Bu konuda psikolojik destek aliyorumEn yakın zamanda psikolojik destek almalisin
Kac yasinda cocugunuz?Anlıyorum seni ben de otizmli çocuk annesiyim.İnşallah büyüyecekler..Bahsettiğin çocuklarımızla girdigimiz diyaloglar..Ahh..
Buna ben de kizarim.Herkesin çocuğu kendine özeldir. Acinacak bir durum da yok zaten.Çok şükür diyeceğiz ve eğitime devam edeceğiz. Herkes ne yaşıyorsa bizler de onu yaşayacağız.Birebir ayni durumdayiz, tek farkimiz benim sadece oglum var, otizmli 2 yas 7 aylik. Kelin ilaci olsa basina surer, sana kendini iyi hissettirecek hic lafim yok...sadece yalniz degilsin bunu bil.bizim gibi bir suru anne var...allah cocuklarimiza selamet versin. Son olarak da sunu diyeyim: buradan alacagin tek tepki norotipik ( normal gelisimli) cocugu olan annelerin vah vahlamalari.onlarin da faydasi yok. Az sonra biri cikar ayyy canimmm nasil anladiniz neyi vardi cocugunuzun der, kendi cocuguyla kiyaslamak ferahlamak icin...komik...
Evet anne gruplarina da takiliyorum.Birebir ayni durumdayiz, tek farkimiz benim sadece oglum var, otizmli 2 yas 7 aylik. Kelin ilaci olsa basina surer, sana kendini iyi hissettirecek hic lafim yok...sadece yalniz degilsin bunu bil.bizim gibi bir suru anne var...allah cocuklarimiza selamet versin. Son olarak da sunu diyeyim: buradan alacagin tek tepki norotipik ( normal gelisimli) cocugu olan annelerin vah vahlamalari.onlarin da faydasi yok. Az sonra biri cikar ayyy canimmm nasil anladiniz neyi vardi cocugunuzun der, kendi cocuguyla kiyaslamak ferahlamak icin...komik...
O ruh hali bende de değişiyor,dokuz yaşında oğlum. Takıntılari beni daha çok yoruyor.Kac yasinda cocugunuz?
Cogunlukla olumluyum ama bu aralar fenayim
Takintilar her gecen gun artiyor bizde de.O ruh hali bende de değişiyor,dokuz yaşında oğlum. Takıntılari beni daha çok yoruyor.
Gercekten yazdiklarinizdan etkilendim elimden en büyük dua gelebilir belki normal birer cocuk büyüttük saniyoruz ama nekadar hayirli bi evlat olur nekadar vicdanli sevgili saygili olur orasi Rabbime kalmis Allah yardimciniz olsun kardesimBirebir ayni durumdayiz, tek farkimiz benim sadece oglum var, otizmli 2 yas 7 aylik. Kelin ilaci olsa basina surer, sana kendini iyi hissettirecek hic lafim yok...sadece yalniz degilsin bunu bil.bizim gibi bir suru anne var...allah cocuklarimiza selamet versin. Son olarak da sunu diyeyim: buradan alacagin tek tepki norotipik ( normal gelisimli) cocugu olan annelerin vah vahlamalari.onlarin da faydasi yok. Az sonra biri cikar ayyy canimmm nasil anladiniz neyi vardi cocugunuzun der, kendi cocuguyla kiyaslamak ferahlamak icin...komik...
Eğitim alıyor değil mi canm?İnşallah zamanla iyi yerlere gelir hepsi.Takintilar her gecen gun artiyor bizde de.
Eline bir damla su degse basiyor cigligi. Benim kiyafetlerimin renklerine bile takiyoronun istemedigi rengi giyersem aglama krizine giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?