intihar??? cehennemlikkk???

Bu konu alir yurur pek iyi yerlere gitmez:) intihara tesebbus kimisinde agir psikolojik sorunlar sebebiyle yada yasadigi duygusal boslukla olur saglikli dusunen biri bunu yapmaz zaten intihara tesebbus etmis birine cehennemliksin diyecek insanlarada sasarim

Bilmem hic denemedim. Bir gün denersem söylerim ebedi cehennemde kalıp kalmadigimi :)

Hayırlı akşamlar.sorum kısa ve net.
Bir müslüman hataya düşüp intihar etmişse gerçekten ebediyen cehennemlik mi...???
Kendini öldürmek, başkasını öldürmekten daha büyük günahtır.
Kur’an-ı kerimde mealen buyuruldu ki:
(Kendinizi öldürmeyiniz!) [Nisa 29]

Hadis-i şeriflerde de buyuruldu ki:
(Bir şeyle canına kıyana, Cehennemde onunla azap edilir.) [Buhari]

Dengesiz misin sen ya.
Bu kadar mı senn insanlığın
Belliki yalnızım ve destepe ihtşyacımm var.. elki burada deatek alıp rahatlıcam.
Bu şekilde anlatsan ya derdini
Bu sorudansa seni üzen bunaltan ne ise döksen içini
Daha çok yardımı dokunur herkezin

Eyvah banlanacan gülüm

Psikoloğa git canım.Belliki sağlıklı düşünemiyosun.Belli dönemlerde olabilir böyle şeyler ama destek alırsan rahatlarsın.Hep kendinden zor durumda olanları düşün.Herkes bi şekilde hayata tutunuyor ve dini olarak da tabiiki çok derinlemesine bilmiyorum ama günah olduğunu hepimiz biliyoruz.Allah verdiği canı gene kendi alır.

TAMAM KIZLAR. KONUNUN YASAK OLDUĞUNU BİLMEDEN AÇTIM KONUYU. DAHA FAZLA MESAJ YAZMAYIN. BENİM KONUM YÜZÜNDEN SORUN ÇIKMASIN.İİ GEECELER SİZE.
Sen kendine yeni bir konu aç
Güzelce anlat derdini
Yardım / destek daha doğru bir şekilde gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…