- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi umudumvarbenimmm
-
Konu sahibi neyin var bir anlatsan ya? Bak nickin benim hala umudum var diyor. Bende o bile yok bak hala yasamaya devam ediyorum.
Önemli değil ya boşver belli ki iyi değil durumuO zaman dengesiz dediğiniz arkadaş dan da özür dileyin lütfen...
Kimseye bu şekilde ithamda bulunamazsınız...
Nickine hayranim. Bana parfumumu hatirlatiyorEyvah banlanacan gülüm
Önemli değil ya boşver belli ki iyi değil durumu
Nickine hayranim. Bana parfumumu hatirlatiyor
Allah razı olsun...Başlığın cevabını Allah bilir. Ben az önce nefes alamadım çok korktum gidicem öte tarafa diye. Ebediyen cehennemlik mi dediğin için diyorum yani, düşünsene mezardasin ve sorgu melekleri gelmiş ve geri dönüşün yok ,hiç mi korkmuyorsun bundan ? Bir de ebediyen pişmanlık yaşayacaksın. Seni bu düşünceye iten şey her ne ise ölünce bunun için mi yaptım diyeceksin. Belki biri canını çok yaktı ,o nedenle böyle bir hata yapmayı düşündün. Seniin bunları düşünmene kadar kötü kalpli olan biri sen ölünce pişmanlık duyacak mi sanıyorsun ? Diğer alemde görürsen herkesin hayatına devam ettiğini daha da pişman olursun. Hiçbir şey ve hiç bir durum kalıcı değil , değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Her şey geçecek.
güzel kardeşim sakin aklından boyle şeyler geçirme kaç yasindasin belliki gencsin hayatta ne yasarsan yasa intiharı düşünme Allaha sığın onun verdiği bir nefese bile sukret hayatta her zaman iyilik güzellik olmayabilir ama mukafatini ahirette seni yaradandan iste.sakin verilen cana kiymaya kalkma.destek al bi doktordan yada namaz kil bak gör nasıl rahatlicaksin canım benim kötü yorumlara da takılma:)Dengesiz misin sen ya.
Bu kadar mı senn insanlığın
Belliki yalnızım ve destepe ihtşyacımm var.. elki burada deatek alıp rahatlıcam.
Ya ne enteresan insanlar var dünyada. Kızın biri kimbilir ne derdi var ağlarken nasıl yazdığının bile farkında değil, intiharı düşünerek konu açmış buraya, belli ki destek almak istemiş yorumlara bak utanmadınız mi hiç. Biri gelmiş özür dile öyle yazamazsın, öbürü gelmiş kibleyin demis,bir başkasi diğerine övgüler yağdırmis parfümünü hatırlamış vs. Şu an balkonda sigara içerken bakayım demiştim ellerim buz tutmuş halde titreye titreye yazmaya çalışıyorum kan beynime sicradi.
Kız canindan bezmiş surda iki gram umut aramak için gelmiş, bir de burdan kaçırmissiniz çok büyüksünüz aferin. Hemen gidin şikayet edin beni de
Ay lütfen siz varken ne haddime. Ne oldu özür diletemediniz dert mi oldu içinize? Kız belki de sorduğu sorunun cevabını bulmuştur deneme yanılma yoluyla, ona da bi alkış tutarsınız artık.Bence büyük olan sizsiniz ...
Aferin Bravo Alkışşşş
Allah bilirHayırlı akşamlar.sorum kısa ve net.
Bir müslüman hataya düşüp intihar etmişse gerçekten ebediyen cehennemlik mi...???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?