- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
- Konu Sahibi coktatlicook
-
Gor tanı, fakatnuzak.mesafeden güven duymak nebilim zor bana goreHanımlar bir fikir verin bana lütfen internetten tanışmaya nasıl bakıyorsunuz? Hele ki bu insan bir de yurtdışındaysa??
Görüşleriniz çok önemli benim için.. Olumlu olumsuz fark etmez ..
Internet cok genis bir kavram, simdi bir arkadaslik sitesinde tanimakla belki bir haber sitesinde yorumlasirken tanismak daha farkli gibi geliyor bana.
Bu ayrimi atlattiktan sonra bu daha cok iki tarafin emegine ve sadakatine kalir.
Istatistik acisindan etkiler belki, esim yabanci; internetten tanistik :)
Valla internette tanışıp yüz yüze devam ettirip evlenen de var ama bana bi nokta saçma geliyor bak onu aydınlatılsın isterim:
Adam bu kadar normalse neden internet? Neden yani?
İstisnalar vardır mutlaka ama pek düzgün adam çıkmıyor netten. Dikkatli olun.
sevdiğinin gözlerine bakıp kokusunu içine çekebilmek varken niye ekranla yetineceksinki zaten.Görüşmeyi kesmek üzereydim zaten konu açmadan önce.. Kararımı verdim gibi... Benim zaten güven sorunum var. Gözümü açtığınız için teşekkür ederim hepinize
Hele ki yurt dışındaysa imkansıza yakın bakıyorum.Hanımlar bir fikir verin bana lütfen internetten tanışmaya nasıl bakıyorsunuz? Hele ki bu insan bir de yurtdışındaysa??
Hanımlar bir fikir verin bana lütfen internetten tanışmaya nasıl bakıyorsunuz? Hele ki bu insan bir de yurtdışındaysa??
Yapmayınız yaptirmayiniz.Hanımlar bir fikir verin bana lütfen internetten tanışmaya nasıl bakıyorsunuz? Hele ki bu insan bir de yurtdışındaysa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?