internetten tanıştığı sevgilisi iki gün sonra terkeden daha çok destek alıyor :(

aşılama demek çok ciddi bir sorununuz yok demek.bence önce siz bunun farkına varın ve şükredin.yani KK hanımlarına böyle sistemkar davranan yakın çevresine ne yapmaz sorusu geliyor aklıma

bende sizi yönlendirecektim ama yönlendiren arkadaşlar olmuş sağolsunlar..birde derdiniz aşılamaysa çokta fazla sorununuz yoktur diyen arkadaşın yorumunu beğendiğimi bilhassa yazmak istedim(bir üstte:)). iğne ilaç tedavisi, ameliyat iki aşılama 1 tüp bebekten sonra kendi bebeğine kendiliğinden sahip olan birisi olarak yazıyorum bunu:))aşılama topiğinde geriye dönük olarak m esajları okmak bile işinize yarayabilir..ama küstüm oynamıyorum diyorsanız siz bilirsiniz elbette..baştan pes etmeyin. bu işler zor..

evet bunu tüp bebekle 1 kızı olan biri olarak yazdım zaten

bir sürü infertilite topici var buradaki arkadaşlarımdan biliyorum akışta görüyordum sohbet muhabbet gırla

Bu konularda herkes bilgi sahibi degilki canım fazla alinganlik yapiy o rsun inş hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin iyi dilekten baska soyleyebilecegim birsey olsaydi keske

valla benimde 2 sene cocugum olmadi ben hep hamilelik ve infertilite topiklerindeydim cokta destekli arkadaslar bir cok bilgi sahibi kisi var. eski konulari okumaniz lazim bir derdim varda daha cok aile sevgili vs konular oluyor bence gebelik topiklerine ugrayin

Bazilarinin aksine hakkinda bilgi sahibi olmadigim konu hakkinda yorum yapmam. Sizin konu hakkinda da bilgim yok ama pire icin yorgan yakmaniza gerek yok. Topik zengini bir forum burasi. Ilgili topiklerden istediginiz bilgiye ve arkadaslara ulasabilirsiniz.

Dipsiz Not: Internetten tanisilan sevgiliye gelince, bu tarz konulari acanlari internetten sevgili bulmamalari ve dikkatli olmalari icin uyariyoruz zaten. Bunun nesi kotu.

ayyyy kimsenin nazını çekemem benim derdim bana yeter şuraya bak çocuk gibi ona yazdınız bana niye yazmadınızz öğğğğ

ayyyy kimsenin nazını çekemem benim derdim bana yeter şuraya bak çocuk gibi ona yazdınız bana niye yazmadınızz öğğğğ

Hayır anlamıyorum sizi nedir bu kötü kalplilik sizde. yok çekemem yok dağa küsmüş dağın haberi olmamış saçma sapan dalga geçen kelimeler bi sürü savsata... Kötü yorum yapan arkadaşlar bi titresin kendisine gelsin hormon bi tedavi sürecindeyim iğneler kontroller... hormonlarım zaten tavan olmuş durumda alınganlıklarım çok kabul ediyorum , destek beklediğim bi sayfadan hüsrana uğradığımı belirttim sadecece.Sağolsun iyi niyetli arkadaşlarımız yanlış sayfada olduğumu belirtip ilgili yere yönlendirdi zaten. Kimse beni çekmek yada beni anlamak zorunda değil zaten bu iğneleyici lafları yazabilen insanların desteğine ihtiyacım yok. Allahım sıkıntıda olan herkese yardım etsin ve iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın İNŞALLAH

şu anda sitede yenilenme olduğu için konu taşıma olayıda bir süre askıya alındı. ben taşıyordum buranın editörü olarak. ama şu an editörlerde bir süreliğine görevlerini yapamıyor.

kusura bakmayın da dalga geçenler dalga geçmekte haklılar.ister konunuz hakkında bilgileri olmadığı için, ister canları istemediği için...sebep ne olursa olsun yazmayabilirler yani.hem başkalarının derdi de onlara göre büyük bir dert olabilir.belki siz çok alıngan bir insansınız ya da belki çok hassas bir dönemden geçiyorsunuz ve bu yüzden alınganlık yapmış olabilirsiniz ama yine de bunun için konu açmanız çok çocukça olmuş bence.sorununuzla ilgili benim de bir bilgim yok o yüzden sadece inşallah yakın zamanda her şey yoluna girsin diyebilirim, inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız; zaten yeterince derdiniz varmış bir de bunu kafanıza takmayın ayriyetten.

kusura bakmayın da dalga geçenler dalga geçmekte haklılar.ister konunuz hakkında bilgileri olmadığı için, ister canları istemediği için...sebep ne olursa olsun yazmayabilirler yani.hem başkalarının derdi de onlara göre büyük bir dert olabilir.belki siz çok alıngan bir insansınız ya da belki çok hassas bir dönemden geçiyorsunuz ve bu yüzden alınganlık yapmış olabilirsiniz ama yine de bunun için konu açmanız çok çocukça olmuş bence.sorununuzla ilgili benim de bir bilgim yok o yüzden sadece inşallah yakın zamanda her şey yoluna girsin diyebilirim, inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız; zaten yeterince derdiniz varmış bir de bunu kafanıza takmayın ayriyetten.

şu anda sitede yenilenme olduğu için konu taşıma olayıda bir süre askıya alındı. ben taşıyordum buranın editörü olarak. ama şu an editörlerde bir süreliğine görevlerini yapamıyor.

üyelik iptal işlemi nasıl yapılıyor yada yapılabiliyormu acaba sabahtan beri uğraşıyorum ama sitede yeni olduğum için bulamadım.Bi yandanda bi sürü bildirim geliyor okuyorum ister istemez daha çok etkileniyorum doktorum bu süreçte canımı sıkmam gerektiğini söylemişti sağolsun burdaki arkadaşlar çocukluk ettiğimi düşünerek dalga geçmeyi dahi haklı görüyolar konun hassasiyetini bile bilmeden.Halbu ki durumu açıklayıp yanlış anlaşıldığımı ifade etmiştim yazdığıma da pişman oldum zaten.hatta yapabiliyosanız beni direk sayfanızdan çıkarabilirmisiniz lütfen.Şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin....

üyelik iptali için kazene özel mesaj atın. ancak çok yoğun bu aralar. hemen dönemeyebilir
bu arada geçmiş olsun. umarım herşey istediğiniz gibi gider.

üyelik iptali için kazene özel mesaj atın. ancak çok yoğun bu aralar. hemen dönemeyebilir
bu arada geçmiş olsun. umarım herşey istediğiniz gibi gider.

Sanırım üyeliği iptal olmuş. Profiline girince hata veriyor. Üzüldüm aslında çünkü bu site infertilite konusunda baya kapsamlı bir site. Çok fevri ve asabi olduk bence. Burda zamanında hapisteki sevgilisine mektup ulaştırmaya çalışan bir arkadaş vardı ona bile daha kibar yazıyorduk, tatlı-sert kızıyorduk ama dövmekten beter de etmiyorduk. Çok sertiz bence.

canim bu tarz konular icin yerler var orada seninle ayni sorunu yasayan cozen tedavi olan bircok insandan daha faydali bilgi alabilirsin.. biz bu konuda birsey bilmiyorsak ne diyebiliriz ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…