İntihar etmek istiyorum artık.

esoes33 teşekkürler inşallah geçerler bol bol su içmeye çalısıyorum normalde hiç içmem, :) yüzümüde günde 2 kez yıkıyorum bazen bepanthol sürüyorum yüzüme, yani ancak bu şekilde önlemeye calısıyorum

Çok tatlisin canim benim.bende ergenlik doneminde dudaklarimi koparirdim kanatana kadar birde sinirlenince parmaklarimi isiriyordum kaniyordu Benim Pek umrumda olmazdi yaptigim.sonra gecti tabii

Canim benim ergenlikte daha ne suratlar oluo ohooo. Hic de o kadar kotu degil yuzun. Tedaviyle duzelebilir ayrica, cilt kendini surekli yenileyen bi organ. Babanla annen de seni baska turlu vazgeciremediklerini dusunup kendilerince sert cikisirsak belki vazgecer die oyle yapiolardir yoksa seni sevmediklerinden fln diil yani. Daha cok kucuksun aileni mutlaka ikna et ve psikolog ve dermatologa git, gerekirse gec karsilarina burda yazdiklarini hissettiklerini hem anlat hem agla. Ozmn belki daha ii anlarlar seni. Opuorum seni cok

bende de trikotillomani (saç yolma hastalıgı) var ozellıkle sınav zamanlarımda hortluyor şu ara kpss ye calısıyorum 26 yaşındayım bak bana senden daha kotu durumdayım ıntıhar etmeyı falan dusunmuyorum yanı devlet hastanesınden al bi randevu git doktorla gorus ayrıca cok tatlısın ıntıhar etmeyı falan at kafandan
ha bu arada aynı model aıleye bende sahıbım sımdı 'trikotillomani oldum ben' desem ohahahhahah o ne oyle beeee hastalık hastasısın sen derler napıyoruz bu durumda?onları kafaya takmıyoruz doktora gıdıyoruz

nazlma çok teşekkürler :) bende dudaklarımı kanatıyorum, parmagımın kenarlarını koparıyorum bazen. oda sıkıntıdan, genellikle pek sorun teşkil etmiyolar benim için

Selam bitanem.öyle güzel bir yastasn ki gün gelecek intihar lafını ağzına aldığına sasacaksn.sorununa gelince herşeyin çaresi var. Kaldı ki bu dönemsel birşey olabilir.ben çok uzun yıllar tırnak ve tırnak etlerimi kanatrcasina yedim.yedim diyorum kemirmedm.şuan 25 yasndaym ve bu alışkanlığı birakali iki sene oluyor.yüzün kötü değil sandığın gbi.sana tavsiyem evvela tedavi ol bir pedagoga git annenle konuş seni mutlaka anlayacaktır.bunun dsnda yüzüne dowe sabun sur iyice kopurt bırak kalsn yüzünde kuruşun 15 dk.sonra yıka. Ve nemlendirici krem sur.faydasını goreceksn ayrıca boş kaldgn zamanlar kendine bir meşguliyet sec.mesela annen orgu ogretsin sana elin bos kalmasn .bak gor zamanla atlatacaksn.bir tavsiyem daha cildine hiç bir zmn fondoten allık benzeri kimyasallar uygulama.özellikle yüzün boyleyken bunları kapatmak için

tolin kaç yıldır var o sizde umarım çabucak atlatırız bu dönemleri ikimiz için dua edicem :) o sizin tatlılıgınız teşekkür ederim :) gerçekten artık ailemi takmayı düşünmüyorum destek olmayacaklarsa salla gitsin

Hiç kötü görünmüyor..Bu yaşlarda çoğumuzda bu tür sivilceler olabiliyor..Zamanla düzelir..Maşaallah çok güzel,cici bir kızsın...
Böyle bir sebep için o güzel canına neden kıyacaksın..Daha dur neler neler yaşayacaksın..Hemen pes edip kaçmak olur mu:)

Ne güzel bir kızsın.intihar fikrini aklından çıkar bir psikologdan randevu al bi yardım şart. Mutlu olmak istiyorsan bu senin elinde yardım al dua et inşallah herşey yoluna girer.

canım benım oss ye hazırlandıgım donemden berı var genellıkle sınav zamanları hortlar daha dun supurdum odayı bugun heryer gene saç yarın bidaha süpürücemailen içinde emin ol zamanı gelınce kıymetını anlıycaklar sen sadece derslerıne odaklan ve kendını kurtar

Canım doktor kontrolünde kolay atlatırsın cildin daha çok taze. İntihar lafı da yakışmıyor senin gibi bir kıza lütfen bundan uzaklaşıp kendini derslerine ver:)

@tkglcn merhabaa :) üzüntüden olsa gerek salaklaşabiliyorum bazen :/ sebamed ile yüzümü yıkıyorum güvenilir bir yüz yıkama jeliymiş. kapatıcıda hiç sürmem biliyorum, cildimi daha kötü yapcagını hiç gerek yok. zaten kapatabilceğinide sanmıyorum yüzüme bepanthol sürüyorum bazen el ve yüz için olanından. ama sanki sivilce yapıyor ya bana öyle geliyor yada bilemiyorum mesela güneş kremi sürüyordum okula giderken bi bakıyodum evde, alnımda çıkmıslar pütür pütür. sabah yokken. cildim yağlı, nemlendiricide sürünce ondan oluyor herhalde. teşekkür ederim tavsiyelerin için :) bu arada kendimi oyalamasına oyalıyorum ama o dürtü beni bi yerde yakalıyor ister newyorkta olayım hatta dünyanın en eğlenceli işini yapsam bile o şey aklıma gelicek ve yüzümle yine oynarım gibime geliyor çok güzel örnek verdim

Once dermatologdan randevu al.
Yüzün iyilesemeyecek durumda değil, panik yapma :) intihar falan da ağzına yakışmıyor.

Bu durtu geldiğinde farkedip mi yapıyorsun yoksa bir bakmissin çoktan işini halletmiş mi oluyorsun?
D Didemzmeric

3nity genellikle bir bakmışım yüzüm kıpkırmızı oluyor bazen farkında olsamda yapıyorum ondada ordaki cıkıntıya sinir oldugumda felan :s dermatologların verdigi seyler işe yaramıyor. 2 farklı yere gittim yok. o yapıstırıcımsı kremler bile kurutmuyor sivilceyi :) umarım geçerler çok sağol

canım ergenlikte böyle olması gayet normal biraz sabırlı olursan düzelecek kafaya takma ve söylenen sözlere aldırma çok tatlı bir kızsız üzülme herkes bu yollardan geçti ergenliğin bitince çok daha güzel bir genç kız olacaksın tek yapman gereken derslerine odaklanman ve başarıyı hedeflemen bir abla olarak sana tek söyleyeceğim sabret daha sonra bu günleri hatırlayıp gülümseyeceksin :)

Çok tatlisin bence ergenlikte bu tür takintilar olabilir. Bende öyleydim.
Hatta hala yolma hastaliğim var az seviyede. Bence başka şeylere odaklan şuan bunlara odaklandigin gibi. O zaman aklina gelmez ve cildin çok güzel olur. Yaptiğinda da kendini suçlama intihar psikolojisine girme bunlar için önünde çok güzel bir hayat var

Nil desperandum cok teşekkürler o sizin güzelliğiniz :) aslında çok tembel bir kızım wattpad'de hikayeler okurum, bilgisayarda oyun oynarım, telefonla ugrasırım, yüzmeyi, bisiklete binmeyi seviyorum her zaman yapamasamda hobilerim bunlar sanırım derslerime düzenli olarak calısmaya calısıyorum bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…