İnternetten tanışmak???

coktatlicook

Ben yoruldum hayat gelme üstüme
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
206
257
23
Hanımlar bir fikir verin bana lütfen internetten tanışmaya nasıl bakıyorsunuz? Hele ki bu insan bir de yurtdışındaysa??
Görüşleriniz çok önemli benim için.. Olumlu olumsuz fark etmez ..

Aynı konuyu ilişkiler bölümüne açmışım yanlışlıkla özür dilerim :)

Lisedeyken yapmıştım öyle bir şeyi. Gaziantepten benim için İstanbula geldiğini söyledi beni görmek için. Lisedeyim aklım bir karış havada. Ben Almanyaya gidicem seni de alırıcam yanıma evlenicez dedi ama ben okula gidiyorum nasıl olucaktı bu iş? Ardından gitti her şey kesildi. Meğer pasaport işlemleri için gelmiş İstanbula.

Hiç tasvip etmem. Yıllardır tanıdığın kanlı canlı insan tek ayak üstünde 40 yalan atiyorsa nasıl güvenisın. Katil mi sapık mi kokainci de olabilir pedofili de.ama düzgün biri de olabilir. Temkinli olmak lazım.

Hanımlar bir fikir verin bana lütfen internetten tanışmaya nasıl bakıyorsunuz? Hele ki bu insan bir de yurtdışındaysa??
Görüşleriniz çok önemli benim için.. Olumlu olumsuz fark etmez ..

ben olumsuz bakanlardanım...hele hele farklı sehırde....farklı ulkeyı saymıyorum bıle ..bence son derece tehlıkelı
farzedelım karsınızdakı duzgun bır ınsan ( duzgun bı adamında nette ne ısı var sevgılı bulmak ıcın hadı onu gecıyorum ) duzgun bır ınsan olsada ne kadar tanıyabılırsınız kı karsınızdakını....ınsan yakınındakını tanıyamıyor..kaldıkı farklı ulkede..ımkansız otesı...muhtemelen bırçok farklı sehır farklı ulkede takıldıgı kışıler vardır zaten

Eşimle internette tanıştık. Sosyal paylaşım sitesinde okey oynarken, hayatımın en güzel kararıydı,onunla buluşmaya karar vermek. 4 senedir beraber, 2 senedir evliyiz. 1 yaşında da bir kızımız var. Tekrar dünyaya gelsem, yine onunla evlenirim.

Ama bu tamamen şans işi, sonuçta bir kafede, restoranda tanışsanız ne değişecek? Sonuçta onu da tanımıyor olacaksınız. Tanımak için vakit geçirmek, görüşmek gerek. Nerede tanışıldığının bence bir önemi yok. Fakat sizin ülkeler ayrı, birbirinizi tanımak için pek fırsatınız olmayabilir. Sizin için riskli gibi geldi bana. Yine de siz bilirsiniz.

güvenebilcek misin...bence önce bu soruyu sor kendine..ben çok negatif bakıyorum bu konuya..

Reactions: Amy
Çevremde internetten tanışıp evlenen insanlar var yakınlarımdan ama bana çok saçma geliyor. Sen o insanın gözlerinin içine bakmadan nasıl bişeyler hissedebilirsin ki? Özellikle de güven konusu var tabiki, ne kadar uzun süre konuşsan da güveniyorum desen de ilk buluşmada bi zarar verir mi kötü bişey yapar mı korkusu duyar insan.

ben internette tnaışıp evlendim. sonrada ayrıldım. kendisi sapık çıktı. ben de hata doğru dürüst tanımadan böyle bir adım attım. bence güvenilmez. internette erkekler başka arayış içinde oluyorum kanatimce.

Benim akrabamda aynı şekilde internet'ten tanışmış, çocuk Belçika'da kendisi Türkiye'de, Ekim ayında düğünleri oldu. Şans meselesi diye düşünüyorum, iyi tarafını da kötü tarafını da düşünmek lazım bence.

İnternetteki arkadaşlık/evlilik sitelerinden sevgili arayan ya da TV'daki evlilik programlarına çıkıp evlenecek erkek/kadın arayanlara acayip hayret ediyorum. Normal hayatlarında nasıl bulamıyorlar anlamıyorum. Bu kadar mı asosyal/itici/problemli tipler acaba diye düşünürüm hep. Normal bir insan neden evlilik sitesine üye olup oradan sevgili arasın ki??? Bana çok saçma geliyor...

İnsanlar her yerde tanışabilir. Asıl mesele bu tanışmanın devamını nasıl sürdürdüğünüz. Yani sürekli uzaktan uzağa, internet üzerinden ya da telefonla konuşup, aşk yaşadığını zanneden insanları da ilişkilerini de sağlıklı bulmuyorum. Ama internetten tanışırsınız, bir süre sonra yüz yüze görüşmeye başlarsınız, birbirinizi tanımak için bol bol zaman geçirirsiniz filan, o zaman başka. O zaman nerede tanıştığınızın bir önemi kalmaz. Sizin durumunuzdaysa, adam yurt dışında, öyle zırt pırt kalkıp gelemeyeceğine göre, çoğunlukla uzaktan uzağa iletişim kuracaksınız ki, bir ilişki böyle gelişmez, insanlar birbirini bu şekilde tanıyamaz bana göre.

olumsuz da yazabilirsin demişsiniz

asla diyorum

ben de sizinle tanışabilirim

ne biliyorsunuz ki

hırlı mı hırsız mı

sapık mı

erkek mi

evli mi bekar mı vs vs

tanışıp evlenenler de var tabii

ama bana uymaz yani

Mesele internette tanışmanız değil yurtdışında olması bence. Sık sık görüşemeyeceksiniz nasıl tanıyacaksınız ki birbirinizi? Sadece telefonla mesajla olacak iş değil. He internette tanışırsın sonra hemen yüzyüze görüşürsünüz devam ettirsiniz olur da bu şekilde zor.

Benimde arkadasimin ablasi netten tanisip.evlendi farkli sehirlerde.oturuyorlardi cocuk tayinini aldirdi buraya geldi bu isler kismet ama risk fazla

Cok dogru bir yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…