daha gittim yine facemde ekliydi ama konusmuyorduk haliyle de bulusmadik. Bana sey diyor sen ne istedigini biliyorsun senin tabirince ben biraz odunum bana soyle gel de vs. Tabi ben su an boyle bisey diyemiyorum bi kere de sormustu gelmemi ister misin diye zamani var demistim. Su an onun bu konuyu tekrar acmasini bekleyemem. Netten tanismaya gelince sunun da frkindayim bu cocuk gercek hayatta karsima ciksa boyle olmazdi iliski istemedigim icin kestirip atardim. Icimi dokmek icin yazdim cunku korkuyorum ama netten olmasindan cok uzulmekten galiba.
Cnm netten birbirinizi gormedinizmi hiç ,ılkonce bır goruşunLimonsarisi su an gelmesinden cok gitmek istiyorum (tek onun icin degil ama bayramda istanbul planim vardi zaten)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?