İnternetten uzak kalmak istiyorum

_armine_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.106
1
0
İstanbul
arkadaşlar ben internetten uzak kalmak istiyorum herşeyden msn facebook kadınlar kulubü yani yıllar öncesinde bunların hiçbirisi yoktu aynı öyle devam etmek istiyorum hayatıma
çünkü internet bana zarar veriyo piskolojik açıdan

en basiti face imi donduruyorum kız arkadaşlarım arıyo aaaa armine niye kapadın faceini bak geri açmazsan ölümü gör :44:
haydi ben geri açıyorum bak herkes varda sen niye kapatıyosun diyolar

internete girdiğim zaman ister istemez merak ettiğim kişilere bakıyorum yada burda kk de herşeyimi paylaşıyorum ben bunları yapmak istemiyorum herkesen uzak durmak istiyorum

erkek arkadaşımla bile bu siteye girme dediği halde ve ben hala girdiğim için ayrıldık yani yine internet neden oldu
bi internet vakası daha ayrılınca face de kızları eklediğini gördüm ve bu benim piskolojimi yeterince bozdu halbuki bakmasam görmezdim

ben asla yanlış kullanmıyorum tanımadığım insanları asla facede msnde eklemem
bitek kk den kız arkadaşlarımı eklerim okadar

ama gel gelelimki internetsiz daha mutluydum ben
ya birileri beni face de kk de takip etsin istemiyorum bende kimseden haber almak istemiyorum
ama yapamıyorum pc ye oturur oturmaz face vs.full açık

ben internetten uzak kalmayı beceremiyorum sizce yanlışmı düşünüyorum :44:

bundan kurtulmanın tek yolu interneti iptal etmek.. başka yolu yok.. evde olduğu sürece internete girersin

bundan kurtulmanın tek yolu interneti iptal etmek.. başka yolu yok.. evde olduğu sürece internete girersin

aynen katılıyorum ben buraya 2007 de üye oldum ınternet varken sureklı burdaydım facedeydım felan fılan ama bı ara 6 ay ınternet yoktu ıptal ettırmıstık o zaman sankı ınternet dıye bı sey yoktu benım ıcın daha guzeldı hayat cunku ınternet olunca sureklı parfum arastırıyorum elbıse aratırıyorum kozmetık felan maddı olarak da bos yere harcama yapıyorum tekrar bende ıptal ettırcem ınternetı

Ben bu siteyi bulunca facemi dondurdum artık girmiyorum msn ye zaten girmem ama burdan vazgeçmem tabi...face bana da gereksiz gelio artık

nur bende inan kendime özel vakit ayıramıyorum işten eve gidiyorum internet başına ne odamı topluyorum ne ütü yapıyorum
ben evli olsam evimi bok götürür bu gidişle

nur bende inan kendime özel vakit ayıramıyorum işten eve gidiyorum internet başına ne odamı topluyorum ne ütü yapıyorum

aynen dogru soyluyosun ben arkadaslarım bulusmak ısteyınce bıle canım ıstemıyo ne kötu bı durum aslında bızı tembellestırıyo

bilgisayarı acıyorum hemen kk ya gırıyorum.. 1 saat sona aklıma face gelıo.. cunku orda oyun oynuorm =)) yanı kk ya gırdıgım gunden berı herseyı unuttum.. bu arada evlıyım ama kesınlıkle temızlıgımı ınternet yuzunden ıhmal etmem ılk fırsatta temızlık onemlı benım ıcın... yanı sole solım bılgısayarı acmam ısten gelınce basından kalkamam.. once temızlık sona bılgısayar acarım... bolelıkle evınızı bok goturmez :))

sevgıler..

aslında anneme güveniyorum o yapıyo diye ama okadarda rahata alışmamam lazım çünkü ilerde evlenince zorluk çekerim bu sefer
eve gidiyorum kardeşime böyle kalk
hemen kk face açılır kim ne yapmış kim ne resim yüklemiş ayyy banane yaaa
bi bakıyorum saat 12 olmuş
akşamdan kıyafetimi bile hazırlamıyorum

Son düzenleme:
Bu konuda psikolojik destek alman lazım senin durumun artık bağımlılık değil saplantı haline gelmiş ve bu konuda destek veren kişileri tanıyorum.

İnternetle ilgili kötü bir anınız yoksa zararrından çok faydası dokunur. herşey elimizin altında. Bir tıkla bütün dünyayı dolaşıyoruz vs.

Hiçbir olumsuzluk olmamasına rağmen yine de girmek istemiyorsanız yavaş yavaş azaltın. Facebook a sadece meraktan akşamları girin, paylaşım yapmayın, bir süre sonra sıkılıp bırakırsınız zaten. KK için yorum yapamam o sizin bileceğiniz iş. MSn vs işini de facebook gibi çözebilirsiniz. Azar azar sigara bırakır gibi bırakabilirsiniz.

İnternet benim dünyam ama mesai saatleri içinde sadece :). Bi masanın başında 11 saat oturuyorum. İş yok. Ama sadece gündüz böyleyim akşam eve gidince bi saat bi almıyorum elime pc yi.

Siteleri engelleyebilirsiniz yada işyerinde internet kablosunu çıkartabilirsiniz. bende aynı durum var. zaman zaman çekiyorum kabloyu. internete girmek istediğimde bakıyorum bağlantı yok. hemen girmemeliyim diye kasıyorum kendimi. çok başarılı değilim ama en azından arada kafa dinliyorum.

Ben sadece KK girdigim icin su pc' yi acıyorum.
Msn var ama formalite icabı..
Öyle internet bagımlılıgım yok allahtan..

saplantı haline getirmedikçe bi sorun göremiyorum. zaten okuldan gel yemek ye ders yap ancak giriliyor. bazen hiç girmediğim de oluyor. bu ara sınav ertesi pek ders yok diye çok girdim doğru ama dozunu ayarlamak lazım. face zaten kullanmıyorum. msn bazen. burayada akşamları bakarsam bakıyorum. genelde film izlerim iş başvuruları yaparım. şiirler okurum. vb. güzel sitelere de üyeyim. illa nete giren face msn aççak die bi kaide yok.

Bu suna benzıyor.Herkezin ceptelefonu var benım nıye yok dıyen cocuğun sikayetıne.

sen olmasanda nette artık bir çok şeyı buraya sıgrmış insanlar ,sadece face msn chat üzerıne dayalı

değil net biliyorsun. sen istemesende talep hep bu yönde ,sen girmesende cevren hep burda yani

cep telefonsuz nasıl yaşıyormuşuz dıyorum bazen ,şimdi netsız nasıl yaşıyormusuz diyorlar .

evde olmazsa başka yerde wırles var hamburgercıde bıle . zor yani millete sankı bunu zorla teşvik var

asosyal ve üşengeç olduk.

İlahi yani alemsiniz,son lafa güldüm Ben de çok bağımlıyım nete gerçekten,keşke daha az kullansam. KK.da bu bölüme uğrayıp hele de şu içimin sıkılduığı günlerde tesellibulmak veya insanların tecrübelerini okumak beni rahatlatıyor ama çok fazla takılıyorum sanırım,en iyisi iptal ettirmek elbette fakat bazen çok da lazım oluyor. Zaten işyerinde 9 saat pc. başındayız. Benim için imkansız

Son düzenleme:

açık sözlüyümdür
aslında yapıck başka bişeyim olmadığından belki evli olsam ütüydü çamaşırdı yemekti girmem nasıl olsa evde annem hepsini hallediyo :44: banada eve gelince nete oturmak kalıyo başka napıyım
işyerinde bende 10 saat pc başındayım gelde girme :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…