bende sizi yönlendirecektim ama yönlendiren arkadaşlar olmuş sağolsunlar..birde derdiniz aşılamaysa çokta fazla sorununuz yoktur diyen arkadaşın yorumunu beğendiğimi bilhassa yazmak istedim(bir üstte). iğne ilaç tedavisi, ameliyat iki aşılama 1 tüp bebekten sonra kendi bebeğine kendiliğinden sahip olan birisi olarak yazıyorum bunu )aşılama topiğinde geriye dönük olarak m esajları okmak bile işinize yarayabilir..ama küstüm oynamıyorum diyorsanız siz bilirsiniz elbette..baştan pes etmeyin. bu işler zor..
Hayır anlamıyorum sizi nedir bu kötü kalplilik sizde. yok çekemem yok dağa küsmüş dağın haberi olmamış saçma sapan dalga geçen kelimeler bi sürü savsata... Kötü yorum yapan arkadaşlar bi titresin kendisine gelsin hormon bi tedavi sürecindeyim iğneler kontroller... hormonlarım zaten tavan olmuş durumda alınganlıklarım çok kabul ediyorum , destek beklediğim bi sayfadan hüsrana uğradığımı belirttim sadecece.Sağolsun iyi niyetli arkadaşlarımız yanlış sayfada olduğumu belirtip ilgili yere yönlendirdi zaten. Kimse beni çekmek yada beni anlamak zorunda değil zaten bu iğneleyici lafları yazabilen insanların desteğine ihtiyacım yok. Allahım sıkıntıda olan herkese yardım etsin ve iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın İNŞALLAHayyyy kimsenin nazını çekemem benim derdim bana yeterşuraya bak çocuk gibi ona yazdınız bana niye yazmadınızz öğğğğ
şu anda sitede yenilenme olduğu için konu taşıma olayıda bir süre askıya alındı. ben taşıyordum buranın editörü olarak. ama şu an editörlerde bir süreliğine görevlerini yapamıyor.aslında sayfa yöneticileri konuyu taşıyorlardı ilgili bölüme açılmadıysa belki bu dikkatlerinden kaçmıştır ya da artık kalkmıştır. lütfen bu kadar acımasız yorumlar yapmayın. böle dönemlerde insanlar alıngan olabiliyor...
şu anda sitede yenilenme olduğu için konu taşıma olayıda bir süre askıya alındı. ben taşıyordum buranın editörü olarak. ama şu an editörlerde bir süreliğine görevlerini yapamıyor.
üyelik iptali için kazene özel mesaj atın. ancak çok yoğun bu aralar. hemen dönemeyebilirüyelik iptal işlemi nasıl yapılıyor yada yapılabiliyormu acaba sabahtan beri uğraşıyorum ama sitede yeni olduğum için bulamadım.Bi yandanda bi sürü bildirim geliyor okuyorum ister istemez daha çok etkileniyorum doktorum bu süreçte canımı sıkmam gerektiğini söylemişti sağolsun burdaki arkadaşlar çocukluk ettiğimi düşünerek dalga geçmeyi dahi haklı görüyolar konun hassasiyetini bile bilmeden.Halbu ki durumu açıklayıp yanlış anlaşıldığımı ifade etmiştim yazdığıma da pişman oldum zaten.hatta yapabiliyosanız beni direk sayfanızdan çıkarabilirmisiniz lütfen.Şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin....
üyelik iptali için kazene özel mesaj atın. ancak çok yoğun bu aralar. hemen dönemeyebilir
bu arada geçmiş olsun. umarım herşey istediğiniz gibi gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?