sen hangi konuya istersen ona yorum yapalım o zaman aman ALLAHIM ya burada da rahat yok herkes senin konuna yorum yapmaya mecburmuHayır anlamıyorum sizi nedir bu kötü kalplilik sizde. yok çekemem yok dağa küsmüş dağın haberi olmamış saçma sapan dalga geçen kelimeler bi sürü savsata... Kötü yorum yapan arkadaşlar bi titresin kendisine gelsin hormon bi tedavi sürecindeyim iğneler kontroller... hormonlarım zaten tavan olmuş durumda alınganlıklarım çok kabul ediyorum , destek beklediğim bi sayfadan hüsrana uğradığımı belirttim sadecece.Sağolsun iyi niyetli arkadaşlarımız yanlış sayfada olduğumu belirtip ilgili yere yönlendirdi zaten. Kimse beni çekmek yada beni anlamak zorunda değil zaten bu iğneleyici lafları yazabilen insanların desteğine ihtiyacım yok. Allahım sıkıntıda olan herkese yardım etsin ve iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın İNŞALLAH
Aynen kadın Özürde dilemis. İlla dalga geçilecek ,ego tatmini yapılacakUyeligi iptal olsa da yeni sistem izin veriyorsa misafir olarak okumaya devam eder diye dusunuyorum...
İsin icine evlat, saglik vs girince ne dedigini bilemeyebilir insan...
Burada kendisine destek olmak isteyenlere bile ergence cikisanlar gorduk, onlari anlamaya calistik....
Bu konuda anlasilmayacak ne var cozemedim...
Yanlis ifade ettigini, konuyu yanlis yere actigini kabul etmis, inatla kafa tutsa anlasilabilir...
Sivri dille yorumculari azarlayanlar magdur konu sahiplerinden daha iyi muamele goruyor bazen...
Disarida da sesi cok cikan haklidir gibi bir algi olusuyor, onun gibi...
Konu sahibinin sacmaladigini dusunenler hic yorum yapmasalarmis iyi olurmus...
Adet doneminde bile hormonlarimizin hali malum ne alinganliklar yapiyoruz...
Uzuldum...
Keske teselli etme sansim olsaydi...
Haklısın bende anlatmaya çalıştığı tam olarak buymuş,sayfadaki yorumlarada anlam veremedim hiç mi insan halinden anlamıyor olumsuz yazı yazanlar belliki biraz destek moral almak istemiş dönmeyince hiç destek hormonların etkisiyle kırıldığını ifade etmiş,zaten olgunlukla yanlış sayfada olduğunu anlayınca özür dilemiş,kimsenin yakasına yapışıp bana yazın da dememiş ayrıyeten kimsenin triplere girip mecburmuyum demesinede gerek yokmuş. Ben de yeni üye oldum sayfaya sora sora öğreniyorum yanlış bişey yapsam bu insanlar bana da mı yüklenicek anlamadım.Yazık olmuş çıkmış üyelikten keşke herkes o olumlu destekçiler kadar anlayışlı olabilseymiş yazık insanlık nereye gidiyorBu bir reyting mevzusu sanırım. Simdi biri 'Karsi komsum kayniyla sevisiyor, ne yapmaliyim?' Diye konu acsa ortalik toz duman olur, sayfalar yorumlara doyar. Lakin 'cocuk tedavisi görüyorum, cok uzgunum' diye konu acarsaniz, en fazla 10-15 kisi "gecmis olsun, Allah yardimcin olsun" der.
Konu sahibinin sanirim anlatmak istedigi bu. Yani ayni derde sahip olmasaniz bile, en azindan kisa teselli edici sözler söylenmesi.
Bu kadar sert olmaya ne gerek var anlayamadim.
