Intihar bile dusunuyorym allahtan korkmasam :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaahu hamile olan anne adayi bayancim.
Kusursuzluk pürüssuzluk merakiniz bebeğinize tonlarca stres yükluyor
Hormonlarin degisebilcegini yüzünüzdede 1 2 sivilce cikabilcegini kilo alabilceginizi hiçmi tahmin etmediniz yani.
Bu 100ncü konun. Bebeģine acidim gercekten
Sorunun başka bence.
Karniniz iyice büyümez minyon hamile olursunuz umarim cunkü zira buda sizin icin sorun olabilcek gibi duruyor.

Yüzünüz için yapacagınız bir çok video var youtube de onları yapın
Yüzünüzü nemlendirin
Mimiklerinize dikkat edin
En önemlisi başkaları il kendinizi kıyaslamayın

Leke giderici kremler var, niye bu kadar ümitsiz vaka gibi davranıyorsunuz?
Tek yapmanız gereken dermataloga gitmeniz, bu kadar basit.
Olduğu kadar geçer lekeler, geçmeyeni de bb kremle kapatırsınız.
Evdeyken de krem niyetine sürersiniz, bu kadar basit.

Bence kendinize bir özgüven yüklemesi yapın, eşinizin tavrı nasıl bu konuda,eğer bunu takıntı etti iseniz onun tavrı sizi etkilemiş olabilir.. birde şükür ki elin yüzün sağlam, nice yüzler var yanmış çok kötü halde, Allah'ım o durumlara düşürmesin de, şükret bence senin yerinde olmak isteyen ne yüzleri olan inanlar vardır ... Kendinden daha kötü olanların haline bakarsan şükür sebebi olur senin için, bebeğine de yazık ya...

Aman Allahım, karnınızda bebeğinizle bu hayatınıza son verip intıhar etmeyi düşünmüşsünüz ve ben neden olarak çok kötü korkunç şeyler anlatacaksınız diye beklerken yüzümdeki çizgiler diyorsunuz. İntıharı düşüneneceğinize niye bir dermatoloğa gitmiyorsunuz?

Bunlar hep sosyal medyanın zararları.İnsan hep kendinden iyileri düşünür özenirmiş ya senden kötü durumda olan insanları düşünüp sağlığına şükrettin mi?Cevabı ben vereyim :Tabiki HAYIR.Ayrıca Hırs,Kıskançlık hiç iyi değildir bi uzmandan yardım alın

seni çok iyi anlıyorum benimde yüzüm leke dolu hatta dudağımda dikiş izi var kıp kırmızı hamilelikten daha şimdiden çok kilo aldım ve hiçbir kıyafetle mutlu değilim makyaj bile güzel göstermiyor.hergün evden çıkıp işe gitmek zorundayım üstüne ama eşim beni böyle çok seviyor o bana böyle değer verdikçe bende artık çok sorun etmiyorum.ama istanbulda yaşıyorsan maddi durumun varsa orada imkanlar fazla.

Canim yüzünde bisi yok hamilelikden dolayi sanirim piskolojik olarak taktın daha kötüleri var kendini bununla üzme yüzün gayet gusel

ne güzel kadınsın aman iki üç tanede izin oluversin. Sen o lekeleri takıntı yapmışsın istersen hamileyken psikoloğa git hamilelikten sonra da lazerle cilt lekelerini yok ettirirsin. Hayat o kadar güzel ki takma bunları :)

Ya hamilelere bise yapmiyolar evet dogru dogumdan sonra diyorlar doktorlar yani bebek istiyoduk simdi esime cildim icin korunam desem oo neler sayar
Cok güzelsin ve Fistik gibisin bence, lütfen kendinle oldugun gibi mutlu ol, Rabbim cok sükür elim yüzüm saglikli de, bir abdest al güzelce ve dualarini oku Allahim icime ferahlik ver de,, Insallah bu düsüncelerden biran önce kurtulursun

Cok sukur anlayan biri cikti

Ama iste lekeler var alt kattaki kiz okadar guzelki anlatsmam teni bembeysz purussuz o kadar imreniyorumki

Esim bise demiyo

Insan yaninda, Karakteri ve Kisiligi kusursuz ve prüzsüz bir ES ister
Haklisin ama soyle anlatayim artik insanlar ambalaja bakiyo hani guzelse tm degilse soyle boyle dugunden sonra kuzeni makyajsiz gordu beni demiski bu semihanin kardesimi cok değişik geldi demis esime ve bu durum cok kotu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…