İnternetten tanışmak???

Amanın diyorum uzak mesafe ilişkisini tecrübe etmiş biri olarak ben pek tasvip etmiyorum açıkcası. Kaldı ki benim ki İstanbul-İzmir şehirlerarasıydı yani sizin ki çok daha zor . Cafeden ya da arkadaş ortamında tanışanlardan bir farkı yok tabi öyle de tanımıyoruz böyle de ama Cafeden tanıştığın bir insanla internetten tanıştığın insanın tanıma aşamalarıda farklı oluyor tabi :) yakınındaki insanla daha çok zaman geçirirken daha çabuk onu tanıma olasılığın varken internetten tanıştığın bir insanla bunun % 10 unu bile gerçekleştiremeyebilirsin . Sadece yazışarak, ayda yılda bir buluşarak inan ki çok zor bizzat tecrübeyle. Mesela benim ki kendini yazışırken çok farklı göstermiş bana buluştuğumuzda karşımda neredeyse bambaşka düşünce yapısında insan vardı . Yani zor bu işler olmayacak değil olabilir de ama bu ihtimal bana göre düşük .

Hanımlar bir fikir verin bana lütfen internetten tanışmaya nasıl bakıyorsunuz? Hele ki bu insan bir de yurtdışındaysa??
Görüşleriniz çok önemli benim için.. Olumlu olumsuz fark etmez ..
Gor tanı, fakatnuzak.mesafeden güven duymak nebilim zor bana gore

Internet cok genis bir kavram, simdi bir arkadaslik sitesinde tanimakla belki bir haber sitesinde yorumlasirken tanismak daha farkli gibi geliyor bana.

Bu ayrimi atlattiktan sonra bu daha cok iki tarafin emegine ve sadakatine kalir.

Istatistik acisindan etkiler belki, esim yabanci; internetten tanistik :)

Maşallah Allah mutlu etsin bir ömür :)

Valla internette tanışıp yüz yüze devam ettirip evlenen de var ama bana bi nokta saçma geliyor bak onu aydınlatılsın isterim:

Adam bu kadar normalse neden internet? Neden yani?

Mesela biz flört etmek için birilerini arayan insanlar değildik. Eşimle ikimizin meslekleri yakın sayılır. Ortak ilgi alanımız olan bir program üzerinden muhabbet ilerleyince aslında ne kadar birbirimize uygun olduğumuzu farkettik. Fakat niyet en başta evlenmek için birilerini aramaksa çok haklısınız. Evlenmek için işi internete kalmış biri gerçekten normal olamaz.

Görüşmeyi kesmek üzereydim zaten konu açmadan önce.. Kararımı verdim gibi... Benim zaten güven sorunum var. Gözümü açtığınız için teşekkür ederim hepinize
sevdiğinin gözlerine bakıp kokusunu içine çekebilmek varken niye ekranla yetineceksinki zaten.

Hanımlar bir fikir verin bana lütfen internetten tanışmaya nasıl bakıyorsunuz? Hele ki bu insan bir de yurtdışındaysa??
Hele ki yurt dışındaysa imkansıza yakın bakıyorum.
Boşuna zaman kaybedip kendini etkileme derim.

Cok tehlikeli bence

Bizler daha yolda yururken cafede otururken yanimiza yaklasip tanismak isteyen insanlara guvenemiyoruz .

Okadar art niyetli insanlar var ki niyetlerini toz pembe gösterseler de hiç başına gelmeyen belalara sebep olabiliyorlar.Bu mahalledeki herhangi biri de olur internette tanıştığın adam da olur.Yüz yüze münakaşa her zaman daha iyidir.İnternette tanışmak bir vesiledir ama aylarca internette konuşmak yerine anında buluşup onu tanımak daha sağlıklıdır.Başka türlü arayış içinde olan bir çok insan interneti kullanarak iyi niyeti suistimal ediyor.Çok dikkat et

Yurtdışında yaşayan biriyle nerede tanışılırsa tanıışılsın ilişki yaşamak bana çok normal gelmiyor
İstediğin zaman göremezsin içinde hep şüphe şüphe nereye kadar

Normal hayatta nasıl iyi ve kötü insanlar varsa internet alemi de öyle .
Ben sevgilimle 8 yıl önce internetten tanıştım .
O zaman henüz çocuk sayılırdık ben 17 yaşındaydım sevgilim 20 =)
Çok iyi biri ben mutluyum zaten onca yıldan sonra birbirimizi ezberledik her yönümüzü =)
Bizim aramızda 3 saat var sık sık buluşuyoruz ama sizin yurt dışı bu biraz daha zor gibi geldi bana .

Olabilir bende esimle o şekilde tanıştım ama yüz yüze gorusmek gerek halka acık yerlerde hanı size zarar gelmeyeceğini düşündüğünüz şekilde
Uzun ve zahmetli bir tanıma sureci sizi bekliyor cok sabırlı olmalısınız

Eşimle bizde internette tanıştık. Arkadaşça buluştuk topluma açık bir yerde. Yemek yedik sohbet ettik, derken zaman nasıl geçmiş anlamadık. Sonra görüşmemiz devam etti derken evlendik. Bu nasip kısmet işi. İkimizde evlenmek için internette değildik, hatta ilk sohbet ettiğimizde ona söylediğim şeyleri hatırlıyorum da resmen dalga geçerek yazmıştım. Yurt dışı işi olması düşündürücü elbette. Hayatta herşey olabilir. Çok iyi tanıdım dersiniz yalan söyler, internetten tanışırsınız çok iyi çıkar. Birde sayfalara baktım, genelde internette tanışılan adamların eksik ya da kötü olabileceği düşünülmüş, yani bu adam iyiyse neden internetten tanışıyor gibi. Öyle birşey elbette yok, etrafımda birçok insan vardı ama eşim gibisi yoktu, iyi ki tanışmışız.

Ben sert değilim bu konuda.
Kısmetse olur.
Reelde tanışılan her ilişkinin sonu mükemmel mi oluyor?
Nette tanışmaların sonları hep hüsran mı oluyor?

Hayır tabi ki.

Sadece nette tanışılınca bir yerine bin kuşkulanmak, bin araştırmak, çok uyanık
olmak gerekiyor. Acele etmeden, mantığı elden bırakmadan, çok uçmadan tanınabilir.

Ama yurt dışı biraz fazla zor geldi. Yılda bir mi göreceksiniz birbirinizi.
Tanışmak zor olur, kandırmak kolay olur

Internet artik hepimizin cok fazla hayatinda. Ve illa bir sekilde orada muhabbetler olusuyor. Eger hosuna gitmisse, niye görüsmeyisin ki. Ama önemli olan internetteki konusmalari, gercek hayata tasimak. Aylarca hic birbirini görmeden konusanlar var, bu hayal kirikligina sebep olabilir sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…