- 22 Ağustos 2015
- 29.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.889
- 598
- Konu Sahibi Semihayaqmur
-
Yok hamileyom ya ilac vermiyolar dogumdan sonra bi yontem var cilt zimparalama sarkici izelin yaptirdigi islem ankarada nebil hoca yapiyo ondan yptrcmDoktora gittin mi?
seni çok iyi anlıyorum benimde yüzüm leke dolu hatta dudağımda dikiş izi var kıp kırmızı hamilelikten daha şimdiden çok kilo aldım ve hiçbir kıyafetle mutlu değilim makyaj bile güzel göstermiyor.hergün evden çıkıp işe gitmek zorundayım üstüne ama eşim beni böyle çok seviyor o bana böyle değer verdikçe bende artık çok sorun etmiyorum.ama istanbulda yaşıyorsan maddi durumun varsa orada imkanlar fazla.Kizlar selamunalykm hepinize yenu evliyim 2bucuk aylik hamileyim bi derdim var cok sukur herseyim var esyam sagligim allah elime verirse bebeğim ama tek sorunum yüzüm kizlar inaninki lekeler var alnimda ince cizgiler olustu makyaj cok yaptim zamaninda ama simdi mecburiyetten yapiyorum evde yapmam sirf makyaj yapmayayim diye dışarı cikmiyorum cunku cildim kötü esimin ailesinin karsisina cikinca ozguvensizim napicam ben agliyorum bazen aynanin karşısında bazen Allahim al canımı diyorum ustelik alt katta bi komsu var kizin yuzu bembeyaz purussuz onu bazen gördükçe iyice üzülüyorum esim askeri personel sirf makyaj yapmamak icin dahada kotu olmasin diye cildim arkadaslarini esleriyle bile kabul etmiyorum gulmeyin kınamayin bu artik beni cok etkiliyo
Cok güzelsin ve Fistik gibisin bence, lütfen kendinle oldugun gibi mutlu ol, Rabbim cok sükür elim yüzüm saglikli de, bir abdest al güzelce ve dualarini oku Allahim icime ferahlik ver de,, Insallah bu düsüncelerden biran önce kurtulursunYa hamilelere bise yapmiyolar evet dogru dogumdan sonra diyorlar doktorlar yani bebek istiyoduk simdi esime cildim icin korunam desem oo neler sayar
Cok sukur anlayan biri ciktiseni çok iyi anlıyorum benimde yüzüm leke dolu hatta dudağımda dikiş izi var kıp kırmızı hamilelikten daha şimdiden çok kilo aldım ve hiçbir kıyafetle mutlu değilim makyaj bile güzel göstermiyor.hergün evden çıkıp işe gitmek zorundayım üstüne ama eşim beni böyle çok seviyor o bana böyle değer verdikçe bende artık çok sorun etmiyorum.ama istanbulda yaşıyorsan maddi durumun varsa orada imkanlar fazla.
Ama iste lekeler var alt kattaki kiz okadar guzelki anlatsmam teni bembeysz purussuz o kadar imreniyorumkine güzel kadınsın aman iki üç tanede izin oluversin. Sen o lekeleri takıntı yapmışsın istersen hamileyken psikoloğa git hamilelikten sonra da lazerle cilt lekelerini yok ettirirsin. Hayat o kadar güzel ki takma bunları :)
Insan yaninda, Karakteri ve Kisiligi kusursuz ve prüzsüz bir ES isterYo esim bise demiyo ama herkes yaninda kusursuz purussuz bi es ister bu bi gercek
Esim bise demiyoBence kendinize bir özgüven yüklemesi yapın, eşinizin tavrı nasıl bu konuda,eğer bunu takıntı etti iseniz onun tavrı sizi etkilemiş olabilir.. birde şükür ki elin yüzün sağlam, nice yüzler var yanmış çok kötü halde, Allah'ım o durumlara düşürmesin de, şükret bence senin yerinde olmak isteyen ne yüzleri olan inanlar vardır ... Kendinden daha kötü olanların haline bakarsan şükür sebebi olur senin için, bebeğine de yazık ya...
Haklisin ama soyle anlatayim artik insanlar ambalaja bakiyo hani guzelse tm degilse soyle boyle dugunden sonra kuzeni makyajsiz gordu beni demiski bu semihanin kardesimi cok değişik geldi demis esime ve bu durum cok kotuInsan yaninda, Karakteri ve Kisiligi kusursuz ve prüzsüz bir ES ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?