INTERNETTEN TANISANLAR YARDIMMMM:(

Bulusmayi ertelemeyin diyorsunuz yani. Bayram gayet uygun degil mi? Hem yaklasik 2 ay da olacak daha iyi olmaz mi sizce?

İlk once onun gelmesi daha mantikli degil mi benim esim ilk kendi geldi niyetinin ciddi oldugunu baya baya belli etti biz eylul tanistk ekim nisanlandk. Bence birak once o gelsin senin sehrine gelsin gor emin ol suan hissettiginn fazlasini hissedeersn :)

Bulusmayi ertelemeyin diyorsunuz yani. Bayram gayet uygun degil mi? Hem yaklasik 2 ay da olacak daha iyi olmaz mi sizce?
Canim uzak dur en yakinimin basina geldi ayni senin gibi netten tanisti adamin cok iyi isi vardi adam bulusmak istiyordu kiz erteliyordu cunku tam anlamiyla guvenmek istiyordu herseyini arastirdi isinin dogru olup olmadigini soylediklerinin dogru olup olmadigini sonuc; kisisel bilgiler egitim is bilgileri hersey dogruydu tek bisey disinda.En yakin arkadasina bir sekilde iletisim kurdu meger adamin niyeti farkliymis . Sonradan neler neler ogrendi sok olduk.kac kizi bu sekilde kandirdigini.Adamin cok iyi bir usi var ve meslegiyle ovunerek kizlari kandiriyor.Sonra noldu husran ama arkadasim en azindan sadece yanildi yara almadi .Dikkatli ol demicem vazgec ! Abla tavsiyesi falan da degil benim yasimda yirmi kusur.Ama tecrube.arkadasima cok uzuldum onunla birlikte agladim.ama onun adinada mutlu oldum o adamla hic gorusmedigi icin.Simdi napiyor biliyor musun.Evli ve cok mutlu :) Karsina cok iyi insan cikti ve inanirmisin o adamin adini bile hatirlamiyor.Yorum yazmislar iyi insanlarda var evlenenlerde var,ama bu risk bu bir kumar bence.Hayatini kumar gibi oynama ilerde pisman olursun.Sana tavsiyem sil engelle konusma asla.Ve dogru insanin karsina cikmasini bekle.

Ben eski ilişkimde faceden tanıştım arkadaş araclığıyla oda 3 yıl çıktım benden mesajla ayrıld aman diyimm sakınn yani umutlanmaa risk alma üzülürsün

internetten tanistik 1 sene olacak ama o kadar uzaklastikki birbirimizden cunku yani ben uzaktayim,ne biliyim ben ya cok daraldim cok bunaldim gene icimden hicbisey yapmak gelmiyor
neyse hayirlisi olsun senin icin canim

Boşuna dememişler mesafeler aşka engel değil diye... Siz birbirinize güveniyorsanız sorun yok bence benimde kuzenim edirnede okurken tokatta bir sevgilisi vardı ve şuan evliler 2 çocukları var. Ama bir zaman sonra buluşmak isteyipte buluşamamak engel olur mu bilemem bu konusa yorum yapamıycam

Iyi ve kotu yorumlariniz icin tesekkur ederim. Hepsini dikkate alacagim. Yalniz su var hani insanin iyisini kotusunu nette ayirt edemedigimiz gibi gercek hayatta da ayirt edemiyoruz. Hayatimda her sans isteyeni, tanismak isteyeni vs 2 senedir reddediyorum tanismalari erteliyorum bu da gercek hayatta karsima ciksa eminim yine reddederdim. Simdi gorunusumuzden once dusuncelerimizi sevdigimiz icin belki de bu kadar ilimli yaklasiyorum. Galiba su an bu durumu yasamak istiyorum ama soylediklerinizi de dikkate alip mesafemi koruyacagim.

Nerede olduğunu devamlı yazan , siz istemeden sırf nerede olduğunu belgeleyen fotolar atan kişilere dikkat etmek lazım.
Açık söylüyorum psikolojik bir nedenide olabilir bunun.
Geçmişte yaşadığı bir durum onu etkilemiştir ya da hiçbirşey yaşamamıştır güvensiz ve kıskanç biridir.

Önce kendi yapar bunu sonra sizden ister ve böyle devam eder sıkıştırmaları v.s

Ben netten tanışmaya ön yargılı değilim.
Tanışılan site falan önemli tabi.
Kapılmadan, mantığı elden bırakmadan konuşulabilir.
Hayırlısı neyse o olsun..

1sen soyle soyleyeyim gece 1.30da telefonu mesguldu sonra ben kiminle konusuyordun diye sordum eski is arkadasim dedi adini da yazdi adamin. Bende bu saatte ne konusulur ki faln dedim. O da haklisin ayni sey sende olsa bende bu saatte ne isi falan derdim dedi. Arama kaydini atti sonra da whatsapp mesajini.
Iste whatsappta adam yazmis musait oldugunda haber ver isle ilgili bisey soracagim diye bu da simdi musaitim abi arayayim mi yazmis. Hani o an icimdeki supheyi kaldirdi. Ki baska turlu ikna edilebilecek bir durum degildi sanki.

Valla arkadasım olacagı varsa olur. İnternetmiş yüzyüzeymiş. Sonuçta bi sekılde tanısmanıza vesile oldu. Ama yüzyüze görüsme cok önemli orda vereceksin notunu zaten. Ama netten tanısma olayını büyütme derim. Dediğim gibi olacagı varsa internet vesile olmus olur

Internetten tanismak bana yanlis gelmiyor.Gidip kafede ya da metroda tanismaktan daha guvenilir bence.Kaldi ki artik sosyal medyada herkesin herseyi ortada.Siyasi gorusu muzik tarzi okudugu okul yedi sulalesi hobileri.Hic tanimadigin insan hakkinda herseyi ogrenebiliyorsun.Iyi gozlem sart.Biraz stalker olmakta da fayda var

Tesekkur ederim:) Gelme konusunda kac gundur gelmek istiyordu ben engelledim simdide is kuruyor haliyle israrci olamiyorum dun konustuk ilk kim musait olursa o gelsin dedik bakalim ne olacak gelismeleri buraya yazarim.

Biz de internetten tanistik.
Ilk gorusmemiz 1 sene kadar sonra oldu. Benim yasadigim sehirde gorustuk.
Ailelerimize yalan soylemek istemedik oldugu gibi anlattik. Çok seneligiz biz
1 ay sonra da dugunumuz var
Ama uzaktan yurutmek coook zor. Internetten tanismakta bir sey yok bence uzaklik sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…