- 30 Aralık 2019
- 151
- 250
- 103
- 24
- Konu Sahibi umutluveumutsuz
-
Okb varsa olabilirHislerim beni yanıltmıyorsa bu adam evli yoksa bir erkek neden ismini yalan söylesin
Sanmıyorum ya obsesif olduğunuOkb varsa olabilir
Benden 1 Yaş büyük,üniversite okuyor ben isim yalanını öğrendikten sonra diğer dediklerine de inanmadım bana öğrenci kartını falan attı .Açıklaması ise ilk başlarda arkadas olarak konustugumuz için gerçek ismini söylemeye gerek duymamış daha sonra hoşlanmaya başlamış. Neden 2 hafta bekledigini sordum beni bırakırsın diye korktum dedi.Bizim yaşlarımızda sosyal medya kullanımı yaygın evet birçok insanla tanışıyoruz ama pek güvenilir biri değil bence konuştuğunuz kişi. Daha ismini bile doğru söylemiyorsa diğer söylediklerine nasıl güveneceksiniz? Saklayacak neyi var ki?
Onun yaşı kaç, anonim mi kullanıyordu yoksa o isimle mi hesabı vardı? Açıklaması neydi yalanına dair
Hiç geçerli bir sebep değil. Ne demek arkadaş olarak konuştuğumuz için ismimi söylemedim? Arkadaş olunca farklı isimle mi oluyormuş?
Benden 1 Yaş büyük,üniversite okuyor ben isim yalanını öğrendikten sonra diğer dediklerine de inanmadım bana öğrenci kartını falan attı .Açıklaması ise ilk başlarda arkadas olarak konustugumuz için gerçek ismini söylemeye gerek duymamış daha sonra hoşlanmaya başlamış. Neden 2 hafta bekledigini sordum beni bırakırsın diye korktum dedi.
Benden 1 Yaş büyük,üniversite okuyor ben isim yalanını öğrendikten sonra diğer dediklerine de inanmadım bana öğrenci kartını falan attı .Açıklaması ise ilk başlarda arkadas olarak konustugumuz için gerçek ismini söylemeye gerek duymamış daha sonra hoşlanmaya başlamış. Neden 2 hafta bekledigini sordum beni bırakırsın diye korktum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?