Haklısın bende anlatmaya çalıştığı tam olarak buymuş,sayfadaki yorumlarada anlam veremedim hiç mi insan halinden anlamıyor olumsuz yazı yazanlar belliki biraz destek moral almak istemiş dönmeyince hiç destek hormonların etkisiyle kırıldığını ifade etmiş,zaten olgunlukla yanlış sayfada olduğunu anlayınca özür dilemiş,kimsenin yakasına yapışıp bana yazın da dememiş ayrıyeten kimsenin triplere girip mecburmuyum demesinede gerek yokmuş. Ben de yeni üye oldum sayfaya sora sora öğreniyorum yanlış bişey yapsam bu insanlar bana da mı yüklenicek anlamadım.Yazık olmuş çıkmış üyelikten keşke herkes o olumlu destekçiler kadar anlayışlı olabilseymiş yazık insanlık nereye gidiyorÜzüldüm
bunları dediğinize göre diğer mesajlarını okumadığınız anlaşılıyor.Arkadaş sonrasında kimseyi küçümsemediğini sadece sayfa genel topiklerinde hastalıkla ilgili moral desteklerinin diğerlerine göre zayıf kaldığından bahsediyor..ve zaten yanlış anlaşılma için özür diliyor.Herkesin bir sürü derdi var kimse yazmak zorunda değil tabi ki ama azarlayacak vakti ve psikolojiyi bulabiliyor kendilerinde ilginçŞahsen benim sinir olmamın sebebi şahsın yardım edilmiyor diye sitem etmesi değil diğer dertleri küçümsemesi ve "daha önemli bir derde yarım edilmiyor" denmesi.
Kendisi hassas olabilir de herkesin keyfi yerinde herkes güllük gülistanlık mı acaba. Kendisi böyle diyince sorun yok ama biz sert çıkınca yemediğimiz laf kalmıyor. Bir insanın derdinin olması diğerlerini küçümsemesi anlamına gelmiyor. Yanlışı söylemek yerine tutup " ay sen hassas dönemdesin olur böyle şeyler" demek bana ters.
Şahsen benim sinir olmamın sebebi şahsın yardım edilmiyor diye sitem etmesi değil diğer dertleri küçümsemesi ve "daha önemli bir derde yarım edilmiyor" denmesi.
Kendisi hassas olabilir de herkesin keyfi yerinde herkes güllük gülistanlık mı acaba. Kendisi böyle diyince sorun yok ama biz sert çıkınca yemediğimiz laf kalmıyor. Bir insanın derdinin olması diğerlerini küçümsemesi anlamına gelmiyor. Yanlışı söylemek yerine tutup " ay sen hassas dönemdesin olur böyle şeyler" demek bana ters.
Her konunun bütün mesajlarını okuyamam haliyle. İlk mesajında benim derdim büyük ama kimse sallamamış yazmış mı yazmış...hatta başka bir arkadaşa gönderme yapmış bu da dert değil ama daha çok önemsenmiş diye.bunları dediğinize göre diğer mesajlarını okumadığınız anlaşılıyor.Arkadaş sonrasında kimseyi küçümsemediğini sadece sayfa genel topiklerinde hastalıkla ilgili moral desteklerinin diğerlerine göre zayıf kaldığından bahsediyor..ve zaten yanlış anlaşılma için özür diliyor.Herkesin bir sürü derdi var kimse yazmak zorunda değil tabi ki ama azarlayacak vakti ve psikolojiyi bulabiliyor kendilerinde ilginç
Koalina bir yandan haklısın diyorum ama bir yandan da bu küçümseme olayını hepimiz o kadar çok yapıyoruz ki. Biri diyor kayınvalidem çocuğuma kullanılmış kıyafetleri hediye diye getirdi. Ona hemen ay seninki de dert mi? Burda kayınvalidesi çöp almayanlar var. Sonra biri ev almış misal ama bir sıkıntı çıkmış hemen yapıştırıyoruz o evi alamayanlar da var. Bdv de artık dayak ve aldatmayı o kadar çok okuduk ki sadece mutsuzum, bu evlilik beni tatmin etmiyor diye ayrılmak isteyeni yerden yere vuruyoruz. Yani aslında herkesin derdi kendine büyük ama hepimiz belli bir skalanın altındaki dertleri küçümsüyoruz ki o skalada kişiden kişiye değişiyor. Ki bence internetten tanştığı sevgilisinin terketmesi dünyanın da sonu değil.
