- 13 Nisan 2007
- 33.787
- 103.067
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Semihayaqmur
-
Neyse.Ya hamilelere bise yapmiyolar evet dogru dogumdan sonra diyorlar doktorlar yani bebek istiyoduk simdi esime cildim icin korunam desem oo neler sayar
Konuyu ihlal etmiş gibi olmasın da hiç maliyetli değil ayfa bir gitsen en fazla 20 tl.
Amin cok tesekurlerNeyse.
Bir şey demiyeyim.
Geçmiş olsun.
Bebeğinizi sağlıkla,mutlukla kucağınıza alın.
Eşinize de Allahım size karşı sevgi ve merhamet versin inşallah.
Şaka yapıyor olmalısın, bişeyin yokki senYa hamilelere bise yapmiyolar evet dogru dogumdan sonra diyorlar doktorlar yani bebek istiyoduk simdi esime cildim icin korunam desem oo neler sayar
Resim cektim ilk cektigim yeni neresi fake ya of madem hosuna gitmedi yorum yapma olmaxmikonu sadece bana mı fake gibi geldi@Mune
İntihar edecek neyiniz var gerçekten?Ya hamilelere bise yapmiyolar evet dogru dogumdan sonra diyorlar doktorlar yani bebek istiyoduk simdi esime cildim icin korunam desem oo neler sayar
Ben 2 sene önce gittim de 15 tl ye bıyığıma atış yaptırdım tüyler için ama. Leke tedavisi değil bu dediğim. Bildiğin bıyık gibiydi beni gören yaklaşıp bakıyordu bıyığın mi çıkmış diye. Şuan yok mesela.20 tl.ye bir sey kaldi mi ya
Niyeki leke var simdi kamerada cok net cikmamis yani kotu duruyo mesela koyulasiyo cildim kotu duruyo valla bak o yuzden kotu hisssesiyorumMüge Anlı'nın da dediği gibi, bizi çıldırtmak mı istiyorsun, senin bişeyin yok.
1-2 aydır bunu düşünüyorsanız umuyorum ki hormonlarınız etkisindendir. Zira yüzünüzde utanıp sıkılacak hiç bir şey yok.Ya hamilelere bise yapmiyolar evet dogru dogumdan sonra diyorlar doktorlar yani bebek istiyoduk simdi esime cildim icin korunam desem oo neler sayar
Yok bekarliktada cildim de lekelerim vardi hani makyaj da yapip iyice kotu olsun istemiyorum makyaj da yapmam dogumdan sonra ankarada bi doktora gidicem baya derin bi islem exoderm dermabzyon diye bi yöntem insallah isim rast gider de bnde artik makyajsiz ozguvenli gezerim1-2 aydır bunu düşünüyorsanız umuyorum ki hormonlarınız etkisindendir. Zira yüzünüzde utanıp sıkılacak hiç bir şey yok.
İnsanlarla goresemeyecek dahası intihar edecek hicbirseyiniz yok. Bu kadar takıntı yapmanız psikolijik. Eşiniz mi kötü hissetiriyor size kendinizi? Bu psikolojiyle ne sağlıklı bir evlilik yürütülür nede evlat büyütülür.Niyeki leke var simdi kamerada cok net cikmamis yani kotu duruyo mesela koyulasiyo cildim kotu duruyo valla bak o yuzden kotu hisssesiyorum
Ee alnında hiçbir şey yok, çenendeki de intiharın i sini düşündürecek durumda değil. Abartıyorsun galiba.
Yo esim bise demiyo ama herkes yaninda kusursuz purussuz bi es ister bu bi gercekİnsanlarla goresemeyecek dahası intihar edecek hicbirseyiniz yok. Bu kadar takıntı yapmanız psikolijik. Eşiniz mi kötü hissetiriyor size kendinizi? Bu psikolojiyle ne sağlıklı bir evlilik yürütülür nede evlat büyütülür.
Eşiniz kusursuz ve pürüzsüz mü?Yo esim bise demiyo ama herkes yaninda kusursuz purussuz bi es ister bu bi gercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?