İntihar edecegim . ?

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
103
28
Acik lisede 3 4 sinava giremedim kardesimin sinavi seneye kaldi. İsaretleyememe korkusu var testleri sorulari yeni cikti bu da 2016 martta odaklanamadim tam testlere derslerin tamamina ? intihardan baska cozum yok hep evde oturmak istemiyorum. Bir adam son seyde bakimsizsin dedi ona taktim kafayi. 5 yil onceki sey. Gecen sene martta isaretleyemedim derslerin hepsini. Neden boyle sorun cikiyor ? Bide eski sevdigim cocuga taktim kafayi ya derste aklima gelirse. Yine sinavdan cikarsam ? 16 18 donemim bi kiz 56 kredisi olan 4. Donem yada 6 donem millet 8 donemde bitiriyor zor 14 donem dedi. Gecen sene martta eski sevdigim cocuk aklima geldi isaretlemedim sorulari ciktim

Son düzenleme:
Gittim 3 uncu psikayriste ruh sagligi uzmani ilaclar aliyorum kotu gorunmuuorsun dedi. Herseyi diyorum hepsine

Aynı kaygılar hepimizde oldu, ya sınavda işaretleyemezsem, ya yanlış yaparsam. Hangi kadın olursa olsun kendisine ''bakımsız'' denildiğinde üzülür. Bunun için canına kıymak mantıklı mı sizce? Psikiyatriye gidin

şuaralar 11 yaşındaki kızımda başladı takıntılar.5 yıl önceki konuyu takıyo başka şeyleri takıyo.psikayatr ve psikolokla birlikte tedaviye başladık.oda diyor sınavda düşüncelerim geliyo aklıma sevmediği arkadaşının yüzü geliyormuş ve işaretleyemiyorum basit basit soruları diyor.ilaç ve bilişsel davranış terapisine başladık inşallah geçicek.sende muhakkak iyi bir dr ye görün.
yaş kaç buarada

hiç canımlı manımlı yazmayacağım
ne bunlar Allah aşkına?
testleri işaretliyemiyorsun, adam bakımsızsın demiş haa bi de eski sevgilin varmış, intihar!
tabi canım, aileleriniz sizi elin adamları bakımsız dedi diye intihar edin diye yetiştirdi
yok sevgilim sınavda aklıma gelirse
gelmesin! gelmesin!

yaş kaç bilmiyorum ama hep evde oturmak istemiyorsan şimdiden gir bir part time işe çalış
ben lisedeyken su arıtma cihazları satıyordum mesela
oturup o şunu dedi, bu bunu dedi, öldüreyim kendimi demekten iyidir

tut ki intihar ettin
öleceğin garanti mi?
ya kör olup kalırsan? veya felç olup kalırsan?
öldürmeyen Allah öldürmez, ya sürüm sürüm sürünürsen ömür boyu?

aileni karşına al konuş
çok büyük sınav kaygısı yaşıyorum de
başarılı olamazsam diye çok korkuyorum ama başarılı olmak istiyorum de
ölümü düşünmeye başladım
beni psikoloğa götürün de
ya da bu kadar internet kullanmayı biliyorsun
gir devlet hastesinden randevu al kendine veya 182 ara randevu al
annene de de ki anne ben randevu aldım gidelim

şimdiden erkekler yüzünden bu kadar karalar bağlamak nedir???
aklını başına al

Oy daha küçücüksün. Ne intiharı bırak o saçma düşünceyi hemen. Okulu uzat ne olacak? Sıkıntıların olduğu cümlelerine yansımış zaten. Psikiyatristle randevularını sıklaştır. Hatta buraya yazdığın mesajı da göster lütfen. Yazmak bazen konuşmaktan daha iyi anlaşılmanı sağlar.

herkes okumak zorunda değil. okuyamam diyorsanız okumayın insanın hayatından değerli mi? erkekler için cidden intihar etmeyi düşünecek kadar vahim durumdaysanız da gittiğiniz doktoru değiştirin hiçbir işe yaramıyor demekki.

Geçen sene sinav sırasında eski sevdiğin çocuk geldi aklına soruları çözmeden bırakıp çıktın doğru mu anladim.?

Yani sence de saçma değil mi? Çok mu kaygilisin? Sınavda ya başarısız olursam diye cok düşünüp onu bahane edip mi çıktın acaba?
Biraz daha iyi ifade etmeye çalışsana kendini. İntiharı düşündüren ne var?

inan onun elinde değil kızma konu sahibine.onun durumu şöyle; şimdi şekeri olan bir insan inisülünü çıkınca ne bu şimdi dur vazgeçeyimde inisülünüm normale dönsün diyemedği gibi oda bir şey yapamıor.tamamen biyolojik bir rahatsızlık ve tedavi şart.beyindeki serotoninin azalması neden oluyor bu duruma.yani kalk silkelen kendine gel demekle değil.tabikide kendide çabalayacak tıpki şeker hastasının dikkat etmesi gibi ama ilacını alması gibi.

? yaptıgına göre bizlere soruyorsun .
Etme .
Hemenn anana sorunlarını anlatıyosun vee tıpışşş tıpışşş destek alıyorsun .
Açtığın konulara şöyle göz gezdirdim .
Durumun vahim .
İnntihar çare değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…