Her konunun bütün mesajlarını okuyamam haliyle. İlk mesajında benim derdim büyük ama kimse sallamamış yazmış mı yazmış...hatta başka bir arkadaşa gönderme yapmış bu da dert değil ama daha çok önemsenmiş diye.
Kaldı ki insanlar da zamanları yok diye değil bilmediklerinden yazmıyordur. İnfertilite tecrübesi olan veya bilenler yazar zaten. Bir infertilite için yorum yapmak mı daha kolaydır yoksa sevgilisi terkeden biri için mi?
Kaldı ki hasta destek başlıkları gayet destek dolu bana göre, defalarca elden bir şey gelmediği hiç bir öneri olmadığı halde geçmiş olsun acil şifalar olsun diyip sayfalarca uzayan başlıkları gördük. Bir şekilde zamanına denk gelmemiş ve yazılmamış o kadar.
Demek istediğim niye kimse bana yardım etmiyor yazar eyvallah ama bu dertlerle daha çok ilgileniliyor benimki daha önemli demek de hoş diil.
İşte bu durum kişiden kişiye göre değiştiği için kimsenin derdine o da dert mi demek bize düşmüyor. Diyebileceğimiz ancak hani senin derdin çözümsüz değil bak böyleleri de var diye moral vermekten ibaret olmalı. Evi alamayanlara bakıp haline şükret demek gibi, ne kadar yanlış olsa da.
Her neyse konuyu uzatmayayım, neden bu kadar gerildim onu da bilmiyorum belki de üzerime alındım. Sonuçta buralarda konu açmanın bir kriteri yok, büyük-küçük onlarca dert var ve herkesinki kendine büyüktür eminim.
Yeni üye oldum ama uzun süredir bu sayfayı takip ediyordum.İnfertilite sıkıntıları olan kadınların sıkça olduğu bu sayfada bir nebze olsun destek alırım diye bende üye oldum çünkü hiçbişey bilmiyodum kadın kadının halinden anlar dedim.Aşılamam olucak bu ay merak ettiğim bi sürü şey vardı bi çok kere yardım için yazdım ama malesef bir iki kişi dışında kimseden bi destek görmedim. Elimden geldiğince ben sıkıntıları olanlara yazıp destek olmaya çalıştım fakat farkettim ki nerde kim kiminle kavga etmiş kim iki günlük sevgilisinden ayrılmışsa ona daha çok destek veriliyor. Kimse kimseye destek vermek zorunda değil elbette fakat gerçek sıkıntıları olan kişilere karşı duyarlılığın az olduğunu farkettim. Bana destek olan o bikaç kişiden haklarını helal etmelerini diliyorum... Benim için Kadınlar Kulubü üyeliği bitmiştir..İyi günler..
üyelik iptal işlemi nasıl yapılıyor yada yapılabiliyormu acaba sabahtan beri uğraşıyorum ama sitede yeni olduğum için bulamadım.Bi yandanda bi sürü bildirim geliyor okuyorum ister istemez daha çok etkileniyorum doktorum bu süreçte canımı sıkmam gerektiğini söylemişti sağolsun burdaki arkadaşlar çocukluk ettiğimi düşünerek dalga geçmeyi dahi haklı görüyolar konun hassasiyetini bile bilmeden.Halbu ki durumu açıklayıp yanlış anlaşıldığımı ifade etmiştim yazdığıma da pişman oldum zaten.hatta yapabiliyosanız beni direk sayfanızdan çıkarabilirmisiniz lütfen.Şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?