İntihar etmek istiyorum artık.

Ellerini boş bırakmayacak hobiler bulursan süper olur. Puzzle yap mesela, çekirdek ye, örgü ör vs...

Bence hiç de kötü gözükmüyor. İnsanlar ergenlik sivilcesi zannediyordur. Annenle konusup, psikoloğa gitmelisin. Ayrıca 3 sene sonra, 18 yaşına geliceksin. Çok da küçük değilsin. Bunu yapmaman gerektiğini sen de biliyorsun. Kendine ilgi alanları yaratabilirsin:) mesela senin yasinda olsam, kendimi savunmak için dövüş sporu kursuna giderdim. Hem dikkatin dağılır, hem de pişman olmazsin. Gelcekte yararlı :)

Allah senin iyiligini versin.
"Mideniz bulanir" felan.
Bende sandimki karsima mayin tarlasi gibi bi yuz cikicak. Milyonlarla dolu felan.
Saysak 10 tane kizarikligi gecmez.
Bunun icin intiharmi?

Canim benim yuzun cok duru ve temiz, sen bi yaz bakalim internete neler cikiyor. Sende hic bisey yok. Kizarikliklar sivilce galiba, eger sivilce olmasa tirnagina takilip kanamaz galiba. Cikintili yaralar/ yada sivilce.

Neden kasiyosun sorabilirmiyim canim? Kasintimi yapiyor?

hukukkusu evet yapmamam gerektiginin farkındayım.. anneme soyleyemiyorum bi türlü çünkü beni anladığı yok :/ bilmiyorum aslında 9. Sınıf olmama rağmen zamanım yok diyebilirim

En azından farkında olduğun zaman engel olmaya çalış.
Baktin elin gidiyor orada bir yer seni deli edecek, örgü ör, yetişkinler için boyama kitapları falan var onlarla oyalan, puzzle yap. Ne bileyim 100 mekik çek :)
Zaten herkes söylemiş psikolojik destek al diye, en azından o zamana kadar belki farkında olduğun zamana engel olman ise yarar.

Kuzum üzme kendini ay kıyamam ya kendini durdurmanın bi yolu yok mu elin yüzüne gittikçe bepanthen sür ya da ne bileyim dermatologa psikologa gitmekle başla işe.. ama şunu diyim düşündüğün kadar kötü değil ergenlik sivilcesi gibi duruyor zaten çok tatlı bi yüzün var kendini biraz durdurmayı başarırsan fıstık gibi olursun iyice

sapsik58 elimi yüzüme götürüyorum otomatikman kaşıntıdan degil, bende tam çözemedim şu işi. İşte elime sivilce geliyor haliyle. ileri geri yapıp yoluyorum illa o çıkıntı gidecek diye. Bu arada yüzümü iyice incelerseniz bir yanagım full iz, leke ve sivilce yani. anlımda öyle zaten :/

Ben mi zamanında iyi birine denk geldim bilmiyorum, okulda bir rehber hocamız vardı, ve bana lise hayatım boyunca çok yardımcı oldu.
Öyle biri var mı okulda? Belki sana soğuk geliyordur falan ama onların işi bu. Yardımcı olur, yönlendirir, dinler, destek olur, yol gösterir belki..
Ben başlarda anlatamamistim kadının yanına gidiyordum sadece oturuyordum :) zamanla sanırım 'aman ne olacak ki anlatsam' mantığıyla başladım. İyiki de güvenmisim.

Canım yüzünde abarttığın gibi bir durum yok. Maşallah çok güzel bir kızsın. Öncelikle cildiyeye git ve doktor cildinin durumuna göre sana tedavi uygulayacaktır. Benim arkadaşımın da seninki gibiydi 6 ay ilaç ve krem tedavisi oldu sonrasında düzeldi. Sonrasında doktora neden bu hale geldiğini söylersen seni psikiyatriye yönlendirir bence. Yağlı yiyecekler yemeyi bırak. Sen sürekli kaşıyorsun sanırım ondan böyle kızarmış ve kanamış elin ne zaman oraya gidecek gibi olursa kendini durdur. Bir süre sonra zaten sen elini sürmek istemezsin. Çok fazla kafana takma yoksa stresten yine sivilce yapabilir. Çok daha kötülerini gördüm ben seninki intiharlık bir durum değil kesinlikle ne olursa olsun öyle şeyler düşünmemelisin. ''Ben çok güzel bir kızım ve eğer yüzüme dokunmazsam düzelir ve güzelliğim ortaya çıkar'' de sürekli kendine. Ne zaman da umutsuzluğa kapılırsan buradaki mesajları oku yeniden kendini motive edersin :)

aslililililililililili daha iyiyim şuan tesekkür ederim :)) yani durdurmanın yolu psikologtan geciyor sanırım. bepanthol olmuş simdiki adı bazen sürüyorumda bi etkisini goremedim nemlendirici oldugu icin yumusattıgını hissediyirum sadece. Zamanla cukurlascaklar hayırlısıyla o sizin tatlılıgınız cok sagol :)

Bir de en önemli ayrıntıyı unutmuşum sakın yüzümdeki izleri kapatacağım diye fondöten sürme yüzüne. Gözenekleri tıkar daha beter yaparsın.

Kıııııızzzz :)))) çok şirin bi yüzün var neden öyle söylüyosun:) üzme tatlı canını intharlık filanda bişey yok öyle şeyler düşünme abartı şeyler bunlar.

rudecute çok teşekkür ederim, o sizin güzelliğiniz :) kafama takmamaya calışıyorum ama bir yerden sonra artık bıkıyorsunuz ve istemesenizde bir stres icinde oluyorsunuz. Artık yüzüme dokunmayacagım diyordum ama her seferinde dokunmuştum. Cok kararlıyım gercekten artık yolmak yok

Muhakkak öyle tabii ben de saçlarıma takıyordum uzasın uzasın diye en son zamana bıraktım ve şimdi istediğim boyutlarda. Takmamak elde değil ama bunu azaltmaya bak canım başka şeylerle ilgilen. Mesela evde spor yap veya salona gitme imkanın varsa spora yoğunlaş. Hem biraz daha moral olur sana sıkılaşacak vücudum diye. Saçlarınla ilgilen bakım yap. Güzelleşeceğini düşününce pozitif enerji yayıyorsun vücuduna. Kafana koyduktan sonra yapamayacağın şey yok sen yeter ki istikrarlı ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…