- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi coktatlicook
-
Canim ben erkek arkadasimla internetten tanistim suanda 2 yildir beraberiz, sorun yok cok sukur. İnsan ilk baslarda bi suphe duyuyor tabiiki ama zamanla karsindakinin durustlugune bagli olarak ilerleyen bisey bu, eger o da samimiyse duygularinda guzel gider arkadasliginiz ama tabiiki tamamen herseyinle guvenmemelisin sonucta tanimiyorsun.Hanımlar bir fikir verin bana lütfen internetten tanışmaya nasıl bakıyorsunuz? Hele ki bu insan bir de yurtdışındaysa??
Görüşleriniz çok önemli benim için.. Olumlu olumsuz fark etmez ..
Mesela biz flört etmek için birilerini arayan insanlar değildik. Eşimle ikimizin meslekleri yakın sayılır. Ortak ilgi alanımız olan bir program üzerinden muhabbet ilerleyince aslında ne kadar birbirimize uygun olduğumuzu farkettik. Fakat niyet en başta evlenmek için birilerini aramaksa çok haklısınız. Evlenmek için işi internete kalmış biri gerçekten normal olamaz.
Biz de netten tanışıp evlendik. Şöyle oluyor, ben ve birçok kişi tanışma sitesi değil, kendi ortak alanlarında bir paylaşım üzerine muhabbet ederken genelde oluyor bu iş. Tak diye tanışmayı isteme şeklinde ise orada bir sıkıntı vardır. ''Selam, tanışalım mı'' muhabbeti üzerine artık sanmıyorum ki kimse kimseye güvensin, tanışmak istesin. Hayat bu. Kısmet nerede belli olmaz. Bunu normallikle bir alakası yok yani. Eşimin gayet normal bi ailesi var, kendisi de bi öğretmen. İkimiz de gayet ''normal'', meslekleri olan, hayat görüşlerimiz benzeyen evli bi çiftiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?