İntihar edecegim . ?

acil psikiyatri

intihar edicem diye konu açmakta yeni moda oldu

Canım annen baban nasıl senin farkında değil ben orayı anlamadım. Sen onlarla yaşamıyor musun? Normal seyrinde çalışan bir beynin ürünü değil yazdıkların acilen doktora gitmen lazım. Burada yazdığın gibi doktorlara konuştuğunda iyi görünüyorsun diyecek bir psikiyatrist olamaz.Doktora gittiğini hiç sanmıyorum. Buraya bu yazıyı yazıyorsan kendinin zaten hiç farkında değilsin ya da bi atak döneminde olabilirsin.yalnızca korkma durumu ailenle paylaş ve eğer doktora gidersen de olduğu gibi anlat herşeyini gizleyip saklamadan.inşallah düzelirsin

Sınav boyunca herkesin aklına bir sürü problem gelebilir ama biraz dalgınlıktan sonra normal hayata dönebilir. Ama sen sınavdan çıkıyorsun.
Üstelik bir kaç sınav yüzünden intiharı düşünüyorsun.
Acilen doktora git.

başın sağolsun Mune

başın sağolsun Mune
Teşekkür ederim, hepimizin yitip gidenleri vardır, kardeşlerini, anne babalarını, eşlerini, evlatlarını kaybeden herkesin başı sağolsun.
Hayatın bize en acımasız davrandığı kısımda bu bence, her derdin çaresine bakıyorsunuz da ölüme birşey yapamıyorsunuz.
37 yıl oldu kardeşim öleli, koca bir ömür, yaşasaydı, aşık olsaydı, evlenseydi, çocukları olsaydı, abla diye arasaydı, kıvırcık saçlarını savurtsaydı, kara gözleriyle bir kerecik daha baksaydı diye diye geçen 37 yıl.

ben lise mezunu olmaktansa bir sanat mesleğini icra etmek isterdim. mesela terzilik, kuaförlük gibi gibi. ya da bir dükkan açıp iç.inde evime deli gibi almak istediğim plastik, çanak, çömlek satmak isterdim.
eee bir lise için intihar edilir mi??? sokaklar işe yaramayan binlerce belki daha fazla liselilerle dolu. bazı şeyleri hayatın merkezine koyup ona odaklanmak çok saçma. rahat bırak kendini.

yani kollarımda öldü demişsin ya...ne desem bilemedim...
ama belki böylesi daha hayırlıdır, günahsız gitmiş çünkü, dünya geçici, o ebedi mutluluğu bulacak belki de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…