intihar??? cehennemlikkk???

Başlığın cevabını Allah bilir. Ben az önce nefes alamadım çok korktum gidicem öte tarafa diye. Ebediyen cehennemlik mi dediğin için diyorum yani, düşünsene mezardasin ve sorgu melekleri gelmiş ve geri dönüşün yok ,hiç mi korkmuyorsun bundan ? Bir de ebediyen pişmanlık yaşayacaksın. Seni bu düşünceye iten şey her ne ise ölünce bunun için mi yaptım diyeceksin. Belki biri canını çok yaktı ,o nedenle böyle bir hata yapmayı düşündün. Seniin bunları düşünmene kadar kötü kalpli olan biri sen ölünce pişmanlık duyacak mi sanıyorsun ? Diğer alemde görürsen herkesin hayatına devam ettiğini daha da pişman olursun. Hiçbir şey ve hiç bir durum kalıcı değil , değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Her şey geçecek.

Allah razı olsun...

Canim niye soruyorsun oyle bir dusuncenmi var?
Sakin yapma hem cok gunah katil oluyorsun allahin verdigi cana kiyimak bu.hemde olumun de bir serefi var gerrde kalanlar hep utanir bu durumdan.bir yakinim intihar etti ve bu ailede yasak konudur hic konusulmaz cunku yakinlari olum sebebini soylemeye hep utaniyor.

Dengesiz misin sen ya.
Bu kadar mı senn insanlığın
Belliki yalnızım ve destepe ihtşyacımm var.. elki burada deatek alıp rahatlıcam.
güzel kardeşim sakin aklından boyle şeyler geçirme kaç yasindasin belliki gencsin hayatta ne yasarsan yasa intiharı düşünme Allaha sığın onun verdiği bir nefese bile sukret hayatta her zaman iyilik güzellik olmayabilir ama mukafatini ahirette seni yaradandan iste.sakin verilen cana kiymaya kalkma.destek al bi doktordan yada namaz kil bak gör nasıl rahatlicaksin canım benim kötü yorumlara da takılma:)

İman varsa imkan var, diyeyim de eksik kalmayayım. Allâhu Teâlâ kuluna kaldıramayacağı yükü vermez ama sınırları zorlar :) yani iman varsa imkan var ve elbette imtihan da var

ama intihar yok... "Şu şu şu cennete bunlar da cehenneme! " diye bir kararı açıkçası kimse veremez... İmanın kimde olduğu belli olmaz. Dinsiz sanılan biri Evliyâ da olabilir :)

bir kafirin iyi davranışlarının mükafatının verileceği bir nizamda akli dengenin dengesi vesaire hep etkendir, belirleyicidir. Kesin yargılara varılmasından yana değilim şahsen...

Ancak şu da bir gerçek ki emanete hıyanet etmek münafıklık alametidir... Ve münafıklık, kafirlikten dahi beterdir. Sakınmak gerekmektedir en incesine kadar , kanımca.

Ya ne enteresan insanlar var dünyada. Kızın biri kimbilir ne derdi var ağlarken nasıl yazdığının bile farkında değil, intiharı düşünerek konu açmış buraya, belli ki destek almak istemiş yorumlara bak utanmadınız mi hiç. Biri gelmiş özür dile öyle yazamazsın, öbürü gelmiş kibleyin demis,bir başkasi diğerine övgüler yağdırmis parfümünü hatırlamış vs. Şu an balkonda sigara içerken bakayım demiştim ellerim buz tutmuş halde titreye titreye yazmaya çalışıyorum kan beynime sicradi.

Kız canindan bezmiş surda iki gram umut aramak için gelmiş, bir de burdan kaçırmissiniz çok büyüksünüz aferin. Hemen gidin şikayet edin beni de

Konu sahibi derdini anlat bak hic birimiz seni tanimiyoruz o yuzden dwrdin her ne ise cekinmeden anlatabilirsin.
Dertlesiriz,belki cozum buluruz.
Sakin hata yapma cok pisman olursun.ailene yazik olur.hemde evet cok gunah cehennemlik olursun yapma sakin.
Derdin ne onu anlat

Malesef çok kişi banlanacak...Tekrar hatırlatmak isterim arkadaşlar .

Dini içerikli yorum yasak...

Değerli konu sahibi bence bu konuyu kapattırıp farklı içerikli konu açın yardımcı
Olalımmm...

Canım yüzünü yıka ve yaz hadi ne oldu da düşündün bunu ? Anlatınca rahatlarsin biraz. Çözümsüz bir şey değildir, çok güzel fikirler çıkıyor bu forumdan. Anlat hadi

Bence büyük olan sizsiniz ...

Aferin Bravo Alkışşşş

Bence büyük olan sizsiniz ...

Aferin Bravo Alkışşşş
Ay lütfen siz varken ne haddime. Ne oldu özür diletemediniz dert mi oldu içinize? Kız belki de sorduğu sorunun cevabını bulmuştur deneme yanılma yoluyla, ona da bi alkış tutarsınız artık.

Neyse bu arada dini konu yasak arkadaşlar, duydunuz değil mi? dini konu yasak. Belki farketmeyen olur, aman mazallah! bakın dini konu yasak. Bu çok önemli biliyorsunuz, konunun içerigine falan takılmayın siz hiç, çünkü dini konu yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…