İnternetten tanışmak???

ben negatif ya da pozitif düşünmüyorum bu konuda.
internette tanışılabilir ama internet üzerinden ilişki yürütülmez.
1 aylık bir görüşmenin ardından reele döküp yüzyüze tanıma fırsatınız olursa belki tam anlamıyla karşınızdaki insanı çözebilirsiniz.
ancak şöyle de bir durum var. anonimliğe sığınarak yalan söyleyen çok kişi var. bu forumda da böyle. yaşını, eğitimini ve yaşadığı yeri uydurup yazma hikayesi çok.
o yüzden çok çok dikkatli olmak lazım.

Olumlu olumsuz her türlü yorum benim de onayladığım yorumlar ama insan kendi içindeyken göremiyor, sağlıklı düşünemiyor. Duymaya ihtiyacım vardı teşekkür ederim hepinize.
Tek bir arkadaş neden internet neden normal hayatta bulmuyorsun demiş. Çok şükür çirkin ya da asosyal değilim ama şansızım demek karşıma doğru insan çıkmadı. Büyük konuşmayın bence. İnsan başına ne gelecek bilemiyor..

ben de sözlümle internet üzerinden tanıştım ama yurtdışı olunca nasıl olacak ki hiç tanıyamayacaksın bak 5 sene oldu biz tanışalı hala yeni yeni huylarını öğreniyorum allaha şükür mutluyum asla da pişman değilim ama tanıyamazsın yani mümkün değil

Valla internette tanışıp yüz yüze devam ettirip evlenen de var ama bana bi nokta saçma geliyor bak onu aydınlatılsın isterim:

Adam bu kadar normalse neden internet? Neden yani?

Biz de netten tanışıp evlendik. Şöyle oluyor, ben ve birçok kişi tanışma sitesi değil, kendi ortak alanlarında bir paylaşım üzerine muhabbet ederken genelde oluyor bu iş. Tak diye tanışmayı isteme şeklinde ise orada bir sıkıntı vardır. ''Selam, tanışalım mı'' muhabbeti üzerine artık sanmıyorum ki kimse kimseye güvensin, tanışmak istesin. Hayat bu. Kısmet nerede belli olmaz. Bunu normallikle bir alakası yok yani. Eşimin gayet normal bi ailesi var, kendisi de bi öğretmen. İkimiz de gayet ''normal'', meslekleri olan, hayat görüşlerimiz benzeyen evli bi çiftiz.

Merak etme. Bunun normallikle, çirkinlikle, güzellikle alakası yok. Çok şükür herhangi bi eksiğim yok. Biz de öyle evlendik. Gayet de normal insanlarız :)

Merak etme. Bunun normallikle, çirkinlikle, güzellikle alakası yok. Çok şükür herhangi bi eksiğim yok. Biz de öyle evlendik. Gayet de normal insanlarız :)

Sağol desteğin için :) ama bizim işin oluru yok tabii o ayrı :) belki başka biriyle olur ama bunla zor..

Şans işi bence. Bilip gordugun biridir ama tanisma isi internet uzerinden olur o normaldir ama diger turlude bilmiyorum devir degisti millet en yakınındakine guvenemiyor. Ne olacagı belli degil dogru mu soyluyor falan ,Müge Anlı da cok izledim boyle kötü sonuclanan tanismları:) Ama şans evlenip mutlu olanlarda var

Sağol desteğin için :) ama bizim işin oluru yok tabii o ayrı :) belki başka biriyle olur ama bunla zor..

Ben de başta böyle diyordum. Ama sonra kopamadım. Olur mu olmaz mı diye düşünürken bi baktım aşığım :) Kopamadık. Bi ayrılıyordum, sonra dayanamıyordum barışıyorduk :) Bilmiyorum ama bu tür, yani uzak olan ilişkiler daha bir saplantılı oluyor nedense. Koparsan tam kopacaksın, arada kalırsan bitmiyor. .

Eşimle internette tanıştım ama siz benım gıbı sanslı olurmusunuz bılemem muhakkak yuz yuze göruşun 1 2 yıl kadar ondan sonra ciddi düşünün.

Arkadaşım tanıştı,evlendi,bi tanede kızı var. Mutlu oolduğunu söylüyor. İstisnamidir bilemem. Ben şahsen guvenemem.

Arkadaşlik sitelerinden olanlara sıcak bakmıyorum. Biz de nişanlımla internet aracılığıyla tanıştık ama tanışma amacımız sevgili olmak değildi. Ortak ilgi alanımız olan bir sitede tanıştık. Birkaç sene sonra sevgili olduk. 2 yıl sonra da nişanlandık.

Reel hayatta iletişim, arkadaşlık, psikolojik sorunu olmayan biri zaten gerçek çevresinde yeterince arkadaşı varsa, internetten arkadaşlığa ihtiyaç duymaz. Hatta normal sosyal birinin bunlara vakti de olmaz.
Evlenme programlarına da aynı gözle bakıyorum ben. Muhakkak kendini farklı gösteriyordur.. İnternet sonuçta; internette yazıştığın kişi sana ünlü xxx'im dese bunun olma ve olmama ihtimali % 50'dir. Ya o'dur ya değildir. :)

Bende şunu anlamıyorum cafede ya da arkadaş ortamında tanışan insanlar farklı nette olanlar farklı mı? Ayrı bir dünyadan mı geliyor onlar? Buraa eşinden dayak yiyen, aldatılan insanların kaç tanesi nette tanışmış mesela? Arkadaşım bu şekilde tanışıp evlendi çok mutlu. Yine bir arkadaşımın halası bu şekilde tanışıp evlendi eşi bir dediğini iki etmiyor. 8 yıldır birlikteler. Bu tamamen şans işi. Sosyal ortamda tanışınca ne kadar iyi ya da kötü olma şansın varsa o kadar var. Ama senin ki yurtdışında birlikte zaman gerçimeniz önemli ve bu zor olacak tanıman açısından

İnternetten tanışılır. Bu teknolojik dönemde bunu engellemek mümkün değil.

Ama internet üzerinden bir ilişki yürütülemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…