- 29 Ağustos 2015
- 206
- 257
- 23
- Konu Sahibi coktatlicook
-
Hanımlar bir fikir verin bana lütfen internetten tanışmaya nasıl bakıyorsunuz? Hele ki bu insan bir de yurtdışındaysa??
Görüşleriniz çok önemli benim için.. Olumlu olumsuz fark etmez ..
Lisedeyken yapmıştım öyle bir şeyi. Gaziantepten benim için İstanbula geldiğini söyledi beni görmek için. Lisedeyim aklım bir karış havada. Ben Almanyaya gidicem seni de alırıcam yanıma evlenicez dedi ama ben okula gidiyorum nasıl olucaktı bu iş? Ardından gitti her şey kesildi. Meğer pasaport işlemleri için gelmiş İstanbula.
Cok dogru bir yorumEşimle internette tanıştık. Sosyal paylaşım sitesinde okey oynarken, hayatımın en güzel kararıydı,onunla buluşmaya karar vermek. 4 senedir beraber, 2 senedir evliyiz. 1 yaşında da bir kızımız var. Tekrar dünyaya gelsem, yine onunla evlenirim.
Ama bu tamamen şans işi, sonuçta bir kafede, restoranda tanışsanız ne değişecek? Sonuçta onu da tanımıyor olacaksınız. Tanımak için vakit geçirmek, görüşmek gerek. Nerede tanışıldığının bence bir önemi yok. Fakat sizin ülkeler ayrı, birbirinizi tanımak için pek fırsatınız olmayabilir. Sizin için riskli gibi geldi bana. Yine de siz bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?