- 16 Haziran 2019
- 731
- 1.465
- 28
- Konu Sahibi Semihayaqmur
-
Bb kremim var onu hani bazen suruyom dışarı cikinca o cok zarar veriyomu cildeLeke giderici kremler var, niye bu kadar ümitsiz vaka gibi davranıyorsunuz?
Tek yapmanız gereken dermataloga gitmeniz, bu kadar basit.
Olduğu kadar geçer lekeler, geçmeyeni de bb kremle kapatırsınız.
Evdeyken de krem niyetine sürersiniz, bu kadar basit.
Resim cektim ilk cektigim yeni neresi fake ya of madem hosuna gitmedi yorum yapma olmaxmi
Ee tamam işte daha fazla stres yapıp da bebeğini etkileme yazık ona.
Yok hamileyom ya ilac vermiyolar dogumdan sonra bi yontem var cilt zimparalama sarkici izelin yaptirdigi islem ankarada nebil hoca yapiyo ondan yptrcm
Ama ben sirf cildim puruzlu diye disari cikmiyorim sirf makyaj yapmak istemedigim icin cunku daha fazla batsin istemedigim icin misafir kabul etmiyorum kaynanam gelicek yakinda o da laf cakarsa yok solgunsun yok lekeli filan iyice modum dusecek yani bunlarda sorun deilmi tam cok sukur hayattayim ailem var ama makyajsiz normal bi yuzum yokLekeye sebep intihar mi ediceksiniz ????
Insanlarin cocuklari vefat ediyor, anne babalari vefat ediyor, kansere yakalaniyorlar, baslarina turlu turlu seyler geliyor ama ayakta kaliyorlar. Siz cilt lekesine sebep intihar mi ediceksiniz hem de hamile halinizle??? Evlenmeyi gectim cocuk sahibi olma ehliyeti dagitilmali bu ulkede.
Eger lekeniz varsa dermabrozyob yaptırmayın ablam yaptırdı yuzu tamamen leke altaki lekeler uste cikmis.maddi olarak ankarada nebil bozdogan var ona gidicem exoderm dermabzyon yontemi yuzu lekeli olanlar gercekten sivilceli olanlar adam yerine bile konulmuyo gibi biraz makyaj yapayım giyineyim nasil ilgi alaka
Herseyon cozumuEe tamam işte daha fazla stres yapıp da bebeğini etkileme yazık ona.
ya sizi allah gonderdi ablaniz nerde yaptirdikiEger lekeniz varsa dermabrozyob yaptırmayın ablam yaptırdı yuzu tamamen leke altaki lekeler uste cikmis.
Ben exoderm +dermabzyon düşünüyorum ankarda bi doktoraEger lekeniz varsa dermabrozyob yaptırmayın ablam yaptırdı yuzu tamamen leke altaki lekeler uste cikmis.
Ne var bu yüzde ben hiç bisey göremedim gayet güzelsin ..Benim yüzüm cok daha lekeli ama ben hiç intihar etmeyi düşünmedim doğrusuYa hamilelere bise yapmiyolar evet dogru dogumdan sonra diyorlar doktorlar yani bebek istiyoduk simdi esime cildim icin korunam desem oo neler sayar
Zaten dogum sonrasi yptircamAllah baska dert vermesin tamam buda bir sorun ama intihar ettirecek veya düşündürecek kadar değil kusura bakmayın
Cilt lekeleri sivilceler icin estetik operasyonlar olsun kremler olsun bi dünya alternatifiniz var
Ancak hamile oldugunuz icin yaptıramayabilirsiniz
Bebeginiz dogmadan psikolojik destek alın sadece cilt lekelerinde intiharı düşünüyorsanız bebek dogduktan sonra uykusuz gecelerde psikolojiniz fazlasıyla sarsılacaktır
Amin mesela biri geldiginde hafif bb krem sursem olurmuÖzgüvensiz olmanı gerektirecek hiçbir sey yok gayet normal duruyor. Dışarıda gördüğüm 10 kadından 8inin yuzunde boyle seyler var zaten. Kusursuz yuz yok gibi. Kızlar daha ortaokul da makyaj yapmaya baslıyor..
Artık bebegini üzmeyi bırakıp ona odaklansan cok iyi olur. Allah saglıcakla kavustursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?