İntihar halusinasyonlari, annelik, caresizlik, ic dokus

Canım
Mutlaka birinden destek al tatlım. Çocukların çok küçük ve sana ihtiyaçları var. Otizm erken teşhis ile ve ilgiyle tedavi edilebiliyor siz mutlaka destek alıyorsunuzdur.Geçenlerde bir doktorun böyle çocukların bağırsaklarını tedavi ederek iyileştirdiğini okumuştum.Onlara özel bir diyet yaptırarak iyileştiriyormuş. Biraz araştırsan bulursun.
Sen iyi olsan zaten böyle düşünemezsin lütfen tedavi ol..Önce kendin için sonra yavruların için.

O gruplarda ilerleme kaydedenleri gorup ferahliyorum. Sonra kotu bi ornek gorup dibe batiyorum.
hep böyle mi hissediyordunuz peki sonradan mı depresif olmaya başladınız
Daha nadir olurdu. Sanirim yasi buyudukce otizm seviyesinin buyudugunu anlamak ve kizimin hircinligi birlikte iyice depresyona soktu beni. Tuvalet aliskanligi kazanip birakmasi. Tekrar tekrar denemeler.
Vucut olarak buyudugu halde bazen bebek gibi kucagimda tasimak zorunda olusum. Tek bir sey degil. Yipratici sebepler...

Kesinlikle destek almalisin. Daha uyduruk problemleri bile tasiyamayarak destek alarak atlattik. Ne haddimize burdan sana akıl vermek özel bir durumun ve zor bir durumun var. Ilginc olan bu durumda genelde baba kaçıyor. Annenin psikolojisi oyle dağılıyor ki baba kendini disarda hissediyor zira onlar da cocuk gibi aslinda. Sizde tam tersi olmus. Ve cok güçlü bir kadinsiniz gercekten. Otistik olup da cok iyi yerlere gelmis ve annesine ya da baska birine bagimli olmadan yasayan kişiler var. Hatta bi cok kisi onlari ozel insanlar olarak tanimliyor. Bizlerden ustun ozellikleri olabiliyor. Suphesiz sen bunlara daha hakimsindir. Su siralar cok da dogal olarak ciddi bi depresyon gecirmekte oldugun hissine kapildim yazdiklarini okuyunca. Bence ciddi bi yardim alirsan hem kendini daha iyi hissedersin hem de belki kucuk kizinin inatciliklari sona erer. Evdeki duruma illa ki bi sekilde tepki veriyordur. Bazi davranislar bunlari tetikliyor olabilir.

Bildiğim kadarıyla Ayberk'in durumu daha da zorken bayagi düzelmis.İster istemez gençliğini,delikanlı olduğu zaman nasıl bir durumda olacağını merak ediyor insan.
Evet çok güzel bir şey başarmış kadın zaten otizm bence hastalık değil bizden daha akıllılar ve her ayrıntıyı rengi kokuyu bizden daha iyi görüp hissediyorlar
Tlc de bir program vardı otizmli bahçecilerdi galiba ne güzel bahçeler yapıyorlar gayette normal görünüyorlar büyüdükçe herşey daha kolay oluyor heralde inş.

Belki de daha çok yardım almalısınız.

Bakıcıya yetmez mi şu an maddi gücünüz?

Sismaniye senin çocuğun kaç yaşında? İlaç filan kullandın mi?Ben ilaca çok karşı biriyim ama bazen mesela dikkat daginikligi icin acaba daha mı iyi olur diyorum.

Eğitim alıyor değil mi canm?İnşallah zamanla iyi yerlere gelir hepsi.
Haftada 1 gun. Egitim aliyor. krese gidiyor
Allah kolaylık versin inşallah bu haberi okumanızı isterim belki biliyorsunuzdur.

https://indigodergisi.com/2014/03/ayberk-bir-hastalik-degil/
Sagol.Ayberki okumustum.
Bizimki cok erken teshis degildi. Bagirsak konusunu da arastirdim. Ama o diyeti uygulayacak gucum yok. Oglum onlarla besleniyor zaten. Iyilestirecegini bilsem yine denerdim ama inanmiyorum pek.

Sizin yerinize kendimi koyarak okudum konunuzu Rabbim yardım etsin ne zor anlattıklarınız
Keşke bir yakınım bir arkadasım olsaydiniz İnanin çok yardım etmek isterdim

Evet canm görünüşte bişey belli olmuyor ama davranışları ile anlaşılabiliyor.Otizm de kendi içinde yelpaze gibi ayrılıyor. Herbirinin farklı özelliği,sıkıntısı var ama dedigin gibi bazı alanlarda çok yetenekli oluyorlar.

Allah yardımcınız olsun. Dua edicem size elimden başka bir şey gelmez

O degil de kadin pskilojik destek aliyo arkadaslar. Amerikayi kesfetmeyin lutfen. Durumunuz cok zor ama allah dağına göre kar verirmis. Dusunun ne kadar guclu oldugunuzu. hamileyim ben de sınırları zorluyorum bazen uclarda yasiyorum bu bebege bisey olursa diye. Garantisi yok ki bu isin. Şimdi olmaz sonra olur. Hersey allahtan napalim. Anne olmak buymus

Nerdesiniz hangi ildesiniz? Urfa'daysanız ben sizinle muhabbet etmek isterim. Elle tutulur faydam olmasa dahi siz anlatırsınız ben dinlerim.

Ne kadar ön yargılısınız siz ya, ben nasıl içini ferahlatabilirim diye düşünüyorum.
Hiç bir faydam dahi olmasa başka bir ortamda karşılaşabilirim nasıl davranmam gerektiğini bilirim, kardeş düşünüyoruz ayrıca elime senet vermediler çocuğun' sağlıklı' olacak diye.
Sizin gibiler yüzünden sokakta bile kafamızı çevirmek zorunda kalıyoruz aman yanlış anlar diye bile sohbet edemiyoruz.

Dualariniza ve yorumlariniza tesekkur ederim arkadaslar. Icimi ferahlatiyorlar.

Otizm konusunda bu tip ailelere destek veren danisanlarsan psikolojik destek aliyorum.

4 yasinda. ilac kullanmadik.
Daha çok küçükmüs canm.Ben büyük sandım, zamanla inanki çok şey ögreniyorlar.Küçüklügündeki gibi zor olmaz.Şimdi ikisi de küçük,oğlunun bir de özel durumu olunca zor geliyor ama inan ki büyüdükçe daha da rahatlayacaksin. Aldıkları eğitim de zaten tek başına kendi hayatlarını sürdürebilmeleri için. İnşallah çok iyi yerlere gelirler.Kendini bırakma bakim yap,çocuklarınla gezmeye git.Onlar büyüdükçe birbirlerine yoldaş olurlar ve kızının da çok faydası olur oğluna daha iyi öğrenip ilerlemesi açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…